loader
bg-category
4 enkle tips til sund skrivebordeposition

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

At arbejde ved et skrivebord kan være forfærdeligt for vores helbred. Når vi er laserfokuserede på arbejde, er det nemt at glemme at være opmærksom på vores krop, hvilket gør det fristende at slæbe, knuse og skrumpe ind i os hele dagen lang.

Dr. Todd Sinett, den NYC-baserede kiropraktor og forfatter af bogen â € œ3 uger til en bedre tilbage â € â € har nogle professionelle tip til at hjælpe os med at holde vores spines sunde og glade i løbet af arbejdsdagen. I sidste uge har han hjulpet os med at forbedre vores søvnpost, og nu tager han råd fra soveværelset og ind på kontoret og deler nogle få enkle måder at sikre en sund arbejdsstilling på.

Vær opmærksom på, hvordan du sidder.

"Når du sidder ved et skrivebord, skal en person sidde komfortabelt med fuld støtte mod deres stol. Deres albuer skal placeres i 90 graders vinkel, som automatisk justerer deres skuldre bedre. Holde knæ ved 90 grader hjælper også med at reducere nedre rygbelastning forårsaget af at sidde, og fødderne skal ideelt set placeres fladt på gulvet. Håndledene skal være neutrale og ikke i flexion eller forlængelsesmodus

Hvis du har et stående skrivebord, skal du sørge for at det er korrekt installeret.

"Med et stående skrivebord skal du huske skærmen og tastaturet skal indstilles, så hver er på det rigtige niveau. Igen vil du holde albuerne 90 grader for at sikre, at dine skuldre holdes tilbage. Hvis du har tendens til at kigge ned på tastaturet, vil dette medføre afrundede skuldre, så det er vigtigt at holde hovedet i neutral stilling, der ser på skærmen. Håndledene skal også forblive neutrale og ikke i fleksions- eller forlængelsesfunktion. Du skal holde begge fødder fladt for at fordele lige vægt. Dette kan dog være svært at vedligeholde, så det hævder en fod eller den anden skiftevis på en lille platform (dvs. 2-4 tommer, 1-2 bøger, blok af træ) vil lette tilbageskæringsspændingen forårsaget af stående.

Regelmæssigt checke ind med din kropsholdning.

"En måde at kontrollere din kropsholdning på er ved hjælp af kerneforstyrrelsestesten (som set i â € œ3 uger til en bedre tilbageâ €). Dette måler, hvor meget din fremadrettede hunch og siddende har indflydelse på din kropsholdning og sundhed. «Dr. Sinett's bog indeholder også specielle strækninger til at hjælpe med denne proces. "Et produkt, jeg designede kaldet BackBridge, hjælper også med at tilpasse din ryg og efterfølgende rette din kropsholdning. Langt størstedelen bruger deres dage fremad og har brug for at sætte forlængelsen tilbage i deres kroppe - hvilket hjælper BackBridge.

Undgå at hakke over, når du sms'er.

â € œAnother tip er at holde hovedet op! Vi bruger for meget tid på at se ned på vores tabletter og smartphones. Hver 10 grader, at din nakke er bøjet fremad, øger belastningen på din hals med 10 pund. Det er vigtigt at sørge for at du sms'er den rigtige måde at bekæmpe denne effekt ved at holde enheden ude foran dig og på øjeniveau.

LÆS MERE: Her er der en sund søvnposition

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer