loader
bg-category
Er New York City Subways for Posh for Ordet "Periode"?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Er din periode for meget til New York City at håndtere? Det viser sig, at det kan være lidt for tungt for Metropolitan Transportation Authority (MTA). Da THINX, et menstrueret undertøjsfirma, foreslog en edgy tage på sig deres trusser (ja, det er alvorligt noget) med målet om at ophæve tabuet af en kvindes menstruationscyklus og stoppe for periodisk shaming, var MTA alt andet end gå med strømmen.

Selvom MTA ikke officielt har godkendt eller afvist forslaget, har Outfront Media, firmaet ansvarlig for at sælge undergrundsannonceplads, nogle "bekymringer" vedrørende kampagnens indhold. Ifølge skifer fik THINX administrerende direktør Miki Agrawal en mandag fra en Outfront-repræsentant, der udtalte, at annoncens indhold "[synes] upassende" og at modellerne "synes at have lidt for meget hud". Skal du bare grine højt som godt?

For det første, medmindre du lever under en sten, er både mænd og kvinder klar over, at perioder eksisterer. Og for det andet er det sjovt, at MTA'en kaster et øje med THINX-kampagnen med mængden af ​​klogt klædte kvinder, der pryder væggene i NYC-undergrundssystemet i raske annoncer snoet med subliminalt seksuelle beskeder.

LÆS MERE: Mænd, som er økonomisk støttede af deres hustruer, er mere tilbøjelige til at snyde

MTA'en har et sæt retningslinjer, som indeholder specifikke grunde til ikke at vise bestemt indhold, herunder reklamer, der indeholder eller beskriver "på en patenteret offensiv måde seksuel eller ekskretorisk aktivitet" og "seksuelt orienteret virksomhed". Ingen af ​​disse synes at afspejles i THINXs kampagne, i det mindste fra vores perspektiv. Og hvad såerdet virkelige problem?

Vil du have et rigtigt grin? Vent på dette: En af Outfronts reps fortalte THINXs marketingdirektør, at i stedet for at sætte undertøj på en model, ville en silhuet af et par trusser blive bedre modtaget. Da hun protesterede, havde han hovmod at fortælle hende ikke at gøre det til en "kvindes problem" ... .hello ?? Sidste gang vi kontrollerede, var kvindernekun dem, der beskæftiger sig med en menstruationscyklus.

LÆS MERE: Hvorfor 1 ud af 10 kvinder kan ikke orgasme

Repræsentanterne rejste også den hypotetiske situation for, hvad en 9-årig dreng ville tænke på at se billederne og hvordan hans mor ville reagere, hvis han spurgte om dem. Er vi imod at uddanne vores unge mænd til den kvindelige krop? Fordi Outfronts udvalg af blatant seksualiserede annoncer, der for øjeblikket pusses rundt i metro-systemet, er det sikkert at narre os! Og hvad med de niårige piger? Tæller de ikke? Eller baserer de dette ud af retningslinjen, der forbyder "reklamer [der] indeholder billeder eller informationer, der er så voldelige, skræmmende eller på anden måde forstyrrende, at de er skadelige for mindreårige?"

LÆS MERE: Ville kvinder have hjerner eller skønhed? Denne undersøgelse fandt svaret!

Omtalte vi det alle af Outfronts salgsrepræsentanter og Fem ud af de syv medlemmer af ledergruppen er mandlige?

Det er så sjovt, at en annoncekampagne, der kan føre til diskussioner om sexundervisning, anses for også risqué, men seksualisering af den kvindelige krop er A-okay! Uanset hvordan du skar det (som hele grapefrugter, der konstant henvender sig til kvinders bryster), synes MTA's perspektiv, at denne meget relatable reklame (vel, hvis du ikke blev født en mand) virker ret skævt.

Hvad tænker du? Føler du, at MTA's frygt er legitim? Eller føler du, at denne frygt for den kvindelige krop er irrationel og misplaceret?

LÆS MERE: Lad os få det på: mænd og kvinder kræver sex på forskellige tidspunkter

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære