loader
bg-category
6 Calorie-Cutting "Skinny Hacks" til sundere Mac 'n Cheese

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Cheesy, gooey og traditionelt højt kalorieindhold, makaroni og ost er indbegrebet af klassisk komfortføde. Det er også overraskende let at lette, mens du ringer op næringsværdien. Her er et par måder at tilføje et sundere twist til denne gamle favorit.

1. Sneak In veggies

 • "Sneaking" pureed veggies i vores yndlingsfødevarer er en nem måde at tilsætte næringsstoffer og skrå kalorier. Pureed blomkål har en overraskende mild smag, og tekstur er perfekt til at tilføje glathed og volumen til ostesaus. Du får også et superfood boost af fiber, C-vitamin, kalium og andre næringsstoffer. Alt du skal gøre er at hakke blomkål i floretter, kog, og kast derefter en fødevareprocessor eller blender med lidt af kogevæsken. Blend indtil glat og du er god at gå. Andre veggies, der går godt i mac & ost er græskar eller butternut squash.
 • Du kan også erstatte nogle eller hele pastaen med veggies. Prøv spiraliseret zucchini, butternut squashbånd (let at gøre med en grøntsagsskræl) eller spaghetti squash.
 • Grønne grøntsager ser rigtig smuk ud og smager lækre i mac 'n ost. De er også næringsrige. Praktisk, nej? Forsøg at blande i nogle dampede spinat eller kale eller påfyld din skål med ærter. Selv stegt broccoli eller spirearbejde. Bortset fra et smukt måltid, får du en stor dosis af vigtige vitaminer og mineraler. Tilføjet bonus: Den ekstra fiber fra veggies hjælper dig med at fylde op, ikke ud.

2. Ditch De Neon Orange Farvestoffer

 • Ønsker du det fra-boksens lyse farve uden uhyggelige madfarver? Butternut squash og græskarpuré tilføjer både en orange og cremet tekstur.
 • Ikke i squash ting? Overvej gurkemeje, et stærkt krydderi, der ofte bruges i indisk mad. Selv en lille smule af dette anti-inflammatoriske kraftværk vil tilføje en pop til din ostesauce.

3. Forgive Fed mælk

 •  I stedet for fuldmælk skal du bruge skum eller 1%. Brug del-skum ricotta som bunden af ​​din sovs og en rigere ost (prøv skarp cheddar, gedost eller endda blå ost) som et garnish. Hvis du går efter en bedre kvalitet ost, kan du komme væk med at tilføje mindre.
 • En anden mulighed? Fold lidt let fedtfattig eller fedtfri græsk yoghurt ind i din ostesauce.

4. Udskift mælk helt

 • Lav en ostesaus med usødet mandel eller kokosmælk og enten næringsgær eller ristet vegansk ost for at lave en mælkefri version.
 • Du kan også bruge pureed silke tofu i din ost sovs til en glat, cremet tekstur og ekstra protein boost.

5. Vær nøjeregnende med din pasta 

 • Hvis du undgår gluten, så prøv en af ​​de mange glutenfrie pastasorter. Hvis du og gluten kommer sammen fint, men du vil gerne have en næringsopgradering, byttes i fuld hvedepasta eller et andet næringsstoftæt alternativ til hvidt. For en ændring af tempoet, tjek pasta lavet af quinoa, brun ris eller sorte bønner.

6. Protein gør perfekt

 •  Tilføjelse af lidt magert protein til din opskrift hjælper med at afbalancere måltidet, så du kan føle dig mere tilfreds med en mindre mængde pasta og ost. Et par ideer: ærter, kylling, rejer eller hummer (hvorfor ikke?). Hvis du kan lide smagen af ​​hummer, men ikke har til opgave at koge og shelling din egen, har langostino haler en lignende smag og tekstur, men er tættere på størrelse med rejer. Kontroller frysesektionen på dit lokale marked.

At lave nærende swaps, hvor du kan og bulking op med grøntsager kan hjælpe dig med at nyde en sundere skål med mac 'n ost. Selvfølgelig, hvis intet andet end den gammeldags virkelige aftale skal gøre det for dig, tjen dig selv en mindre mængde i din smukkeste lille skål og nyd en salat eller dine yndlingsgrønsager på den bedste af begge verdener.

Jessica Cording, MS, RD, CDN er en registreret diætist og forfatter i New York City.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer