loader
bg-category
At blive domineret er en fuldstændig normal seksuel fantasi, studie finder

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Med presseture, interviews og makeup-linjer allerede i fuld gang for "Fifty Shades of Gray", 2015s mest efterspurgte film, er det en forudsætning, at en ny undersøgelse offentliggjort i Journal of Sexual Medicine afslører nogle interessante statistikker om seksuelle fantasier og specifikt dominans. Jamie Dornan, Christian Gray selv, foreslår, at måske kvinder, der er i BDSM, er "undertrykt" og leder efter lidt ekstra spænding. Men undersøgelsesresultaterne viste to tredjedele af kvinderne og halvdelen af ​​mændene har indgivet fantasier.

I oktober 2014-studiet fra Quebec-universitetet i Trois-Rivières blev der fundet ud af, hvilke seksuelle fantasier "sjældne, usædvanlige, almindelige eller typiske fra statistisk synspunkt blandt en forholdsvis stor stikprøve af voksne rekrutteret fra den generelle befolkning" og hvordan almindelige usædvanlige seksuelle fantasier faktisk er. Et andet mål, de noterer, var at statistisk sammenligne eksistensen og intensiteten af ​​hver fantasi hos mænd og kvinder.

Forskere spurgte 1.516 unge voksne (den gennemsnitlige alder var 30 år) for at rangere 55 forskellige seksuelle fantasier - herunder ting som ønsket romantiske følelser under et seksuelt forhold, der ønsker at have sex med en meget yngre og fantasere om at have sex med mere end tre personer - og afsløre deres personlige favorit. Afhængig af hvor mange deltagere der foretrakes hver især, blev fantasierne anset for at være statistisk sjældne (2,3 procent eller mindre), usædvanlige (15,9 procent eller mindre), almindelige (mere end 50 procent) eller typiske (mere end 84,1 procent af prøven ).

Deres resultater viser, at vi virkelig bør holde op med at være så hurtige til at dømme en seksuel fantasi - som især ønsker at blive domineret - som sjældent eller usandsynligt. Kun to ud af de 50 fantasier viste sig at være sjældne for begge køn; ni blev betragtet som usædvanlige; 30 af dem viste sig at være fælles for en eller begge køn; og fem var typiske. Og som det viser sig at være domineret en la Anastasia Steele eller 2002-filmen "sekretær" er en helt almindelig seksuel fantasi for begge mænd og kvinder: 64,6 procent af kvinder indrømmet at fantasere om at blive domineret, og 53,3 mænd havde. Undersøgte, også populære kvinder er mere tilbøjelige til at indgive, og mænd er mere interesserede i at gøre det dominerende. (For flere detaljer om undersøgelsen, herunder en komplet liste over alle de fantasier, forskerne overvejede, tjek dette indlæg på Business Insider.)

Forhåbentlig vil data som dette hjælpe med at vende tidevandet til såkaldt afvigende seksualitet i Amerika. Selv seksuelle fantasier anses for usædvanlige eller sjældne er ikke nødvendigvis forkerte. Også fantasering er forskellig fra faktisk at handle på den fantasi (som undersøgelsen ikke tog hensyn til). En dag kan vi komme til et sted, hvor folk tror, ​​hvis to voksne giver sit samtykke til en seksuel handling, det er ikke noget sted at fortælle dem, at det er forkert. Hvad der virker for dig og din partner, er hvad der er normalt for dig. Kom ned med dit freaky self - flere mennesker er ind i det, end du tror!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer