loader
bg-category
Hvorfor kropsolier er bedre til tør, vinter hud

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

I løbet af sommeren er det let at være doven om at tage sig af din kropshud: Solskoldning er en mere presserende bekymring, og du sveder alligevel ud af hver pore, så du skimp på en regelmæssig fugtgivende rutine. Men det kommer ikke til at flyve om vinteren, når det er tørt, kan flakket hud virkelig få dig til at lide.

Og regelmæssig gammel body lotion er ikke din eneste mulighed mere; sin fætterfætter, kropsolien, har for nylig lavet et navn. Ikke alene giver kropsolier en mere luksuriøs forkælelse for kedelig befugtning, men de er faktisk sundere for din hud.

Fugtighedscreme er gode til at holde huden hydreret, ser sund og reducerer tegn på aldring, "siger Dr. Ariel Ostad, en NYC-baseret dermatologisk kirurg", men i forhold til andre skønheds- og hudplejeprodukter indeholder fugtighedscreme ofte den mest mængde syntetiske kemikalier og olie biprodukter, som kan føre til alvorlige sundhedsmæssige bekymringer. "

QUIZ: Tag den sunde hud quiz!

Olier er derimod lavet af naturlige ingredienser, som beskytter hudens lipidbarriere og forhindrer fugt i at fordampe. "De fleste naturlige olier absorberes let, ikke fedtede og ikke-comedogene", tilføjer Dr. Ostad, så du behøver ikke bekymre dig om tilstoppede porer, uanset din hudtype. Plus, naturlige olier er fulde af vitaminer og næringsstoffer, der vil forbedre din huds sundhed alvorligt.

Nogle olier finder du almindeligvis i disse produkter: ricinus, jojoba, sød mandel, druemost, solsikkefrø, argan, oliven og kokosnød. Avocado og abrikosolie er også almindelige ingredienser, og er gode til tørt, aldrende hud, Ostad noter.

Ligesom lotion er det bedst at anvende kropsolier efter bad eller brusebad - når huden er ren, varm og fugtig, er olier bedre i stand til at trænge ind og absorbere ind i huden. Ostad anbefaler også eksfoliering regelmæssigt. Grundig peeling med en kropscrub bør kun udføres 2 til 3 gange om ugen, men en blid hverdagens eksfolierende shower gel (vi kan lide St. Ives Rensende Sea Salt Body Wash). Masser olien ind i huden generøst. Vent nogle få minutter, og fjern eventuelt overskydende olie. Vent nogle få minutter, før du klæder dig for at sikre dig, at den er helt absorberet. Ryg til olie op? Tjek nogle af vores foretrukne kropsolier i galleriet nedenfor:

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer