loader
bg-category
27 Mad læger mener at være gift

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Som kardiorororisk kirurg (Dr. Oz) og en internist og chef wellness officer på Cleveland Clinic (Dr. Roizen) ser vi hver dag den måde, at hvad du spiser kan påvirke dit helbred på utallige måder - både godt og dårligt. Mad kan være medicin, men mad kan også gøre kriminelle handlinger på din krop. Her er de seks ting, vi aldrig torturerer vores kroppe med. Vi tror ikke, at nogen skal.

1Transfedt

Transfedt er nr. 1, fordi det er det værste af bunken. Også kaldet transfedtsyre, det er oftest fundet i småkager, kiks, chips og i mange fødevarer tilberedt på fastfood restauranter-især stegte fødevarer. Hvad gør det så slemt? Transfedt ændrer stofskifteprocesser og øger din arteries hærdning (og dermed aldring). Undersøgelser viser, at jo mere transfedt en person spiser, jo hurtigere bliver kardiovaskulærsystemet i alderen.

2Mættet fedt

I modsætning til transfedt, som kunstigt skabes, forekommer mættet fedt naturligt. Men det betyder ikke, det er godt for dig. Mættet fedt aldrer dine arterier ved at forårsage betændelse, der forstærker opbygningen af ​​fedtvæv på deres indre foringer. Fundet i røde kød, fedtfattige mejeriprodukter, palme- og kokosolier og i mindre grad i fjerkræhud og andre animalske produkter gør mættet fedt det lettere for inflammatoriske stoffer at fylde blodbanen. Der er faktisk en sikker mængde af mættet fedt, du kan forbruge, men det er så lille-4 gram om en time-at det er svært at spise nogen uden at gå over den grænse. Hvis du spiser en 4 ounce magert svin mørbrad til middag, bruger den op din samlede mættet fedt tildeling i den time.

3Tilsat sukker

Der er to hovedtyper sukkerarter, der forekommer naturligt i fødevarer som grøntsager og frugter; og raffinerede eller tilsatte sukkerarter (også enkle sukkerarter), der tilsættes mad til sødme. Tilføjet sukker er noget sukker, der ikke forekommer naturligt i det madlignende sukker tilsat til flaske ketchup, sødet gelé og selvfølgelig super søde desserter som is og cupcakes. Ekstra sukker får proteinerne i din krop til at være mindre funktionelle, og som følge heraf øges dine immun- og arterielle systemer og endda dine led. Hold sig til højst 4 gram tilsatte sukkerarter pr. Time.

4sirup

Vi ved alle, at menneskeskabte majssirup med høj fructose er en alvorlig ernæringsmæssig nej-no, der øger risikoen for fedme og metabolisk syndrom. Men i slutningen af ​​dagen er et sukker et sukker et sukker, hvilket betyder, at alle sirup-majs, ahorn, malt og andre - er lige så dårlige for dig som de andre tilsatte sukkerarter, der er diskuteret ovenfor. Det omfatter klæbrig sød sirup, der ofte kommer i dåse og jarred frugt.

5Alt mindre end 100 procent helkorn

Hele korn indeholder en masse fiber, hvilket er vigtigt for at forhindre arteriel aldring og reducere risikoen for kræft. Problemet er, at medmindre brød eller pasta du spiser er lavet af100 procent helkorn (og siger det på nummer et sted i ingredienslisten), er det blevet fjernet af de ydre lag, der indeholder det meste af fiberen og mange af de vigtigste næringsstoffer. Når du spiser disse produkter (brød og pastaer fremstillet med beriget, bleget, ubleget, semolina eller durummel), din krop konverterer hurtigt denne kulhydrat til sukker i blodbanen, og vi er tilbage til de samme sundhedsproblemer, du får fra at forbruge tilsatte sukkerarter. Et hundrede procent fuldkorn, i mellemtiden, tager længere tid at konvertere til sukker og forbliver længere i tarmene, hvilket betyder, at du bliver mere fyldt længere.

6Kaldskæringer og hærdet kød

Konserveringsmidlerne og endda rødt kød i frokostmad tilsætter en kriminel mængde nitrater, carnitin og natrium til dine måltider. For meget salt kan nedsætte calciumniveauet i din krop og svække dine knogler. For ikke at nævne rynker og det faktum, at ingen ser godt ud med øjenposer og et blæsende ansigt dagen efter en salt-mad fest. Hvis du skal spise kød, skal du springe over salami, bologna, pastrami, roastbiff og hotdogs og i stedet vælge magert skinke og magert svinekød (mørbrad), som vil have mindre salt og mindre mættet fedt. Men at undgå carnitin i alle røde kød, alt sammen, vil gøre betændelse mindre almindelig i din krop, hud og tarm.

QUIZ: Er du spiser for skønhed?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære