loader
bg-category
5 måder at skjule Tyrkiet hals

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Intet ruinerer et fantastisk tøj som et kig på rynker, saggy kalkunhals. Men med nogle få tricks i handelen kan halsen se yngre ud end nogensinde ved hjælp af tilbehør og en simpel ultralydsbehandling. Her er vores smarte tips til at vende uret på din hud igen:

1Circle

Infinity tørklæder er ikke bare nemme at bruge; de dækker også hele halsen fra skulder til kæbe. Disse trendy tilbehør kommer også i stoffer til alle årstider. Stol på os, du vil være taknemmelig for en næste gang kontorkonditioneringen er på (og næste gang du vil have din hals til at se så fashionabel ud som du er!).

Halogen Infinity Scarf, $ 14

2Wrap

Der er ingen bedre måde at klæde sig på en simpel outfit end med en klassisk wrap. De kan også bruges til at trække opmærksomheden væk fra nakken og endda dække det fuldt ud, hvis det er nødvendigt. Nu det er et nyttigt tilbehør.

Stil & co. Lurex Aften Wrap, $ 30

3Conceal

Når du virkelig har brug for et ekstra boost af tillid, skal du smide på en turtleneck, og du behøver ikke bekymre dig om din hals resten af ​​dagen. Alt hvad du behøver, er en sweater, der dækker hele vejen op til din hage. (Ingen mock turtlenecks her!), Og du har fundet dig selv en ny favorit trøje.

Gratis People Cocoon Cowl Pullover, $ 68

4Layer

Statement halskæder har haft et øjeblik, og deres løb er stadig langt fra. Selvom dine smykker ikke nødvendigvis dækker din nakke, vil det være med en skinnende, opmærksomhedsfuld del at tage al opmærksomhed væk fra dit problemsted og rette det på din bling. Plus, din gode smag og opmærksomhed mod modetrends vil gøre din alder endnu mere uopdagelig.

Baublebar Pearl Bennet Bib, $ 42

5Tighten

Når du er ked af at rote rundt i dit skab til tilbehør, der kan skjule din kalkunhals, er der en FDA-ryddet ikke-kirurgisk løsning til redning: Ultherapy's ultralyd hudhæmmende behandling. Ultherapi er en ikke-invasiv procedure, der udnytter ultralydsenergi til at behandle dybe lag af hudvæv til at løfte nakke, hage og øjenbryn samt forbedre rynker på dekolletagen. Du bliver aldrig nødt til at nå til den turtleneck igen - medmindre du virkelig vil.

Dette indlæg er bragt til dig af YouBeauty og Ultherapy.

Den ikke-invasive Ultherapy®-procedure er amerikansk FDA-ryddet for at løfte huden på nakke, på øjenbryn og under hagen samt for at forbedre linjer og rynker på dekolletagen. For oplysninger i dit land og fulde produkt- og sikkerhedsoplysninger, herunder mulige milde bivirkninger, besøg Ultherapy.com/IFU. 

1005436A

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer