loader
bg-category
Søndag Random Ramblings, Vol.193

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

Hvis du spekulerede på, hvad der foregår med denne blog på det seneste, skal du læse dagens post. Nu sker det:

CH-lm-ændringer

Det sker med alle blogger. Du bruger mange år til at sætte dit hjerte, lidenskab, sved og tårer ind i din blog, og så en dag indser du, at magien er væk. Du ser på din blog, og du kan ikke rigtig lide det, du ser så meget længere.

Jeg har følt sådan i mere end et år nu. Først forsøgte jeg at ryste det ud og fortsatte med at arbejde som normalt, og håbede at magien ville komme tilbage. Nogle gange gør det det. Men det fungerede ikke. Den grimme følelse af at noget blev brudt var der stadig.

Efter nogle sjælsøgninger, søvnløse nætter og samtaler med venner indså jeg, at jeg ikke var træt af at blogge. Jeg har altid haft det uhyre. Men jeg var træt af at blogge kun om skønhed.

Smukke med hjerner er syv år gammel, hvilket er ret gammelt for en blog. Men det er så kort tid, og i de sidste par år har ikke meget ændret sig i skønhedsverdenen. Vi bruger stadig de samme gamle produkter, med de samme gamle ingredienser, bare ompakket i skinnere og smukkere kasser.

Nogle gange følte jeg mig som en brudt post, og sagde de samme ting igen og igen. Jeg var træt af at skrive dem, og det var vel, du var træt af at læse dem. Jeg kan ikke bebrejde dig, hvis du bare hoppede til slutningen af ​​posten for at få det kerne af det. Jeg ville have gjort det samme.

Gør mig ikke forkert, jeg er stadig besat med makeup, hudpleje og alle ting skønhed. Det er bare svært efter syv år at holde indholdet frisk. Det bliver også sværere at holde mine andre interesser væk fra bloggen.

Da jeg først begyndte at blogge, var jeg en super usikker pige i depressionstanken. Siden da har jeg påbegyndt en rejse med selvkærlighed og personlig udvikling, der langsomt men sikkert ændrer mit liv.

Jeg stræber hver dag for at være en bedre version af mig selv, erobre mine grænser og nå mine mål. Jeg har stadig en lang vej at gå, men jeg kommer derhen. Et lille skridt ad gangen.

Langs denne rejse genopdagede jeg nogle gamle lidenskaber om, at depression var blevet kvalt. En passion for psykologi og personlig udvikling. For feminisme. Til iværksætteri. Til mode. Så jeg taler om alle disse ting, og mere (jeg er temmelig sikker på, at jeg også kan snyde en kunst og en musikalsk eller to herinde også) fra nu af.

Men rolig. Hjertet af smukke med hjerner er ikke ændret Jeg vil ikke stoppe dissekere ingrediensetiketter og busting myter til parade rundt i smukke kjoler. Det er bare ikke mig. Skønhed og videnskaben bag den vil altid være hovedemnet her.

Jeg vil bare udvide "Beautiful With Brains" filosofien til andre områder. Jeg hedder denne blog "Beautiful With Brains", fordi jeg var træt af folk, der antog, at bare fordi du er smuk eller i makeup, så skal du være dum og lav.

Kvinder, alle kvinder, er både smukke og kloge. Men for mange af os tror ikke på det. Alt for ofte føler vi os heller ikke nok eller kloge nok. Jeg vil gøre min lille smule for at ændre det for at hjælpe dig med at tro på dig selv og gå efter dine drømme. Fordi når du ikke gør det, mister vi alle.

Så jeg vil gerne tale lidt mere om kropsaccept og mediekendskab. Jeg vil gerne dele, hvad jeg har lært (og stadig lærer) på min personlige udviklingsrejse.

Men jeg vil også introducere dig til nye små mærker og de fantastiske kvinder, der har skabt dem. Der er så mange talent i verden, der går tabt, når vi kun fokuserer på de store navne, bare fordi de er lettere tilgængelige (selvom jeg ikke vil stoppe med at tale om dem).

Og ja, jeg vil også tale om mode. Da jeg startede bloggen, hadede jeg min krop så meget, jeg gemte den under lag af formløse tøj. Nu elsker jeg at lege med mode og prøve nye ting. Det er sjovt og kan give din tillid et lille boost også.

Men jeg vil ikke chokere dig. Jeg vil introducere disse ændringer langsomt. Jeg troede lige, at jeg ville give dig et heads up, hvis du spekulerede på, hvorfor jeg snakker om forskellige ting her og nu her.

Og hvis du ikke kan lide dem, så lad mig det vide. Sandheden er, jeg ved, hvilke ændringer jeg vil gøre, men jeg har ikke regnet ud præcis, hvordan man gør dem endnu. Jeg bliver nødt til at eksperimentere, så din feedback vil blive meget værdsat.

En ting, jeg ved med sikkerhed, er, at jeg vil skala "Know Your Ingredients" -serien til en gang om måneden. I løbet af de sidste syv år har jeg allerede dækket de mest almindelige og vigtige. Og læsning og skrivning om et fortykningsmiddel eller emulgator er ikke så interessant, er det?

Jeg håber du vil kunne lide denne nye retning. Uanset hvad dine tanker er, hvad enten de er gode eller dårlige, så lad mig det vide i kommentarerne eller på sociale medier eller skyd mig en email, hvis du ikke vil have dem vist på et offentligt rum.

Jeg vil gerne svare alle dine spørgsmål og bekymringer og høre alle dine forslag. Jeg vil have, at dette skal være et positivt hjørne af nettet, der får kvinderne til at føle sig godt og giver dem mulighed for at træffe de bedste valg, hvad enten det handler om at købe den rigtige fugtighedscreme til deres hudtype eller finde ud af, hvordan man slipper for, hvad der holder dem tilbage.

Jeg håber du kommer med på turen.

Hvad jeg læser nu

Stop kosten, jeg vil slippe af! af Lisa Tillinger Johansen Paleo. The Dukan. Atkins. Den Glutenfri. Det virker som om hver dag en ny kost, der lover os hurtigt vægttab og masser af sundhedsmæssige fordele, dukker op. Men arbejder de? Sjældent. Ofte lægger vi vægt tilbage, end vi tabte. Og nogle af dem er så strenge, du kan bare ikke vente med at være væk fra dem. Værre, de kan endda være farlige for dit helbred! Så hvordan kan vi finde ud af, hvilke arbejder og er gode for vores helbred, og hvilke skal vi undgå for enhver pris? Indtast registreret diætist, Lisa Tillinger Johansen. I sin nye bog, Stop The Diet, vil jeg gå af, hun undersøger de mest populære kostvaner baseret på medicinske fakta, ikke hype. Det var den bedste del af bogen. Jeg nød at opdage sandheden bag disse kostvaner, og de fleste af dem er slet ikke sunde! I anden del af bogen afslører Lisa de sande og sunde vægttabstrategier, der virkelig virker. Det er overflødigt at sige, at det er ret kedeligt - spis ikke mere, end du spiser og fyld din tallerken med mange frugter og grøntsager, for eksempel - men de sikrer, at du får alle de næringsstoffer du har brug for og øger dit helbred. Hvis du er fristet til at prøve en af ​​de populære kostvaner, som dine venner eller fave celeb følger, så giv det en læsning først. Du vil sandsynligvis ændre dit sind og være meget bedre for det! Den er tilgængelig på Amazon.

Links

8 Fysiske tegn på aldring og hvordan du kan bekæmpe dem for at se yngre ud - Mine kvinder

11 måder at bruge hårolier til ekstraordinært hår på - Hår Romantik

Trænger kosmetiske ingredienser virkelig i huden? - The Beauty Brains

Hvad min mors selvlidende lærte mig om selvkærlighed - xoJane

Top tips til nervøse flyers - Hvad Olivia gjorde

En kopi af denne bog blev sendt af PR til overvejelse. Dette indlæg indeholder også et tilknyttet link.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer