loader
bg-category
Hvad siger dine snacks om dig?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis en madekspert åbner dine køkkenskabe og ser et godt kig på de snacks, du spiser på daglig basis, hvad ville disse snacks afsløre om din personlighed? Nå fandt vi ud af, da vi spurgte fødepsykolog Brian Wansink, Ph.D., forfatter af "Mindless Eating" og den kommende bog, "Slim by Design: Mindless Eating Solutions for Everyday Life", for at kigge på snacks YouBeauty redaktører nå til på den regelmæssige. Baseret på billeder af vores munchies, valgte Wansink ind på hvad vores snacks siger om vores spisevaner og personligheder og endog gættede vores vægt, karneval-uden at have mødt os. Hvor præcist var han? Finde ud af.

1Valerie Fischel, DuBeauty Creative Manager

Wansink tager: "Denne person fører et mere afbalanceret liv og har færre humørsvingninger i ugen end de fleste andre. En mere disciplineret og fokuseret person bruger hun sandsynligvis mindre tid på at tænke (dvs. besættelse) om mad hele dagen end de fleste andre mennesker i deres erhverv. Hun er en rolig, men energisk og glad person. "

Wansink's vægt gæt: 8 pund lavere end den faktiske vægt

Valerie svar: ”Dr. Wansink er ret på punkt med sin analyse af mine snacks og livsstil. Jeg bliver også sulten hele tiden, så jeg føler, at jeg observerer mad hele dagen generelt, men jeg tæller ikke kalorieindhold - prøv bare at undgå de dårlige ting og spis de gode ting. Jeg er meget glad og energisk og kan lide at tænke på mig selv som afbalanceret og humør-swing fri, så jeg giver mig kredit for det, jeg vil sige, at han spikede det. "

2Laura Kenney, YouBeauty Editor-in-Chief

Wansink tager: "Denne person har en mere afbalanceret livsstil, sandsynligvis hos en ægtefælle og børn. I stedet for at spise mad til simpelthen ikke være sulten, spiser denne person at føle sig tilfreds. Jeg tror, ​​hun er mindre tilbøjelig til at fortryde mad sammenlignet med mange af sine kolleger og mulige venner. "

Wansink's vægt gæt: 15 pund højere end den faktiske vægt

Laura svar: "Hvad gav væk børnene - strengenosten eller Nutella ?! At have børn generelt har gjort mig til en meget mere afbalanceret æder. Jeg plejede at have barre skabe, men nu er det vigtigt at have et smørbrød med sunde valg og masser af frugt, og det nyder jeg også meget godt af! "

3Rachel Grumman Bender, YouBeauty Sundhedsredaktør

Wansink tager: "Denne person er en kontinuerlig snack grazer. De er meget portion kontrollerede og bruger sandsynligvis enhedsbaserede tommelfingerregler for at kontrollere, hvad de spiser i stedet for at kalorierne tæller. Dette kan være en vellykket strategi i løbet af ugen, men det falder ofte fra hinanden i weekenderne, og jeg vil gætte, at denne person ville veje 2-3 kg mere hver søndag aften, end de gør fredag ​​formiddag. "

Wansink's vægt gæt: 14 pund lavere end den faktiske vægt

Rachel svar: "Han er velsmagende om, at jeg er en" grazer ". Jeg elsker at smelte på en række mest sunde snacks hele dagen og forsøge at være opmærksom på mine portioner, men i weekender plejer jeg at snakke mere og hengive lørdag aften datoer med min mand. "

4Amanda Schupak, YouBeauty Science Editor

Wansink tager: "Hun spiser masser af fiberfyldstoffer, der fokuserer mere på et drev for at føle sig fulde på så få kalorier som muligt. Der vil være meget afhængighed af at spise ude, og denne tilbageholdte spisestil vil være svært at opretholde, når denne person er gift og endnu mere, hvis små børn kommer sammen. En løsning ville være superhøje fiberkorn, ekstra fast tofu og tunge krydderier-prøv curry-kuber og nye salsaer. "

Wansink's vægt gæt: 13 pund lavere end den faktiske vægt

Amanda svar: "Restraint er ikke min stærke kulør - og det er netop derfor, jeg er meget forsigtig med, hvad snacks jeg holder hjemme. Jeg har ikke rigtig en off-switch og kan ikke stole på sød sweets af nogen art. Derfor er dette smarte smagsspektrum af kvasi-næringsrige fyldstoffer. "

5Courtney Dunlop, YouBeauty Executive Editor

Wansink tager: "En livslang by person, hun er et meget mærkebevidst individ, sandsynligvis hvad angår tøj præferencer og mere. Selvom selvstændigt minded på mange måder, kan denne person også være en fad-surfer. Hun har et rimeligt højere behov for social godkendelse, hvilket kan få hende til at nyde fødevarer mindre end de ellers ville. "

Wansink's vægt gæt: 10 pund lavere end den faktiske vægt

Courtney svar: "Hans analyse er så sjovt! Jeg har været i New York City i 13 år, men var altid en bypige på hjerte. Jeg har aldrig betragtet mig selv en fad-surfer, men så igen prøvede jeg en saftrensning, selvom jeg vidste, at jeg hader det. Brand-bevidst-jeg kunne se det. Jeg har nogle snobberi i mig. Og han har ret om ikke at nyde mad så meget som jeg kunne. Spot på, faktisk. "

6Amy Marturana, YouBeauty Editorial Assistant

Wansink tager: "Dette peger mod en stærkere start om morgenen, mindre crankiness før middag og generelt sundere frokoster, når du beslutter dig for at spise ud. Jeg formoder, at der er mange stationære frokoster eller endda springet over frokoster.Generelt viser dette en afbalanceret og sundere udsigt til at spise og mod livet. Ikke meget af en middag entertainer, men det er en person, der er sjovt at spise ud med. "

Wansink's vægt gæt: 6 pund lavere end den faktiske vægt

Amys svar: "En god morgenmad er bestemt vigtigt for mig, og jeg er faktisk en stationær frokostpiller - jeg elsker at lave mad og spise sund mad, så jeg vil normalt bringe rester til at spise til frokost. Men han var ude på en ting: Jeg ville aldrig drømme om at hoppe over frokost! "

7Julie Giusti, YouBeauty Social Media Manager

Wansink tager: "Alt her synes at pege på at spise få kalorier hjemme, men det er ikke altid gode nyheder. Hvis der ikke er meget protein derhjemme - især til morgenmad - kan det føre til et overdreven afhængighed af at spise ude. Jeg ville anslå hende at være en meget sulten pige. "

Wansink's vægt gæt: 10 pund lavere end den faktiske vægt

Julie's svar: "Han er stedet på! Jeg stoler på takeout alt for meget, fordi jeg aldrig lager op på det grundlæggende og planlægge mine måltider. Denne fyr er som snack whisperer. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer