loader
bg-category
Smukt med hjerner tænder 7!

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Smukke med hjerner bliver 7 i dag! Jeg kan næppe tro på det.

Da jeg startede denne blog, var jeg en usikker pige i depressionstanken. Jeg forlod næsten ikke huset. Talende til et andet menneske bragte et stærkt angstangreb. Jeg havde ikke energi til at gøre noget. Selv børster mine tænder var for svært nogle dage. Skrivning, noget jeg altid elskede, ophidsede mig ikke mere. I årevis skrev jeg kun et par linjer her og der.

Hurtig frem i syv år, og jeg bor nu i den mest fantastiske by i verden og forsøger at gøre mine drømme til virkelighed. Jeg er stadig genert og reserveret, men jeg lærer at komme ud af min shell, sætte mig derude og prøve nye ting. Jeg er meget gladere og afslappet. Og jeg skriver mere end nogensinde. Faktisk jeg vil gerne gøre det til en karriere. 🙂

Selvom jeg ikke kunne bestemme det øjeblik eller den begivenhed, der udløste mit opsving (det var en slooow-proces og mange faktorer bidrog til det), var en af ​​de ting, der hjalp mig mest, at starte denne blog.

På det tidspunkt havde jeg ingen anelse om, hvordan det ville ændre mit liv. Jeg ville bare dele min næsten døde lidenskab for en af ​​de få ting, jeg stadig havde fjern interesse for: kosmetik. Jeg troede ingen ville være interesseret i at læse hvad jeg måtte sige, og at i løbet af få måneder ville Beautiful With Brains blot være en hukommelse.

Men syv år senere går det stadig stærkt. Det er nu blevet et vidunderligt fællesskab. Langs vejen har jeg mødt nogle fantastiske mennesker, jeg er nu stolt af at ringe til mine venner. Jeg modtager jævnligt e-mails, twitter og beskeder fra folk, der fortæller mig, hvordan denne eller det pågældende indlæg hjalp dem med et problem, de havde, hvilket gør al den tid og den indsats, der går i denne blog, værd.

Smukke med hjerner førte mig også til nogle fantastiske muligheder, som at gå til arrangementer og arbejde med mærker, jeg altid har beundret. Og det fik mig til at genopdage min kærlighed til at skrive. Mere end det gav mig tilbage min tillid til mine skriveevner og fik mig til at indse, at jeg kunne gøre det professionelt.

Og intet af dette ville være sket uden dig. Alle jer, der tager sig tid til at læse denne lille blog, skrive mig e-mails og kommentarer, send mig twitter, beskeder, siger hej eller bare lurke i baggrunden. Tak skal du have. Tak fra bunden af ​​mit hjerte.

Du ved aldrig, hvor meget du hjalp mig. Jeg stræber hver for at gøre denne blog til et bedre og mere behageligt sted for at give dig noget tilbage af hvad du har givet mig. Hvis jeg kan gøre det, kan jeg overveje at denne blog er vellykket. 🙂

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære