loader
bg-category
Professional Vibrator Tester er vores job i ugen

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Deltag i mig på Cosmopolican.coms nyligt lancerede 'Sex Work' kolonne, der indeholdt Sunny Allen, en 29-årig, der hjalp med at lancere Hum, verdens første kunstigt intelligente vibrator. Og hvad er en kunstigt intelligent vibrator, du Spørg? Når du tænder det, måler sensorerne din bevægelse og ændrer vibrationerne, så de passer i harmoni med din krop. Cool, ikke?

Og her er hvad der endda er køligere: Allen er den eneste kvinde i firmaet tre personer, så hun er også de facto vibratortesteren ud over en designer. Hun fik sit job, da hun gik af Aaron Hammack, designeren bag Hums computer, og erkendte, at han ikke udarbejdede en antenne som han hævdede - og kaldte ham på at designe et produkt, der lignede "en dildo". Hun havde ret .

Her er svar på dine uundgåelige spørgsmål: Ja, Allen har en grad. Det er i lingvistik. Ja, hun bor i et gruppe hackerhus ligesom i "Silicon Valley." Hers har dorm værelser og ikke individuelle soveværelser.

Før hun boede i huslyskeskyttelse. Nej, der er ingen andre kvinder hos virksomheden. Nej, hun testede ikke legetøjet i hackerhuset. Hun lejede hotelværelser. Uklart om hun skulle bekostne hotelværelserne. Ja, det er ofte yderst akavet [med alle mændene]. "Allen siger, at hun" injicerer en masse humor, fordi så snart nogen begynder at grine, mister mange spændinger. "Ja, dildos interne struktur er 3D-trykt.

Her er Allen real-talk om at arbejde i sexindustrien:

Hvorfor var jeg villig til at deltage i en sexbranchestart, selvom jeg vidste, at det ville være en kamp for at opretholde respekt som en Silicon Valley-iværksætter? Fordi efter at jeg havde kigget på en mands øjne og vidste, at han kunne dræbe mig, syntes det absurd at jeg ikke skulle tale om hvor store orgasmer der er.

Relaterede artikler:

Denne nye Hands-Free Couples Vibrator har til formål at lukke 'Pleasure Gap'

Kan en STD Live på en Sex Toy?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer