loader
bg-category
Mellemdelen er tilbage

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Midt i et hav med lave boller, kreative fletninger og ubesværede beachy bølger, er en lidt uventet hårdetalje bagud på New York Fashion Week Fall / Winter 2014 virkelig fanget vores opmærksomhed: den midterste del. For de fleste mennesker er mellemdelens stil nok en hukommelse af din fjerne fortid forlod en frisure hurtigt den trendy side del, hvilket har vist sig at være langt mere smigrende for de fleste. Men på den rigtige måde kan en del lige ned i midten af ​​din kuppel, uanset om den er lige og ren eller lidt ufuldkommen og fortryd, se godt ud på næsten alle.

Anthony Cole, Sebastian Professional International Kunstner og lead stylist til Christian Siriano rullebaneshow denne sæson, siger at et stort plus på en midterste del er, hvordan det balancerer ud i ansigtet. "En mellemdel giver fuldstændig symmetri," bemærker han. "Det bedste ved dette udseende er, at det er et stærkt udseende, der giver dig mulighed for at fokusere rigtigt på øjnene, og øjnene er den stemme, der giver styrken."

Selvfølgelig påpeger tresemme-stylisten Jeanie Syfu, at der er visse ansigtsformer, der giver sig mere til en centerdel. "Selvfølgelig er en oval ansigtsform perfekt, du kan gøre noget med et ovalt ansigt. Et firkantet ansigt også, den slags bare bløder det op, "siger hun. Også hjerteformede ansigter og alle med en stærk, defineret kæbe vil virkelig svigte med denne delplacering. Hvis dit ansigt er mere rundt, foreslår Syfu parring af en midterdel med asymmetriske, swooped bangs for at kompensere for eventuelle ansigts asymmetrier og gøre det mere smigrende.

For at få udseendet lægger Syfu vægt på, hvor vigtigt det er at først finde din naturlige del. "Det handler om at børste det tilbage og se, hvor det vil falde," siger hun, "fordi nogle gange folk har en naturlig centerdel." Ved at finde din naturlige hårlinje kan du få en del, der er mest smigrende for dit ansigt, selvom Det kan være en teenagere smule off-center. Men den rigtige nøgle til at få en perfekt centerdel er præparation af hår med produkt, siger Syfu. Påfør en mousse eller volumizer til vådt hår, så når du deler og tørrer, sætter du delen på plads og viser nogle underlige bølger eller cowlicks, som er chef.

Syfu foreslår at bruge en hale kam, der starter fra broen af ​​din næse og trækker det lige tilbage for at holde det så centreret som muligt. Cole tilføjer, at det er vigtigt at gøre delen til det mest smigrende.

At vælge mellem en perfekt del eller en lidt mere messig en, kommer bare ned til personlig præference og det udseende, du går efter, siger Syfu. "Der er så mange tendenser der sker, at der ikke er noget forkert eller rigtigt - det handler kun om din personlige stil og hvad du har det godt af." Til Rebecca Minkoff-baneudstillingen denne sæson beskrev Syfu hårets udseende - en lav klassisk hestehale på nakke i nakken - som ufortyndet og whispy, hvilket gør en stiv midterdel den perfekte rene detalje til at trække blikket sammen uden at være så "i dit ansigt."

Hvis du har naturligt bølget hår og ønsker at lege med dit udseende, foreslår hun at prøve den frisure, hun skabte til Marissa Webb showet: Brug et fladt jern til at glatte ud bare de første få tommer hår, der starter fra roden og stoppe en lidt før toppen af ​​øret. Cole kan også koncentrere volumenet mod enderne, når man opretter en centerdel. Dette vil medvirke til at understrege den rene del, men efterlader den naturlige tekstur i bunden, bliver tingene bløde og rammer dit ansigt mere elegant.

MERE: Hvordan symmetrisk er dit ansigt? Finde ud af!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære