loader
bg-category
Undersøgelse afslører alder Mænd finder kvinder mest attraktive - og det er alvorligt foruroligende

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Vi lever i en tid, hvor mange af os hælder tonsvis af tid og penge til at afværge tegn på ældning - hvad enten det betyder pligtmæssigt at anvende øjenserum hver aften før sengetid eller slå op i din hud for nogle forebyggende Botox i tyverne.

Men nogle forstyrrende data viser, at som kvinder, hvis vi ønsker at være attraktive, når vi alder, er det bedste, vi kan gøre, egentlig bare ikke alder over 20 år.

Christian Rudder, medstifter af OKCUPID, skrev en artikel om Jezebel, der dykker ind i datingsideens data "bygget fra titusindvis af præferencer udtrykt i akten om at finde en dato." Dataene viser nogle ret deprimerende resultater om, hvad mænd er leder efter hos kvinder.

Kvinder foretrækker nogen groft i deres egen alder. Før 30 er de på udkig efter lidt ældre mænd; når de slår 30, er de interesseret i nogen lidt yngre. Gennem 40'erne er en kvinde mest tiltrukket af mænd lige omkring 40 år. "Hvis vi ønsker at vælge det punkt, hvor en manns seksuelle appel har nået sin grænse, er den der: 40," Rudder noter. Yikes.

Men endnu flere yikes? Alle mænd, fra de i tyverne til dem, der er halvtreds, vil gerne danse en kvinde i hendes tidlige tyverne. De mest almindeligt valgte aldre er 20-23. For næsten hvert år i trediverne er en mand mest tiltrukket af en 20-årig kvinde. Og en 50-årig mand laver virkelig en 22-årig på sin arm.

Hvad denne statistik betyder: "En kvinde er hende bedst, når hun er i hendes meget tidlige tyverne. Periode, "siger Rudder. Eller du kan se på det på denne måde: Mænds forventninger vokser aldrig op. "En 50-årig mands idé om, hvad der er varmt er stort set det samme som et kollegys barn." Er det forkert at sige, at efter det første chok, er vi ikke så chokerede overhovedet?

LÆS MERE: Spørg en forsker: Hvorfor elsker drenge kvinders kutter?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer