loader
bg-category
9 Skønhedsprodukter, der ikke er normalt naturlige - vi fandt dem!

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Nogle gange kan beslutningen om at gå naturligt med dine skønhedsprodukter sætte dig i bind: De er normalt bedre for miljøet, men ikke alle arbejder så godt som de syntetiske muligheder.

"Enhver med en have og en blender kan lave et" naturligt "produkt," siger Mandi Griffiths, leder af uddannelse for det naturlige skønhedsfirma Dr. Hauschka. "Udfordringen er at skabe en, der har en god konsistens og en god holdbarhed."

Men nogle produkter skaber unikke problemer, primært fordi ingen har opdaget naturlige ingredienser til at konkurrere med de syntetiske muligheder. "Den primære hindring er, at det er utroligt svært at finde sikre og effektive råvarer til brug," siger Ginny Cardenas, CEO og grundlægger af Lila Natural Cosmetics, der fremstiller Scotch Naturals neglelak. "Og fordi naturlige ingredienser kræver forskellige fremstillingsprocesser, er der stadig en ganske stor læringskurve involveret i formuleringen."

Vi spurgte skønhedseksperter, hvorfor produkter som mascara og neglelak sjældent findes i tiltalende effektive naturlige formler - vi kalder dem naturlige skønhed enhjørninger - og gravet op nogle gode naturlige alternativer.

1Mascara

Området for lash forbedring har været mangler indtil for nylig. "Hvis du læser ingrediensetiketten for konventionelle mascaras, vil du se en lang liste over ingredienser, der er stærkt afhængige af plastik og ikke-bionedbrydelige ingredienser - ofte olieafledt," siger Griffiths. De giftige og syntetiske materialer har traditionelt forsynet fortykkelsesfordele og tillod pigmenterne at klæbe til vipper.

"Naturlige linjer regner med, hvordan man laver mascaraer uden giftige ingredienser, der ikke smider eller flager", siger Sara Snow, grøn levende ekspert og forfatter til "Sara Snow's Fresh Living". Naturlige voks og stivelse i nyere formler giver dramatisk fortykning og volumiserende fordele uden afskalning. Men mens Griffiths indrømmer, at vi måske aldrig kan finde en naturlig mascara, kan vi svømme ind, de nye formler vil i det mindste stå op til daglig slitage såvel som deres konventionelle kolleger.

Top naturlige plukker: Dr. Hauschka Volume Mascara, $ 30 Ilia Pure Mascara, 26 dollar

2BB Cream

>

Naturlige BB cremer eller skønhedsbalsamer er ikke i overflod simpelthen fordi kategorien er ret nyt på markedet. "Jeg tror, ​​du vil se dem komme - det er bare et spørgsmål om tid," siger YouBeauty Cosmetic Chemistry Expert Ni'Kita Wilson. "Der er gode naturligt afledte blødgøringsmidler og pigmenter, og jeg kan ikke tænke på et formuleringsproblem for naturlig BB-creme," siger hun.

Og i mange tilfælde har mærker i det væsentlige et produkt, der gør alt, hvad en BB-creme gør, det går bare af et andet navn. "Der er ingen definerende system eller kategori for, hvad en BB-creme er, men den generelle commonality er, at det er en tonet fugtighedscreme med SPF," forklarer Griffiths.

Top naturlige plukker: Suntegrity 5 i 1 Natural Moisturizing Face Sunscreen, $ 45 Jane Iredale Glød Tid Fuld Dækning Mineral BB Cream, $ 48

3Fragrance

Ja, du har set masser af sandeltræ og lavendel æteriske olier i naturlige muligheder, men de konkurrerer ikke imod en Chanel nr. 5. "Syntetiske dufte er meget komplekse," siger Wilson. "Æteriske olier er en-seddel og mangler finesser af traditionelle dufte." Men når du overvejer potentielle toksiner i mange konventionelle dufte lugter de ikke så sødt.

Naturlig og organisk duft udvikler sig for at give syntetiske parfumer mere konkurrence. Elegante botaniske stoffer, ekstrakter destilleret fra planter og sukkerrørafledte alkoholer hæver naturlig duft forbi de en-tone dufte, der bruges til at pakke de naturlige hylder på fødevaremarkedet.

Top naturlige plukker: Tsi-La L'Absolu Vanille, $ 44 Kai Eau de Parfum, $ 76

4Frizz-Fighters

Den hemmelige ingrediens i de fleste frizz-fighting produkter er silikone. Det forsegler det ydre lag af håret, så fugt ikke kan trænge ind i håret og forårsage hævelse, der resulterer i frizz.

"Intet er lige så effektivt som silikoner," siger Wilson. "Mange naturlige produkter bruger olie, som kan indeholde en lille del vand, og det gør det mindre effektivt end silikone." For alvorlig vejrbeskyttelse har du brug for en silikone, men mere ansvarlige mærker indeholder naturlige olier. Virkelig naturlige mærker vil blande lette naturlige olier og fugtgivende planteekstrakter for at hjælpe med at forsegle frizz.

Top naturlige plukker: Giovanni 2chic Ultra Moist Super Potion Anti-Frizz Binding Serum Avocado & Olivenolie, $ 8 John Masters Organics Dry Hair Nourishment & Defrizzer, $ 16 Innersense Quiet Calm Curl Control, $ 20

5Hair Spray / Volumizer

Stort hår kræver nogle stærkt slående syntetiske fikseringsmidler eller filmformere at holde tråde på plads, siger Wilson, og naturen tilbyder ikke de muligheder, kemi traditionelt har. "Styling produkter som hårsprayer, skulpturelle lerarter, volumisatorer og geler er vanskelige at lave, fordi du skal udskifte propylenglycol, fosfater, siliconer og petrokemikalier med naturlige ingredienser, der efterligner disse egenskaber," siger John Masters, grundlægger af John Masters Organics.

For at øge dit hårs volumen, se efter naturlige stivelser og tandkød, siger Wilson. Disse ingredienser er gode til blød hold, og naturlige lerarter viser løfte om at forstærke stilarter med fleksibelt hold.

Top naturlige plukker: Yarok Feed Your Hold Hair Spray, $ 13- $ 26 John Masters Organics Sculpting Clay, $ 22

6Nail Polish

Få skønhedsprodukter er mere unaturlige end neglelak. Opløsningsmidler er nøglen til en stor højglans, chip-resistent polish, forklarer Wilson, fordi de bærer pigmentet og sikrer, at formlen spredes jævnt. Og du har brug for fixativer til at klæbe poleret til dine negle. Men opløsningsmidler og fikseringsmidler er syntetiske.

De fleste mærker er kommet på "tre-fri" bandwagon og fjernet nogle af de mest giftige ingredienser, dibutyl phthalat, formaldehyd og toluen. Og nogle har fjernet formaldehydharpiks og kamfer til at være "fem-fri." Men det gør dem næppe naturligt. En vandbaseret formel er den eneste mulighed for naturlig polsk, men få mærker fokuserer på at udvikle disse tilbud.

"Neglelak deler den samme kemi som husmaling og bilmaling, som er opløsningsmiddelbaseret," siger Cardenas. "I det sidste årti er vandbaseret teknologi, der kan erstatte solventbaserede belægninger, til rådighed, men neglelak er det sidste hold til vandbaseret teknologi."

Top naturlige plukker: Scotch Naturals Premium Nail Laquer, $ 15 hver (Billedet: Ceasefire, Bitter n Twisted, Roasted Mellow, Canal Street Daisy) Priti NYC, $ 15 hver (Billedet: Stenavl, Baby Tears, Coffee Bush, Chocolate Daisy)

7Primer

For at holde sig til hud og maske ufuldstændigheder som ujævnt pigment og fine linjer, baserer primere på siliconer. "Den måde, silikonepolymerer er forbundet med, giver dem mulighed for at danne en anden hud og holde fast i makeup," siger Wilson.

Hvis formuleret korrekt, er der naturlige substitutter, der kan stå i for traditionelle silikone primere som aluminium ocenyl succinat. Og lys diffusorer kan hjælpe med at skabe den bløde fokus effekt, der gør primere så tiltalende.

Top naturlige plukker: Devita Prime Corrective, $ 28 Korres Greek Yoghurt Nourishing Primer, $ 30 Mineral Fusion Face Primer, $ 21

8Sunscreen

Uanset om du foretrækker kemisk eller fysisk solcreme, er det en udfordring at finde en hurtigabsorberende, ikke-fedtet formel. For at skabe en formel, der føles tiltalende, kan du ikke medtage høje niveauer af solbeskyttelse. Jo højere solbeskyttelse er, jo vanskeligere er det at formulere en lotion, du vil have på, forklarer Wilson.

Mineral solcreme er problematisk, fordi ingredienserne har tendens til at fremstå chalky, hvid og / eller meget tyk, siger Griffiths. Vi siger, at det er umagen værd at finde en mineral solcreme, du kan lide, da det giver overlegen UV-beskyttelse, men hvis du ikke kan komme forbi tekstur eller farve, er din bedste løsning at forblive naturlig, at vælge et fugtighedsbevarende produkt med kemisk SPF 15 i en naturlig base og genanvendes ofte.

Top naturlige plukker: Kiss My Face Everyday Moisturizer SPF 15, $ 15 Marie Veronique Organics MVO Everyday Coverage SPF 30, $ 40

9Glittery Products

Her er noget vi ved, du aldrig har tænkt på: Hvad er glitter lavet af? Disse skinnende ting er hovedsagelig afledt af plast, og når det ender i havet efter at have gået ned i din vaskeafledning, forårsager det mikroskopisk skade. Det er muligt at fremstille biologisk nedbrydelig glitter fra tang, hvilket er præcis det du ser her.

Top Natural Pick: Lush Wonder Woohoo Bubble Bar, $ 7 (begrænset udgave til mors dag)

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer