loader
bg-category
Lås op timeløs skønhed med det døde havs hemmeligheder

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

At vende om tidernes hænder kan virke som et lunefuldt begreb, men den aldersdæmpende hydratisering, der findes i The Fountain of Youth, kan faktisk være lige ved hånden. Det Døde Hav, en saltø beliggende i Israel, var verdens første spa og tiltrak besøgende som Cleopatra for at suge i det helbredende farvande.

I dag findes de mystiske egenskaber, der findes inden for Det Døde Havs farvande, også i mange af vores foretrukne hudplejeprodukter. Elementerne høstet fra Det Døde Hav er ikke kun stærke nok til at styrke immunforsvaret og hjælpe med fysiske lidelser, såsom slidgigt og tendinitis, men har også vist evnen til at bremse hudens aldring, lindre hudbetændelse og hjælpe med hudopslæmning. Det høje saltindhold i Det Døde Hav kombineret med dets yderste beliggenhed på Jordens laveste punkt på land skaber naturligt barske forhold, der producerer sjældne ingredienser. Lad os dykke lidt dybere ind i ingredienserne, der producerer disse mystiske effekter på din hud.

Du kan også indtaste en chance for at opleve disse ingredienser for dig selv!

1Dunaliella Alger

Denne mikroalge, der blomstrer i det stærkt koncentrerede saltvand, er blevet en vital komponent i mange hudplejeprodukter, som Age Control Brightening & Renewal Serum, og det er ikke underligt hvorfor. Det er ikke kun rig på beta-caroten, men dets naturlige antioxidante egenskaber beskytter huden mod UV-stråling, forstærker immunsystemet og langsom aldring og celleforringelse ved at beskytte mod skade på frie radikaler.

2De Havvand

Smuk, sund hud er hydreret hud. Og hvilken bedre måde at hydrere din hud end ved at bruge et produkt infunderet med Dødehavet vand, som har den højeste koncentration af mineraler af enhver naturlig vandkrop. Disse mineraler hjælper din hud med at absorbere og beholde vandet fra produkter. Med en mild anvendelse af et produkt, der er slibet med Det Døde Havs vand, som AHAVA's Time To Hydrate Active Moisture Gel Cream, bemærker du straks, hvor hurtigt din hud absorberer denne fugtgivende, hvilket gør din hud føles smidig, genopfyldt og forfrisket.

3Dead Sea Mud

Mud masker er alle raseri lige nu, men ved du hvor mudderet i din maske kommer fra? Det svarte mineralsk mudder, der ligger i bunden af ​​Det Døde Havs gulv, er rig på magnesium, calcium, kalium og jern. På grund af det intense koncentrat af mineraler laced i det, har mudderet en beroligende effekt på huden, beroligende ruhed, rødme og revner. Ikke kun det, men ved at bruge et produkt som Time to Clear Rense Mud Mask vil ikke kun roe rasende hud, men arbejde dybt for at rense og afvænne din hud for en klar, strålende hud.

Du kan også indtaste en chance for at opleve disse ingredienser for dig selv!

4Red Micro Alger

Virkningen af ​​denne alger på din hud er lige så ekstrem som det miljø der fremmer det. På grund af de høje niveauer af antioxidanter indeholdt i det sjældne botaniske ekstrakt, er det din bedste forsvarslinje mod miljøangrebere ved at bruge noget som Extreme Firming Eye Cream. Ud over at genopfylde huden fremmer den letvægtsalgerede formel cellens omsætning for at mindske udseendet af fine linjer og rynker.

5Myrrh

Selv om det er kendt for at skabe en jordisk, varm aroma i mange parfumer, har dette træagtige ekstrakt ikke kun en kraftig effekt på dine sanser, men også din hud. Myrraolie er blevet anvendt medicinalt siden oldtiden, især til helbredelse af mænds sår i kamp. Ved at vælge en produkt, der indeholder ekstraktet, såsom Age Control Even Tone Moisturizer Broad Spectrum SPF 20, vil du ikke kun se en mere jævn overflade, men du vil også se en synlig reduktion i fine linjer og et lysere og ungdommeligt udseende .

Indtast en chance for at vende tidshænderne tilbage med disse sjældne ingredienser!

Dette indlæg er bragt til dig af YouBeauty og Ahava.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer