loader
bg-category
13 organiske skønhed mærker du kan stole på

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Vil du slå din indre glød op? Prøv at tilføje sundere ingredienser til din rutine. Det er lettere sagt end gjort, da der ikke findes nogen organisation, der regulerer naturlige eller økologiske standarder inden for skønhedsindustrien, i USA eller internationalt (vores praktiske vejledning til alle mærkerne her).

Vi har gjort den due diligence for dig ved at afrunde nogle af vores favoritter i organisk skønhed, og de er den rigtige aftale. Ingen grøn vask eller vildledende mærkning her!

1Revolution Organics

Mens mærker kan hævde at være "økologiske" ved at have kun én ingrediens, der gør karakteren, finder du mindst en 85 procent certificeret organisk formel i alle Revolution Organics produkter. Vi er fans af Freedom Glow Beauty Balm, der opvarmer øjne, læber og kinder med en flot rød farve. Kokosolie hjælper med at reparere lipidbarrieren i din hud (og lugter yummy!), Mens honning hjælper med at låse fugt i.

Revolution Organics Freedom Glow Skønhed Balm, $ 34

Dette produkt er tilgængelig på vores shoppingside, BeautySage, hvor vi kun sælger produkter, der har vist sig at fungere!

2Meow Meow Tweet

Vi dør for disse elskede organiske sæbe fra den lille batch naturlige apothecary kendt som Meow Meow Tweet, der er baseret i Brooklyn, New York. De forfriskende, men elegante dufte er lavet af organiske plantolier og vilde botanikarter, blandet med dampdestillerede æteriske olier til den reneste duft. Fra grapefrugtmynt til fennikel orange til lavendel citrongræs og endda en bar til din furry firbenede ven, vil du blive svært presset til at finde disse spirituelle concoctions hvor som helst ellers.

Meow Meow Tweet Organic Soap, $ 10 hver

3Intelligente næringsstoffer

Hvis du er ny til økologisk skønhed, er lip farve et smart sted at starte, da vi uundgåeligt indtager noget produkt hver dag. Udformet af grundlæggeren af ​​Aveda, Horst Rechelbacher, bærer Intelligent Nutrients USDA Organic etiketten af ​​den højest certificerede standard i kategorien. Prøv den glutenfrie lipgloss med ekstrakter af tranebær, appelsin og açai, der kan prale af madniveau sikkerhed og endda ernæringsmæssige antioxidant værdi. Nu er det en smukkere tanke.

Intelligent Næringsstoffer Certified Organic Lip Delivery Antioxidant Gloss, $ 25

4Lurk

Du vil ikke finde irriterende alkohol i nogen af ​​Lurks flasker; hver duft blandes omhyggeligt i hånden i New York og bruger kun rene æteriske olier i en base af organisk jojoba. Vi blev fejet væk af sensuelle dufte med mindeværdige noter som jordisk rose, varmt sandeltræ, frisk jasmin og sød bergamot. Tip: Da der ikke er konserveringsmidler i formlen, er det bedst at holde duften ude af direkte sollys og nyde det inden for et år efter åbningen.

Lurk Parfumeolie, $ 55

5Nourish Organic

Denne Beaver Falls, Pennsylvania-baserede mærke tager økologisk til det maksimale: Det er den første fulde skønhedslinje lavet af helt økologiske ingredienser, og alle produkter har idræt i USDA Organic. Tjek det anti-aging ansigts serum, der dybt hydraterer med marokkansk arganolie og rosehip eller den pH-balancerede håndvask, der beskytter mod opvaskemaskiner med quinoa protein, aloe og shea smør. Emballagen er blandt de fineste i kategorien og ser elegant ud på hylden.

Nourish Organisk Pure Hydrating Organisk Argan Face Serum, $ 24 Nourish Organic Ultra-Moisturizing Hand Wash, $ 8

6Sumbody

Håndlavet med helt naturlige formler og jordvenlig emballage, tilbyder Sumbody en fyldt linje af hud-, makeup-, hår- og neglelakker. "Folk fortæller os hver dag, at de har prøvet alt på jorden - men så spørger jeg: 'Har du prøvet jorden selv?'" Siger brand grundlægger Deborah Burnes. "Ting som ler, kul og havre er fantastiske til din hud!" Prøv den lækkert griste, men skånsom kropscrub med økologisk brun sukkerrør, kakaosmør og pistacieolie.

Sumbody Coconut & Creme Organic Sugar Scrub, $ 32

7Ava Anderson Ikke-giftig

Grundlagt af en teenager, der er fast besluttet på at bære kun de sikreste ingredienser, tilbyder Ava Anderson Non-Toxic en komplet linje af økologiske produkter, der er helt syntetiske kemiske-fri. Selv mascaraen kan prale af en naturlig formel, der er næringsrig med økologisk aloe, vegetabilsk voks og mineralfarve til bløde vipper, der holder krølle. Og som vi tidligere har dækket, har vi fundet ud af, at den organiske deodorant med bagepulver og te og pebermynte olier virkelig arbejder.

Ava Anderson Non-Toxic Face Mascara, $ 18 Ava Anderson Non-Toxic Body Deodorant, $ 14

8Pristin Skønhed

Grundlægger Blaire Kessler skabte denne helt naturlige linie for at hjælpe med at genopbygge hud og tråde efter overlevende brystkræft i en alder af 30 år. Det genoplivende serum opdrager overarbejde hår og skalter tilbage til sundhed med organisk kokosolie og sesamfrøolie, mens jojobaolie eliminerer produkt opbygning, der kan forhindre absorption af behandling. Rosacea og eksem lider kan især sætte pris på den intensive ansigtscreme, der beroliger problemer væk med økologisk solsikkefrøolie og essentielle fedtsyrer.

Uberørt skønhed Ikke skræmmende håret hår og hovedbund Revival Serum, $ 34 Pristine Beauty Hooray til Brallywood Butta Luxe Intensive Facial Creme, $ 38

9Rahua

Antioxidantfyldt Rahua-olie kommer fra Amazonas regnskov og er stjernens ingrediens i denne linje skabt af New York-stylisten Fabian Lliguin, en indfødt ecuadorian af Quechua-afstamning, der kom på den dyrebare olie, mens han besøgte sit hjemland i 1990'erne.Prøv den organiske, sulfatfri shampoo og balsam, der forsigtigt renser med quinoa og kokosnød, mens du genopliver med grøn tebladekstrakt og aloe. Lliquin siger, at duoen er ideel til farvebehandlet hår.

Rahua Shampoo og Conditioner, $ 32 hver

Dette produkt er tilgængelig på vores shoppingside, BeautySage, hvor vi kun sælger produkter, der har vist sig at fungere!

10Neal's Yard Remedies

Briter sikkert ved, hvordan man laver et skønhedsprodukt. Denne certificerede økologiske import funktioner beroligende damask rose, antioxidant hvid te og beroligende aloe vera, for forsigtigt fjerne lige vandtæt makeup på den sarte hud omkring øjnene. Kontaktlinsebærere vil forstå, at det er oliefrit, og vi elsker tri-peptiderne og hydrerer glycerin til anti-aging fordele. Tjek resten af ​​linjen for endnu mere naturlig godhed.

Neal's Yard Remedies økologisk øje make-up remover, $ 18

11SpaRitual

Økologisk neglelak er vanskelig, men SpaRitual kommer tættest på at tilpasse regningen, samtidig med at du leverer resultater af høj kvalitet. Formuleret uden kontroversielle kemikalier DBP, toluen og formaldehyd, kommer de veganske ingredienser fra grøntsager i stedet for petroleum, og brandstifter Shel Pink siger, at ecocert-certificeret bambus er blevet brugt i nogle nuancer. Levende nuancer (som den nye afbildede forårssamling) kommer i gummierede hætteglas, der hjælper dig med at holde en stabil hånd.

SpaRitual Udforsk Nail Lacquer Collection, $ 12 hver

12Nvey Eco

Tøvende, at organisk makeup ikke vil opholde sig i forhold til de traditionelle ting? Aussie-mærket Nvey Eco søger at bevise, at det er muligt. Grundlægger og skønhedsindustri veteran Rohan Widdison fokuserer på sammensmeltning af certificerede økologiske ingredienser og grønne principper med sjove high fashion trends. Livlig øjenskygge og rødme er lavet af beroligende botaniske stoffer som kamille og jojoba, mens det nye Cream Deluxe Flawless Finish Foundation er fyldt med vitaminer.

Nvey Eco Makeup, $ 17- $ 30

13John Masters Organics

Stylist John Masters var så bekymret over kemikalier, at han åbnede Manhattans første "renluftsalon" i 90'erne dedikeret til toksikfri behandlinger og lancerede en eponymous haircare-linje, der omfatter planteingredienser, fair trade-principper og miljøbevidste emballager. Den nye Green Tea & Calendula Leave-in Conditioning Mist fodrer hår med 10 certificerede økologiske botaniske produkter for at eliminere frizz, tilføje strålende glans og opbygge volumen naturligt med guargummi - en grøntsag relateret til ærterfamilien.

John Masters Organics Green Tea og Calendula Leave-In Conditioning Mist, $ 24

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer