loader
bg-category
Produktanmeldelse: Impulse Rock & Love Amber & Orange Blossom

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Rock & Love Amber & Orange Blossom Mærke: Impuls Størrelse: 75ml Pris: £1.99

Fra Superdrugs hjemmeside: Rock & Love er en orientalsk duft, der indeholder en blanding af friske og frugtagtig duft noter, herunder rav og orange blomst, der kombinerer for at producere en lys, mousserende duft, perfekt til en on-the-go duft boost. Den perfekte sammenkobling til et rock inspireret look, Rock & Love er en ubesværet cool, men chic duft, designet til at være den ideelle taske, der er afgørende for at tage dig fra dag til nat.

Hvad jeg kunne lide: - Lys annonce mousserende duft - varer længe - lugter mere voksen end de fleste legemsprøjte dufte derude

Hvad jeg ikke kunne lide: - Hvis du ikke kan lide frugtagtig og orientalsk dufte, er det ikke for dig

Impuls kropsprayer plejede at være en fave hæftning i min taske, alle disse år siden i gymnasiet. De var ikke så dyre, kom i søde, girlyrør og fik mig altid til at lugte godt.

Jeg kan ikke huske, da jeg begyndte at snyde på dem. Gennem årene har jeg lige fundet mig selv mere og mere mere. Vi er forkælet for valg i disse dage, og det er så svært at være tro mod blot et mærke, især når noget nyt og spændende fanger dit øje.

Men i sidste år har Impulse omformuleret sin kropssprøjte og forbedret både emballagen og duftene. De kommer nu i iøjnefaldende farverige rør, der er bundet til at fange din opmærksomhed, selv blandt de hundredvis af muligheder, der ligger i apotekets gangegange.

Duftene er også blevet ungraded. De nye blev formuleret af Ann Gottlieb, næsen bag nogle af de mest populære dufte fra Dior, Calvin Klein og Oscar De La Renta. De indeholder nu også ægte parfumeolier, som giver dem mulighed for at hænge længere på huden. Jeg sprøjter Rock & Love Amber & Orange Blossom om morgenen, og på trods af at jeg går hele dagen, lugter jeg stadig frisk og dejlig om aftenen.

De ægte parfumeolier gør også duftene lugtere mere sofistikerede og virkelige, i modsætning til billige og syntetiske. Og noterne går så godt sammen. Amber & Orange Blossom er to favoritter af mine og sammen er de dejlige.

Denne duft er mousserende og frisk, frugtagtig men med en sexet twist. Det er for voksen til teenagere, men ikke for gammeldags for unge kvinder, der leder efter noget mere elegant end din almindelige og kedelige kropssprøjte duft.

Men jeg ville ikke kalde det Rock. Det er ikke kantet, gritty eller læderagtigt. Det er lyst, lidt sødt og meget feminint (men uden at være flirtet). Men jeg tror, ​​det ville stadig være en god duft til en rock chic pige. Det supplerer det mørke, hårde blik ved at tilføje en blød, blidere stemning. Hvis det er dine ting, giv det en sniff. Du kan også blive forelsket i det også.

Tilgængelig på: Superdrug

Resumé Impulse Rock & Love Amber & Orange Blossom er en lys og mousserende, feminin og sexet, frugtagtig og orientalsk duft, der varer hele dagen.

Rating: 4/5

Afsløring: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer