loader
bg-category
Denne Touching Makeup Transformation får millioner af mennesker til den bedste grund

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Instagram er fyldt med transformative makeovers, der viser den ægte magt af makeup. Nogle videoer, der viser før og efter videoer af ældre kvinder eller kvinder med hudforhold, der opstår helt omdannet fra deres makeovers, har ført til social media berømmelse og utallige tilhængere for makeup artister som Goar Avetisyan fra Moskva og Anar Agakishiev fra Georgien. Den seneste video af Agakishiev viser den mest berørende transformation endnu, og har fået opmærksomheden hos millioner af seere, såvel som nogle store navne i makeup.

Makeup-kunstneren giver et brandoffer et helt nyt udseende ved at dække hendes ar med naturlig udseende. Modellen, som kunstneren siger, havde en ulykke på 11 år, der efterlod hende forvirret, vises i tårer, da hun ser sig selv i makeup for første gang. Videoen viser den overvældende følelse i hendes ansigt, da hun ser i spejlet og ser hendes ar helt skjult.

Du kan også lide: Mød Instagram Makeup Artist Berømt for at gøre ældre kvinder se årtier yngre

"Det hårdeste og mest rørende arbejde i hele min 18-årige praksis," skrev Agakishiev i billedet af hans indlæg. "Der var en ulykke da hun var 11, derfor har hun aldrig haft makeup. Første gang i livet lavede jeg sin makeup og besluttede at lukke spejlet. Lad os gøre hinanden behagelige. Jeg er meget glad for, at jeg var i stand til at gøre hende så glad. "

Videoen har samlet millioner af likes og er blevet delt af andre kunstnere som Huda Kattan og Mario Dedivanovic på deres egne sociale medie sider, hvor det også har fået millioner af mennesker. "Dette rørte mig så dybt. Hendes reaktion, da hun så hendes makeup, har mig i tårer, "skrev Dedivanovic, hvis ord opsummerer det kollektive stemning om den søde og spændende transformation.

Et indlæg delt af Anar Agakishiev (@anar_agakishiev) den

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære