loader
bg-category
Enhver menneskelig mulig måde at hvidte dine tænder på

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Der er intet som en mund fuld af pearly hvide til at øge din selvtillid og plante et stort smil på dit ansigt. Og ifølge en Match.com-undersøgelse fra 2012 på over 5.000 enkeltstående mænd og kvinder, siger flertallet af begge mænd (58 procent) og kvinder (71 procent), at tænder er de, de bedømmer mest, når de overvejer at gå på en dato med nogen. Det slår ud grammatik, tøj og endda hår som det første, vi tjekker på en potentiel kærlighedsinteresse.

Men når du tænker på det, er det virkelig ikke overraskende. Din mundhelse kan være en temmelig god indikation af dit generelle helbred, og derfor, hvor godt du er som en kompis. Mousserende hvide tænder er et tegn på ungdom og vitalitet, mens mørkere, gule tænder signal aldring og alle de sundhed elendigheder og nedbrydning, der følger med det.

Da det ikke er realistisk at give tandfarvning af madvarer (som rødvin, kaffe, sojasovs, tomatsauce), børstning med en hvidt tandpasta, som denne fra Marvis, og skylle med en hvidt mundskyl (vi kan lide), kan hjælpe med at fjerne hverdag overflader pletter. Men de vil ikke give dig en drastisk farveændring.

"Whitening tandpasta og mundskyllevampe er mere effektive på opretholdelse dit lyse smil, efter at du har gennemgået en professionel behandling i hjemmet eller i hjemmet, "siger Dr. Emanuel Layliev, kosmetisk tandlæge på New York Center for Kosmetisk Tandlægning.

Hvis du tror, ​​at dine choppere kunne bruge lidt ekstra TLC, har du fået valgmuligheder. Afhængigt af tid og finansiel forpligtelse, du er villig til at indsætte, kan du vælge den mulighed der passer bedst til dig.

Minimal Forpligtelse: Makeup

Vi elsker en god rød læbestift, og heldigvis kan det gøre mere end at få din kisser til at se fuld og sulten: Det kan også medvirke til at gøre tænderne mere hvidlige, siger makeup artist Robin McGee, formand, grundlægger og formulator af osmose farve kosmetik. "Hvis du vælger en læbestift, der virker med din skinton, vil det lyse dit smil," siger hun, men læbestifter eller pletter med kølige undertoner er bedst at mindske gule toner i dine tænder. "Kirsebær, blomme og rosenrødder er fremragende farver til dette," siger McGee. Prøv Revlon Super Lustrous Læbestift i Kærlighed, Rød, Smashbox Vær Legendarisk Læbestift i Plum Scene, og Tarte Glamazon Ren Performance 12-timers Læbestift i Pure.

Undgå farver, der er for mørke, frostede eller gulbaserede, da de faktisk kan få dine tænder til at blive endnu mere misfarvede, bemærker McGee. Også gå til en hydratiserende formel-tørhed kan accentuere plakopbygning.

Du kan også tage opmærksomheden væk fra tænderne ved at øge dine øjne og kinder. "Ved at bruge en fed farve for øjnene, skaber sexede katte øjne eller sultry røgfyldte øjne sammen med en neutral lip farve vil være en sikker måde at holde folk kigger væk fra munden," siger McGee og fremhæver kinder med bronzer. "Husk at vise de dele af dit ansigt, du elsker, altid give folk mulighed for at se præcis, hvor du vil."

Moderat engagement: At-Whitening

Har du stadig lyst til at være lidt lysere og hvidere? Inden du tager en aftale med din tandlæge og tømmer din tegnebog ud for en behandling, skal du overveje, hvad du kan gøre på egen hånd. Maryann Lehmann, konsulenttandlæge for GO SMiLE Inc., foreslår at tilføje noget, der kan søges uden problemer i din daglige pleje rutine, som en hvidt gel. Det ægte Whitening Tandpasta System fra Go SMiLE kommer med en gel, som du blot føjer til din tandpasta - ingen ekstra trin involveret.

"Du kan begynde at se resultater så hurtigt som blot et par dage," tilføjer Lehmann. Vi kan også lide combo, som i det væsentlige er en tandbørste med en hvidblegegelpen indbygget i bunden, så du vil ikke glemme at skubbe den lige efter, at du børster.

Hvis du er villig til at lægge lidt mere tid, er der mere dybtgående måder du kan hvidne hjemme. "Crest hvide strimler er min favorit over skranken mulighed. De er sikre, effektive og brugervenlige, "siger Layliev. Plus tilføjer han, at de indeholder de samme ingredienser, som tandlæger bruger: enten hydrogenperoxid eller carbamidperoxid. "Nøglen forskellen mellem professionelle og hjemme-systemer er, at hjemme-systemer bruger en lavere koncentration af peroxid og dermed tage længere tid for at opnå resultater," Layliev noter. Men efter ca. 2-4 uger kan du forvente at se meget sammenlignelige resultater for en brøkdel af prisen. Prøve .

En anden DIY-løsning er et hjemmebageligt blåt lys system, som Prime Time Smile's Active Blue Tand Whitening Kit, et billigt hvidtvævningssystem, der fungerer på samme måde som en blå lysbehandling på kontoret og tager mindre end 30 minutter.

Når det kommer til hjemmehvidning, giver Dr. Lehmann en vigtig rådgivning: "Mere er ikke altid bedre! Du bør følge anvisningerne og ikke bruge produkterne oftere eller længere end angivet. "

Alvorligt engagement: In-office behandlinger

Hvis du har opbrugt alle andre muligheder, eller bare ikke har tid eller tålmodighed til at klare det alene, kan det være på tide at gå hen til din tandlæge for at trække de store kanoner ud. Hvert kontor kan bruge et lidt andet system afhængigt af tandlægenes præference, men mange bruger LED-lamper for at opnå optimale resultater uden at forårsage følsomhed. Dr. Layliev bruger Philips Zoom White Speed ​​på sit kontor, et fælles system, som kan tilpasses til hver enkelt patient for at sikre, at behandlingen er både behagelig og effektiv.På New York Center for Kosmetisk Tandpleje går behandlingen til $ 600 for en 45-minutters behandling eller $ 250 for en "QuickWhite" -session, der bruger den samme teknologi, men i kortere tid. "Vores guestimate for tænder bleking priser landsdækkende er mellem $ 250 til $ 1.000," Layliev noter.

Beskyt din investering og få langvarige resultater efter din behandling ved at opretholde med tandblegemidler, mundskyl og geler. Men sørg for at du snakker med din tandlæge om, hvilke hjemme-behandlinger der er sikre at bruge efter en in-office-session for at undgå at forårsage skade eller følsomhedsproblemer. Du kan ikke fuldt ud nyde det helt nye smil, hvis det giver dig ubehag.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære