loader
bg-category
Hvad skal man gøre, når en procedure efterlader din hud sjov

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

I den store ordning af ting kan det ikke være en aftale for nogle at beskæftige sig med en lille sølende hud; for andre er det og nødvendiggør guddommelig indgriben. Men hvad med de tilfælde (givet, de er få og langt mellem, men eksisterer), når du har foretaget en procedure, og er nu tilbage med løs hud, hvor den ikke tidligere eksisterede? Selv om det kan være svært at tro på, at en kosmetisk forbedringsprocedure kan forlade dig med skånsom hud, kan det.

Miami plastikkirurg Sean Simon, MD siger, at løs eller saggy hud efter kosmetisk kirurgi er et problem, der kan forekomme mest sandsynligt efter en form for kropskontureringsprocedure, der anvender en form for fedtsugning. "Løsnetheden kan være et resultat af kirurgiets teknik (dybden og graden af ​​fedtfjernelse, mængden af ​​fedtvæv tilbage på plads for at sikre en postoperativ glat kontur, kvaliteten af ​​de præoperative hud- og vævsproblemer og postoperative helingsproblemer eller komplikationer, der påvirker helingsprocessen negativt). Men den bedste måde at behandle det på er at forhindre det i første omgang. Hvis den overliggende hud ikke har tilstrækkelig elasticitet, kan huden efter at have fjernet det underliggende fedt ikke trække sig tilstrækkeligt eller stramme for at passe den nye form, hvilket vil resultere i en hud, der er løsere end før proceduren. "

Men det er ikke bare din krop, der kan efterlades med skånsom hud efter operationen - en ansigtsløftning kan også gøre det. Palo Alto, CA ansigts plastikkirurg Jill Hessler, MD, siger, at målet med ansigtsløftning er at løfte eller hæve musklerne såvel som huden. "Muskelhøjde er nøglen til langvarige resultater. Hvis også huden ikke behandles tilstrækkeligt (via excision), kan det resultere i sagging. "

Den rigtige procedure skal også vælges for de aktuelle problemer. Selvfølgelig skal hudens kvalitet og elasticitet altid vurderes, inden du skriver på den stiplede linje for at gå videre med enhver procedure. Imidlertid siger Dr. Simon, at der er teknikker, der muliggør mindre invasive procedurer såsom kraftassisteret fedtsugning kombineret med hudhæmmende laser (som Smartlipo), der skal anvendes på et bredere udvalg af patienter end i traditionelle fedtsugningsteknikker.

Dr. Hessler tilføjer, at når du udfører en ansigtsløftning, kan patienter med tegn på sol- og hudskader gøres samtidig, for at minimere chancerne for overflødig hud og også skabe et glattere og mere afbalanceret udseende på ansigtet.

"Når løs hud efterlades efter operationen, kan det være resultatet af en forkert udført procedure. For eksempel kan ikke behandling af halsbåndene, når de skal korrigeres, fremvise hud, der har en dårlig kvalitet til det, "siger Dr. Hessler.

Desværre, når huden er forbi det punkt, at den kan trække sig selv, er der lidt, der kan gøres uden kirurgi for at løse det. Normalt er den bedste måde at korrigere på, en form for hudafskæringsprocedure - tænk på en maveprop til kroppen eller en "tuck up" -procedure for ansigtet for at slippe af med hudafskedning - for at slippe af med nogen løshed én gang for alle.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer