loader
bg-category
Hvornår begynder solskader?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvem ved ikke nu, hvor skadelige solens UV-stråler er, og at den bedste og mest effektive måde at beskytte vores hud mod er at bære solcreme dagligt? Alligevel begynder mange mennesker at bære solcreme sent i livet eller springe det over, når vejret er dyster, og de forbliver indendørs uden at vide, at UVA-stråler kan trænge igennem skyer og vinduer eller simpelthen foretrækker at holde sig til kosmetik med SPF fejlagtigt, hvis de giver tilstrækkelig beskyttelse på egen hånd.

Disse dårlige vaner kan skade huden. Det kan dog være svært at indse, fordi i modsætning til solskoldning de andre skadelige virkninger af UV-stråler, såsom rynker og solpletter, ikke vises straks. I stedet ophobes solskader overarbejde og begynder at dukke op år senere. Hvornår skal du være nøjagtig? Ifølge Dr Schultz, beskadiger Æsun skade fra ubeskyttet solbeskyttelse tager kun en til to årtier at dukke op, så begynder i nogen, 20'erne og begyndelsen af ​​30'erne, kan du begynde at se virkningerne af ubeskyttet solbeskyttelse fra barndommen.

Vi tror generelt, at rynker kun begynder at komme frem i vores 30'ere og solspots endnu senere, men det er ikke altid sandt. Jeg begyndte at udvikle fine linjer, især omkring mine øjne, i midten af ​​20'erne, og jeg tror, ​​at det skyldtes det faktum, at jeg aldrig bar solcreme som barn. Italienske fjedre er meget hyggelige og varme, og om sommeren kan solen rammes ret hårdt. Jeg spillede altid udenfor med min søster og min mor tænkte aldrig på at anvende solcreme på os. I 80'erne blev solcreme troet (mindst her) at være noget at bruge, før man kun gik til stranden.

Selvfølgelig, hvis du bor et sted, hvor vejret ofte er dyster, og solen går tidligt, vil skaden forårsaget af solen være begrænset i forhold til en person, der bor i et varmt og solrigt land eller er en ivrig bruger af solseng (hvilket bør undgås, da de også forårsager rynker og hudkræft), men det er ikke en god grund til at springe over solcreme. Uanset hvor du bor eller hvor ung du er, bør du altid bære solcreme for at forhindre yderligere skade. Det er det bedste du kan gøre for at hjælpe din hud til at blive yngre i længere tid og alder grasiøst.

Har virkningerne af solskader allerede begyndt at dukke op på din hud? Hvis ja, hvornår?

Kilde: Billede med foto af digitalart / FreeDigitalPhotos.net

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer