loader
bg-category
Søndag Random Ramblings, Vol. 45

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

og velkommen til en anden uge med tilfældige ramblings. God fornøjelse!

Bond No.9 New York Musk

Næste måned vil Bond No.9 lancere New York Musk, den seneste duft i deres New York Notes-serie. I denne serie, der hovedsagelig er oprettet til duftfejdere, er hver duft navngivet omkring deres vigtigste ingrediens, "for at udforske og udvide blandingsmulighederne". New York Musk er en unisex duft, der "viser sin alsidighed, når den er omgivet af moderne frugt og krydderier accenter. Den åbner med lethed og opdrift: en blanding af mousserende grapefrugtblomst, tærte og tangy blackcurrant og galbanum-en fyrlignende aromatisk gummi harpiks fra Persien. Derefter kommer midnatene, der forstærker det tema: Asiatisk osmanthusblomst, der minder om ferskner og abrikoser, kombineret med citron-grønne liljer - ja, blomster der lugter som frugt - mens spiking blandes er spicy muskatnød. Musk kommer i spil i basissedlerne, som det sædvanligvis gør, omgivet af sine dvælende kohorter, de villige sammensættere i forførelse, patchouli, sandeltræ og vetiver. "Duften vil være tilgængelig i 100 ml (330 $) og 50 ml (260 $).

Hvad jeg læser nu

Sans og Sensibility af Jane Austen. Dette er en af ​​mine yndlingsbøger. Marianne Dashwood bliver forelsket i den uhensigtsmæssige Willoughby og får hende til at føle sig for ham alt for indlysende, hvilket krænker konventionens tidspunkter og kan lade hende være åben for sladder. Hendes søster Elinor er det modsatte. I stedet for at have hendes hjerte på hendes arm som sin søster styres hun af mening og grund og kan skjule sine følelsesmæssige skuffelser selv fra hendes familie, til hvem hun er meget tæt på. Selvom det er meget anderledes, skal de to søster lære den samme lektion, og det er, at du ikke kan adskille mening og følsomhed. Du har brug for både i livet og i kærlighed. Tegnene er både realistiske og veludviklede, plottet, selv om de undertiden stoler lidt for himmelsk på tilfældigheder, interessant og veldrevet og de sociale kommentarer simpelthen vidunderlige og vittige. Samlet set læser en meget dejlig, at jeg stærkt anbefale til nogen.

Links

Viva Kvinde deler nogle nyttige tips om, hvordan man forlænger holdbarhedens holdbarhed.

Makeup og skønhed blog deler hvordan man får et naturligt skarpt pandeudseende.

Bella Sugar deler 7 værktøjer til din manicure, som du allerede har hjemme.

Personlig pleje sandhed forklarer, hvad der er galt med et kosmetisk firma, der spytter til frygtmænd.

Bois De Jasmine deler nogle nyttige tips til, hvordan man laver parfumehobby overkommelig og sjovere.

Søndag Undersøgelse, Vol. 124

1. Er der nogen berømtheder, der haler fra din hjemby? Rappere Fabri Fibra og hans bror Nesli (de er ikke et duo forresten) hagler fra Senigallia. Jeg har dog aldrig mødt dem.

2. Hvad ser du efter i en perfekt lipgloss? Min perfekte lipgloss bør være meget pigmenteret, super skinnende, meget fugtgivende, ikke klæbrig og sidste hele dagen. Spørger jeg for meget? lol.

3. Hvordan har du det? Jeg er bare ved at komme sig fra en forkølelse, men føler mig bedre nu, tak.

4. Kylling eller kalkun? Kylling.

5. Hvordan kan du lide dit navn? Ærligt, jeg kan ikke lide det overhovedet. Jeg tror bare ikke, det har en meget god lyd. Mine forældre valgte det, fordi da jeg blev født, var Giorgia et ualmindeligt navn, men siden da er det blevet meget populært. Jeg foretrækker mit andet navn, som er Valeria.

Det er din tur nu! 1. Er der nogen berømtheder, der haler fra din hjemby? 2. Hvad ser du efter i en perfekt lipgloss? 3. Hvordan har du det? 4. Kylling eller kalkun? 5. Hvordan kan du lide dit navn?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer