loader
bg-category
Alle fødevarer er ikke skabt lige

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Tror du, at formlen til vægtøgning = kalorier spist - kalorier brændt? Det er så nemt, men nogle fødevarer er særligt dårlige, fordi de øger dine kalorier spist. Når det kommer til kalorier, fandt en nylig Harvard-undersøgelse, at alle fødevarer ikke er skabt ens. Nogle fødevarer får os til at pakke på et pund om året (!) - mens andre holder vægt væk - de hjælper os med at spise færre kalorier. Sunde mad valg kan hjælpe dig med at føle sig fuld, hvilket er en grund til at de er slankende. Vi Dig Docs mener, at du bør være diæt smart, ikke hårdt. Så du bør bruge videnskab til at hjælpe dig med at gøre slankekure smart, og ikke svært. Mens Mother Nature arbejder sammen med dig, er det ikke altid let at træffe diætbeslutninger, når du er på farten og står over for uendelige madvalg. Vi er her for at starte med nogle tips.

Hvis du er vanvittig for carbs som brød og pasta, skal du gøre det til 100 procent fuldkorn (ja det må være den eneste kornbestanddel, der er opført, eller hvis multigrain, det skal være alle 100 procent fuldkorn - mad er ikke "Lad os Lave en aftale!"). Harvard-studiet, der blev offentliggjort i New England Journal of Medicine, viste, at raffinerede carbs som hvidt brød og hvid ris er snigende vægtforstærkere. Stripped af fiber, din krop konverterer hurtigt disse kulhydrater til sukker. Et hundrede procent fuldkorn holder dig længere.

Når det kommer til kost, er kartofler onde. Det kommer ikke som nogen overraskelse, at undersøgelsen fandt ud af, at spiser kartoffelchips hver dag er den største snack nej-nej. Men selv en daglig servering af kogt kartofler var korreleret med pakning på et pund i løbet af året!

QUIZ: Hvad er din spisestil?

Så hvad skal du snakke om i stedet? Hvis du tilføjer gode fedtstoffer til din kost, hjælper de dig med at holde dig i form og fuld. I undersøgelsen holdt en daglig servering af nødder væk. Vi er enige. Vi er vanvittige (OK, nødder) til nødder - især valnødder. Valnødder har seks gange mere omega-3'er end andre nødder (specifikt alfa-linolensyre) og kan sænke dit elendige LDL-kolesterol og mindske risikoen for hjerteanfald. Snack på dem mellem måltider eller 30 minutter før din næste. Frisk frugt og grøntsager har bestemt ikke fyldt op fedt, men de er fyldt med fiber og vil afværge sult længere end simple carbs uden fiber ( som sodavand og endda frugtsaft!). Når du ændrer dine spisevaner, start med konsistens. Vælg de samme fødevarer, og hold et måltid, som du ændrer. At spise sundere betyder ikke at fratage dig selv, når du er sulten. Små portioner igennem hele dagen vil holde dig fra at gå i sultemodus (hvilket udløser, at jeg har brug for at spise alt - nu trænger til og gør din krop butik fedt). Husk hvad vi siger i "Du: På en diæt" - du behøver ikke at rejse gennem dalen af ​​smerte og lidelse for at frigøre din tyndere talje - bare Diet Smart, ikke hårdt.

The Scoop på Snacking

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære