loader
bg-category
6 Sund Metabolism-Boosting Breakfast Ideas

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Du har hørt det utallige gange før: Morgenmad er dagens vigtigste måltid. Spise en afbalanceret og sund morgenmad er nøglen til at blive fuld og holde din energi op til frokost. Og hvis du vælger de rigtige fødevarer, kan dit måltid også fungere som en vigtig metabolism booster.

Uanset om du forsøger at eksplodere gennem et vægttabsplateau eller bare øge din energi, vil disse syv morgenopskrifter hjælpe med at kickstart dit stofskifte, før du går ud af døren.

1Matcha Green Tea Muffins

Opskrift og foto af One Ingredient Chef

Øget metabolisme er blot en af ​​de mange sundhedsmæssige fordele, som matcha grøn te giver; andre omfatter en hjertelig dosis af antioxidanter og immunitetsfremmende vitaminer. Disse matcha green tea muffins er et lækkert, bærbart alternativ til traditionelle matcha te drikkevarer, og chokolade chips vil tilfredsstille din søde tand.

2Tex Mex Tempeh Scramble

Opskrift og foto af Macheesmo

Når det kommer til protein, pakker tempeh a alvorlig slag (mere end 30 gram pr. kop, for at være præcis). Firmere og mere smagfuld end tofu, det er perfekt til en morgen vegetarisk scramble, især kastet med Tex Mex smag og toppet med Jack OST.

3Cocoa-Almond Protein Smoothie

Opskrift og foto af Kristine's Kitchen

"Protein" er det magiske ord, når det kommer til at forstærke dit stofskifte, og kombinationen af ​​proteinfyldt mandelsmør og græsk yoghurt gør dette til en sød behandler, du behøver ikke at føle dig skyldig i hengivenhed.

4Smoked Laks Egg Avocados

Opskrift og foto af Grok Grub

En latterligt let opskrift, der kombinerer tre protein krafthuse (æg, laks og avocado). Ja, tak! Disse chili flager strøet på toppen er en smart tilføjelse: Chili peber indeholder et kemikalie, kaldet capsaicin, der straks øger stofskiftet.

5Protein-Packed Monster Morgenmad Cookies

Opskrift og foto af Allergi Free Alaska

Cookies til morgenmad? Gå efter det, så længe de er så sunde, påfyldning og energibevægende som disse morgenmadskager. De er lavet med hampfrø, som indeholder essentielle aminosyrer, der er afgørende for at opbygge muskler og opretholde energi.

6Spiced linser med æg

Opskrift og foto af The Kitchn

Linser er fyldt med jern, hvilket er afgørende for energi og effektiv kalorieforbrænding. Du kan måske ikke tænke på linser som en morgenmadsmad, men når de er parret med et bagt æg, bliver den sarte smag lige ret for en del af dagen.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære