loader
bg-category
Sådan appliceres falske øjenvipper som en pro

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Falske øjenvipper er en sjov måde at tilføje lidt ekstra på pift til enhver outfit. Men de fleste af os er ikke også praktiseret ved at anvende dem. Og når som helst lim i nærheden af ​​dine øjne er involveret, vil du sørge for at du gør det rigtigt. Så vi spurgte Wende Zomnir, chefskreativ officer og medstifter af Urban Decay for at dele sine tips til at anvende faux-lashes, der skyldes enhver skønhedssituation:

1. Trim lasherne først. Falske vipper er lidt længere i bredden end gennemsnittet, så medmindre du har Bette Davis øjne, skal du trimme omkring 3/4 af den oprindelige bredde på tværs, Zomnir expalined. Dette sikrer, at den indre kant ikke blokerer dit øje, og yderkanten vil ikke hænge af siden (ikke et godt udseende). Når du skærer din falske lash, skal du klippe på en måde, der ikke forstyrrer den generelle form og stil på lashen. Hvis lashen blusser ud i enderne, trim den indre kortere del. Hvis hårene er længere i midten og kortere ved kanterne, trim lidt fra hver side for at bevare formen.

Du vil også gerne tilføje en blid kurve til vipperne for at efterligne øjets form. Dette vil gøre applikationen nemmere og hjælpe dem med at vare længere. Bøj forsigtigt lashen ved at rulle enderne mellem pegefingeren og tommelfingeren, forklarer Zomnir. "Uanset hvor meget lim du forsøger at kvæle dem med, hvis du glemmer at bøje dine vipper, vil du sandsynligvis ende med enderne, der dukker op eller værre, hele lashen dukker op!" Hvis dit sæt er genanvendeligt, gem dem i deres originale støbte bakker for at bevare formen.

2. Brug eyeliner. Linj dine øjne både før og efter påføring af vipper for at undgå at ende op med nogen underligt uklare punkter mellem hvad der er ægte og hvad der er falsk.

LÆS MERE: Spørg en forsker: Hvorfor slutter min Mascara under mine øjne?

3. Påfør lim sparsomt! Start med at anvende lash lim direkte til den falske lash. Før du trykker på din lash line, vent i ca. 30 sekunder for limen at blive lidt klæbrig. "Dette forhindrer dine vipper i at glide ud af sted," noterer Zomnir. Sæt derefter vipperne på din lash line, og hold de indre og ydre hjørner nede i 30 sekunder.

4. Afslut din makeup. Når limen er helt tør, skal du bruge din eyeliner igen. Skub forsigtigt blyant eller vinklet foringsbørste, du bruger langs falsionsbåndet til at forsegle dem på plads. Zomnir anbefaler Urban Decay's Super Saturated Ultra Intense Vandtæt Cream Eyeliner eller 24/7 Glide-On Eye Pencils.

6. krølle væk "Dette er et kritisk skridt, hvis vipper ikke er placeret nøjagtigt ens på hvert øje (måske er en skråning mere nedad)", siger Zomnir, fordi de krøller dem ind i hinanden, kan få dem til at se jævnt ud.

LÆS MERE: De 8 bedste Mascara-gennembrud i 2014

7. Påfør mascara. Et par jakker mascara - i samme farve på dine falske øjenvipper, giftes selvfølgelig med forfalskningerne med dine ægte vipper og får dem til at se så naturligt ud som muligt. For at afbalancere den falsieforstærkede top med den helt naturlige bund, skal du bruge en fortykkelse mascara på bunden. "Hold musen lodret for at undgå klumpning", instrueret Zomnir.

8. Sug og fjern. Hvis du vil tage dine falske øjenvipper ud, skal du bruge en makeup remover og lade det stå i øjnene i et par minutter, så det kan bryde ned limmen - du vil ikke have forfalskninger stadig bundet og rive ud nogen af ​​dine rigtige vipper ). Du skal kunne glide dem lige ud, hvis fjerneren har arbejdet godt nok. Stryg remover over dine vipper endnu en gang for at få nogen rest lim. Vi kan lide Fresh Soy Conditioning Eye Makeup Remover.

Før du sætter dem væk til opbevaring, rengør du vaskerne grundigt, så du ikke behøver at cotend med crusty gunk næste gang du afhenter dem. "Så længe du tager godt af dine falske vipper, vil de se og arbejde godt flere gange."

LÆS MERE: Top tips til dine bedste browsere nogensinde

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære