loader
bg-category
AstroTwins på din 2015 skønhed, sundhed og sex astrologi prognose

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Vi træffer beslutninger hvert år og planlægger, hvor meget bedre næste år vil være end det sidste. I år tager det et skridt videre med en lille dosis astrologi. At se på stjernerne kan ikke kun hjælpe dig med at forudsige, om du vil være heldig i kærlighed eller sundhed, men det kan også hjælpe dig med at beslutte, hvornår den bedste tid virkelig er at gå efter den dristige hårklipp eller kosmetiske procedure, du har lovet dig selv.

Ophira Edut, halvdelen af ​​professionelle astrologspar AstroTwins, gav os scoop på hvad 2015 har i butikken eller alle os, ifølge astrologi. Hun forklarer, at den bedste skønhed ser ud til at kanalisere, den rigtige tid til at tage store risici, og hvad vi kan forvente i vores fremtidige helbred og sexliv. Og hvis du leder efter endnu mere råd skræddersyet til dit skilt, skal du se AstroTwins '2015 planetariske kalender, som er fuld af detaljerede oplysninger, der hjælper dig med at planlægge dit år i overensstemmelse med planeterne.

YouBeauty: Hvordan kan vi bruge astrologi til at lede vores skønhedsbeslutninger?

Ophira Edut: Planeterne bevæger sig altid og de besøger forskellige dele af dit diagram, huse, der er forbundet med forskellige dele af dit liv. Nogle huse er forbundet med wellness, skønhed, nogle er asspcoiated med karriere. Det handler virkelig om timing. Nogle måneder kan energien være mere homebodied-tid til at blive hjemme mere, næring dig selv, gå til spaen. Andre er bedre for at være mere glamourøse, gå derude og klæde sig op. Andre er bedre til detoxing. Du skal også være opmærksom på månerne. Hver måned er der en nymåne og en fuldmåne. Nye måner er gode til at starte ting. Alle vil have nymåne i sundhed og wellness hus en gang om året, og det er en god tid til. Uanset hvilket hus, nyt er godt at starte ting. Fuld er som et spotlight, god tid til at undersøge vaner og prioriteter.

Hvornår er den bedste tid til at få et hårklipp eller gøre andre store udseende ændringer ?:I 2015 vil Jupiter være i Leo indtil 11. august - det sker hvert 12. år. Jupiter handler om at prøve nye ting og tage nye risici; Leo er tegn på glamour og udtryk. Så det er en god tid at prøve en dybere farve eller skære. Prøv ny makeup, glam det op! Kylie Jenner er en Leo, og det samme er Cara Delevingne, Madonna, Demi Lovato, Jennifer Lopez. Den 11. august går Jupiter ind i Jomfru, som er et tegn på sundhed og mere øko-bevidsthed, mere naturligt. Så om efteråret, handler det hele om at være mere naturligt. Hver og en halv og en halv venus går retrograd, hvilket betyder, at det går langsommere - det er tid til ikke at eksperimentere. I år er det retrograd fra 25. juli til 6. september, så overvej at en blackout-dato for ethvert udseende ændres. Afhug ikke alt håret for at få et nyt udseende efter efterår. Kosmetiske procedurer anbefales heller ikke i løbet af denne tid.

Nogle tips om at købe nye produkter i det nye år ?:Saturn, planeten der gør os mere seriøse, er i Skytten. Det betyder, at vi skal fokusere på globale spørgsmål. Kig efter bæredygtige mærker, se på virksomhedens historie og etik. Skønhedsindustrien driver økonomien på så mange måder, så nu er det tid til at lægge dine penge, hvor din moral er. Se på linjer, der giver tilbage, genbruger, deltager i social giver eller giver tilbage på verden på en eller anden måde. At finde en måde at gøre det med din daglige rutine ville være fantastisk til alle tegn at gøre.

Hvilke makeupfarver skal vi eksperimentere med ?:Leo er et rigtigt kongeligt tegn, så 2015 handler om kongelige farver. Pantone årets farve er marsala, en rig vinfarve - absolut en meget Jupiter og Leo farve. Brug guld, rød, rige farver for de første otte måneder. Når Jupiter går i Jomfru den 11. august, skiftes til neutrale, hvide, beiges, navys, grays og mere naturlige produkter. Men gå så vildt som du vil med farver og mønstre indtil efteråret.

LÆS MERE: De 5 bedste skønhedsprogrammer fra 2014

Hvilken frisure skal vi gå til ?:Leo regulerer løvemanen, så det er lidt af et "stort hår er ligeglad" år. Eller du kan følge i fodsporene af Jennifer Lawrence, som er en Leo, men ikke under retrograd, fordi du vil fortryde det og græde i flere måneder. Gå for dybere og lysere, hvis du går kort. Leo handler om drama - selvom det er kort, bør det ikke være kedeligt.

Hvilken skønhedsopløsning skal hvert tegn gøre for det nye år ?:Brandmærker Vædderen, Leo og Skytten har en tendens til at tage flere stilrisici allerede, så de kan fortsætte med at gøre mere af det, de gør. Jordskiltene, Tyren, Jomfruen og Stenbukken, kan prøve et blødere udseende, da de har tendens til at klæde sig lidt mere poleret, corporate, sammensættes. Vandsignaler Kræft, skorpion og fisk bør forsøge at være lidt mere modige og polerede, da de har tendens til at klæde sig i blødere tøj og gå for komfort over stil - hvis du normalt vælger løse bølger, gå til blowout eller noget med lidt mere stil og kant til det. Luftskilt Gemini, Libra og Aquarius har allerede en sjov stil og bør spille endnu mere med kontrast og blande ting, som normalt ikke ville blive sat sammen, hvilket de gør godt. For jord og vandskilte, bryde væk og trykkerier vil noget anderledes være godt for dem i det nye år.

LÆS MERE: The Weirdest Beauty Innovations af 2014

Kan vi bruge astrologi til at forudsige sundhed i det nye år ?: I 2015 vil folk søge efter måder at have en sund dekadens på. Jupiter og Leo har store lyster til glæde.I år handler det om sunde middagsselskaber, der bringer folk sammen og gør sundhed mere af en fælles og sjov ting. Integrering af spilletid med wellness mere. Der vil også være fokus på wellness-teknikker fra hele verden. Vi bevæger os væk fra lægemidler og ord, vi ikke kan udtale, søger interessante anti-aging teknikker fra forskellige kulturer, den slags ting. Bare mere af en verdslig berøring til wellness-rummet.

Hvad med vores sexliv? Kan vi forvente et godt år ?:Jeg tror, ​​at der vil være meget mere kommunikation omkring sex. På grund af nogle af de ting, der er sket i år, som om bevidsthed om campus voldtægt, femininisme bliver genvundet, vil folk nu blive lidt mere sofistikerede om, hvordan de går om det. Selvom sex stadig er sex, og du bare ønsker at få fat i din partner, vil folk anvende det, de lærte og være mere bevidste om den slags ting og spørger deres partnere, hvad de kan lide. [Redaktørens note: Tilfældigvis, at "Femtreds nuancer af grå" kommer ud i 2015? Vi tror ikke!]

LÆS MERE: De mest spændende sexnyheder fra 2014

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer