loader
bg-category
4 ting at gøre nu, der vil holde dig sund for resten af ​​året

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Nu er en tid til overgang. Vi prøver at presse et par måneder ud af vores sommer tøj. Lørdag picnics bliver lørdags fodboldkampe. Fantasy baseball gør plads til fantasy fodbold. Halloween kostumer er opskæring i butikkerne. Efterår kommer. (Jeg så endda nogen i en vest vest den anden dag - alvorligt.)

Når vinteren slutter, kommer vi ud af dvaletilstand og gør en fjederrengøring for at gøre klar til resten af ​​året. Nå, jeg foreslår, at vi skal gøre det samme i efteråret. Men i stedet for vores hus forbereder vi vores helbred. Jeg kalder det efteråret genopladning.

Her er fire ting, du bør gøre hvert år, da sommeren slutter og falder begynder at komme dig selv på vej til wellness for den hårdeste del af året.

1. Få et influenzeskud. Det er stadig lidt tidligt for influenzasæsonen, som normalt springer i januar og februar i USA. Men influenza kan dukke op så tidligt som i oktober, og influenzeskuddet tager cirka to uger at arbejde - så september er en ideel tid til at tænke på bliver vaccineret. CDC (Centers for Disease Control) anbefaler, at alle 6 måneder og ældre får årlige influenzavaccinationer. Da influenzavirusstammen kan ændre sig hvert år, er det vigtigt at blive vaccineret hver år. Immuniseringer, herunder denne, er et af de bedste folkesundhedsforanstaltninger, vi har: Når du får influenzavaccinen, hjælper du ikke kun med at beskytte dig selv, men også dem omkring dig, fra at blive syg. 

Influenza sæson typisk topper i januar og februar, men influenza kan dukke op allerede i oktober-så september er en ideel tid til at tænke på at blive vaccineret.

2. Gå ind for forebyggende helbredsundersøgelser. Jeg har udfyldt reams af back-to-school formularer til vores børn, og nu da disse former er komplette og børnene er tilbage i skole, er det min tur og din. Har du haft fysisk i år, eller din årlige gynækologiske checkup og Pap smear? Hvad med et mammogram? Der er fortsat en vis kontrovers for, hvilken alder der skal begynde screening: United States Preventive Services Task Force anbefaler halvårlig screening fra 50 år, og American Cancer Society anbefaler årlig screening fra 40 år. Desuden kan individuelle risikofaktorer påvirke alderen ved som du begynder screening. Sørg for at gennemgå dette med din læge.

3. Få en hudkontrol. Det er vigtigt at se en hudlæge om hudkontrol hvert år. Hudkræft kan forekomme overalt - på din hovedbund, under dine negle, mellem dine tæer og endda under dine tånegle. Det er nyttigt at få en anden til at tjekke alle dem, der er svært at se pletter - især efter tre strålende måneder tilbragt i solen. Og husk: Bare fordi du måske ikke er ude så meget nu betyder det ikke, at du kan pakke væk solcreme. Bliv ved med at bruge det dagligt - der er så meget UV-stråling om vinteren som om sommeren, selv om det ikke føles varmt.

4. Udskift tandbørsten. Mens du afhenter de ekstra skolelever i denne måned, tag en omvej til den anden side af butikken og tag en ny tandbørste. Det er en god ide at skifte tandbørster flere gange om året, da børsterne bliver slidte og kan bære flere bakterier. Faktisk, tænk på at få en ny tandbørste mindst hver sjette måned, når du går til tandrensning. (Undgår du tandlægen? Derefter tænker på dette: Halvårlige aftaler kan opdage mundlige problemer tidligt, når behandlingen er nemmere og afhente andre medicinske problemer eller sygdomme, der har en oral komponent.) Tal om en enkel måde at få et spring på på et sundt fald.

MERE: 7 sunde ting du kan gøre under den kommercielle pause

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære