loader
bg-category
Futuristisk fundament: Hvad skal hudtoner være i 2020?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

At finde det perfekte fundament for din hudton kan være hovedpine, især når du forventes at bare øje det i flasken på apoteket og håber det virker. Og med den stigende mangfoldighed i vores befolkning vil mærker blive præsenteret med en endnu større udfordring for at imødekomme størstedelen af ​​kvinders behov i de kommende år.

Et par makeup linjer derude, som Prescriptives og Sephora + Pantone Color IQ, kan faktisk hjælpe dig med at blande og matche din personlige foundation farve. Men når det drejer sig om almindeligt tilgængelige apoteksmærker til en mere overkommelig pris, er der meget plads til ekspansion for bedre at kunne imødekomme vores skiftende befolkning, hvis mærkerne ønsker at forblive foran kurven og forblive relevante.

Ved at analysere amerikanske folketællingsdata kunne forskere på Cover Girl faktisk bestemme, hvor deres makeup i øjeblikket mangler, og hvilke unikke nuancer der skal tilføjes for bedre at matche den forventede befolkning (og endnu vigtigere, grundkøbende kvinder) i 2020. De så Brugte disse oplysninger til at skræddersy truBLEND-væskefondslinjen for at matche et bredere udvalg af hudtoner, der er mere repræsentative for vores voksende land.

Dr. Sarah Vickery, hovedforsker hos Proctor & Gamble Beauty, siger, at dataene viser, at den største vækst vil være blandt latinamerikanske og asiatiske amerikanske kvinder. Ved at bruge virtuel skintonmapping kunne forskerne finde ud af, hvilke skyggevariationer der ville være de mest nyttige tilføjelser til linjen. "Der er helt sikkert et hul, som vi havde brug for til at udfylde for varmere, mere gul undertonet hud og dybere hudtoner," siger Vickery.

Derudover afbrød de nogle af de letteste farver fra linjen, da de ikke længere var en afspejling af vores nation, siger Vickery. De ændrede og forbedrede også nogle få nuancer og tilføjede syv helt nye. Resultaterne efterlod dem med 21 nuancer, der kan matche 99 procent af skinnetoner, siger hun.

Organisationen er også nøglen i den nye skyggepalette. Grundfarverne kategoriseres i lys, mellem og mørkt, og så er der syv forskellige muligheder inden for hver lysstyrkekategori. Dette gør det lettere for kvinder at vælge den rigtige farve, da vi gør det bedste arbejde med at bestemme lysheden, siger Vickery. Derefter er det lettere at finpudse på to eller tre farver inden for denne lysstyrke for at lande på den perfekte skygge.

"Uden de rigtige værktøjer og den rigtige organisation vil godt over 80 procent af kvinderne vælge den forkerte skygge," siger Vickery. Og ved at udnytte data til at forudsige fremtidige hudtoner, forhåbentlig vil flere mærker følge med og udvikle forskellige linjer, der er mere repræsentative for vores stadigt skiftende befolkning.

MERE: Er det muligt at katalogisere hver enkelt skintone?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer