loader
bg-category
Sådan rengøres hjemme-fjernelse messer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Solstice kom bare og gik, hvilket betyder at sommeren officielt er i fuld gang! Det betyder også, at mange af jer føler følgene af opblussen i sæsonbestemt hårfjerning. Og selvom dette kan være sommeren af ​​armhulen, har mange af os ikke helt hoppet på den vognbane. Hvilket gør dette til en god tid til at snakke om nogle tips til, hvordan du kan rense dine hjemlige hårfjerningsmormer fra hvert værelse i huset.

Sådan rengøres en Beard Trimmer

Et skæg trimmer er et yndlingsværktøj til damer, der kan lide at holde tingene rene og ryddelige i centrum uden at gå gennem smerten (eller bekostning!) Af en bikini eller brasiliansk voks. For at rense det, som du bør gøre efter hver brug, skal du tørre bladet og styre kamme, hvis du bruger det, med en lille mængde gnidningsalkohol, der påføres en bomuldskugle eller en blød klud. Som med al elektronik skal du sørge for, at apparatet er slukket og taget af stikkontakten før rengøring.

MERE: 7 Essentials til Hack din Summer Beach Bag

Sådan desinficeres et par pincet

Hvis du bruger pincet til at plukke ud indgroede hår fra din bikini linje, skal du også rense dem efter hver brug på samme måde som du ville have en skæg trimmer - ved at bruge gnidningsalkohol. Dette gælder også, hvis du bruger pincet til at fjerne en splinter - sørg for at rengøre dem bagefter. Hvis du kun bruger pincet til at plukke dine øjenbryn, vil det ikke være nødvendigt at rengøre efter hver brug, men det er ikke en dårlig idé at give dem et strejf med noget gnidende alkohol fra tid til anden for at fjerne enhver opbygning, der kan opstå ved hyppig kontakt med dit ansigt.

Sådan rengøres en Home Waxing ulykke

Dette er mere almindeligt, end du ville tænke - jeg havde engang en læser email mig efter at hun ved et uheld havde banket et kar af varmt voks på hendes soveværelse gulv! Den gode nyhed er, at der er en ret simpel måde at få voks ud af hårde overflader, der også virker på polstring og tæpper.

Tricket er dette: Sæt jern på den laveste varmeindstilling og tag noget brunt papir, som den slags, som Trader Joe's indkøbsposer er lavet af. Sæt papiret over voksagtigt spil, og læg jernet på toppen. Varmen fra jernet smelter voksen, som vil blive absorberet af det brune papir. Gentag efter behov, byt i rent papir efter behov, indtil al voksen er fjernet. Hvis der er dvælende rester, vil en hurtig gå over med en fugtig klud og en lille mængde af parabol sæbe fjerne det ret hurtigt.

MERE: Beauty Etiquette: Din guide til en vellykket Bikini voks Aftale

Sådan fjerner du depilatoriske pletter fra håndklæder

Uanset om du vælger apoteket mærker som Nair eller Veet eller den fancy Bliss 'Fuzz' Off Foam hårfjerner, som vores redaktør Jessica elsker så meget, er det almindeligvis bekendt med de blekningsvirkninger, som produkterne kan have på håndklæder .

Desværre er der ingen genoptagelse af håndklæder eller andre stoffer, der oplever farveforløb, uden at dø igen. Heldigvis har jeg nogle få enkle tips, der kan hjælpe dig med at undgå farve tab i håndklæderne du bruger til at tørre væk hår fjernelse cremer.

  • Har et dedikeret håndklæde til depilatory tid - måske en gammel, eller en, du hentede på den billige og har dedikeret til denne særlige brug
  • Brug hvide håndklæder
  • Skyl håndklædet med koldt vand umiddelbart efter brug for at tørre bort depilatory cream, så produkterne ikke har langvarig kontakt med fibrene
  • Vask håndklædet så hurtigt som muligt efter brug i samklang med en depilatory cream

MERE: 8 Hjemmebetalere, der faktisk arbejder

Sådan Rengør Genanvendelige Razors

Vi talte om, hvordan (og hvorfor!) At rense genanvendelige barbermaskiner tilbage, da vi diskuterede pleje og vedligeholdelse af dine beautifying værktøjer, så det vil bare være en hurtig genopfriskning: Sug den patronfri barbermaskine i en opløsning af enten en teskefuld blegemiddel til fire vand eller lige dele eddike og vand i 5 til 10 minutter. Efter at have ladet barbermaskinen opsuge, giv den en skrubbe, mens den stadig er nedsænket, ved hjælp af en tandbørste for at fjerne enhver opbygning. Skyl i varmt vand og tør godt med et håndklæde.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer