loader
bg-category
Sund Halloween Candy? Ja, det er muligt!

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Halloween er som ferieferien: Du er helt forkælet - i dette tilfælde i fistfuls candy du ikke har rørt siden du var barn - og så har du lyst til fuldkommen skur den næste dag.

Men ernæringsekspert Keri Glassman, grundlægger og formand for næringslivet, ved, at nixing alt slik på Halloween ikke er realistisk for de fleste af os. Løsningen er at vælge dine godbidder klogt. "Candy er beregnet til tider som Halloween - ikke hver dag," sagde hun. "Ved at tillade dig selv en smule overbærenhed, føler du dig ikke berøvet, og du kan nyde ferien. Nøglen er at vælge de muligheder, der er overbærende, men mindst 'dårlige'. Jeg kan godt lide et stykke ægte chokolade versus noget af den kunstigt farvede, sukkerbelastede junk! "

Vil du tilfredsstille vores søde tand uden at vågne den næste dag med en mave fuld af fortrydelse? Her er fem muligheder for ernæringseksperterede Halloween-behandler:

1. To min. Hersheys chokolade. "Se på ingredienslisten - det er ikke så uhyggeligt korrupt under indpakningen som du måske tror," sagde Glassman. "Ja, der er sukker og solsikkeolie i de fleste chokoladevarer, men din krop vil tilgive dig for en øjeblikkelig afvigelse fra dine sædvanlige rene spiser." Og to Hersheys miniaturer sætter kun 88 kalorier tilbage med 5 gram fedt.

2. Tre Hersheys kys med mandler. De er et andet godt valg for en chokoladefiksering på 70 kalorier og 4 gram fedt.

3. Snack størrelse Justins økologiske jordnøddesmør. Få din Reese's fix, men sundere: denne salte-søde behandler indeholder 80 kalorier og 5 gram fedt. "Det er en personlig favorit af mine med rene ingredienser," sagde Glassman. "Det er værd at hver sød bid."

4. Smarties slik. Ja, de er lavet af sukker, men Smarties har kun 25 kalorier og 0 gram fedt. Andre gode muligheder: prikker, gummibærer, Mike & Ike og Twizzlers - som alle har nul til 1 gram fedt.

5. Hjemmelavede Jackson Pollock æbler. Spring over karamel æblerne og prøv disse DIY, Pollock-inspirerede godbidder med et æble og en splattering af bittersød chokolade og hvid bagechokolade. "Ligesom navnet antyder," sagde Glassman, "disse æbler splatteres med chokolade - både kunstneriske og lækre." Og for disse lækre godbidder behøver du ikke at kæmpe med trick-or-treaters. 

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer