loader
bg-category
Gave 21: Den virkelige Toddy til kroppen? Retro Chic Tartan Flannel PJs

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvad handler det om jul, der gør man længes efter hyggelige pejse, tradition og rød plaid pyjamas? Selvom du aldrig var, vil du aldrig og ville være en Maine lumberjack? Tanken om at savne logs i nordskoven i dette frostvejr? Gud forbyde. En bundt af varme er, hvad vi alle har brug for ret om nu.

L.L.Bean er det sted, hvor vi leder, når vi vil sove i alle toasty på kølige aftener og frostige morgener. De har hele pakken.

Lad os starte med de onde gode toffler. Der var aldrig en efterligner, der kunne matche disse tøfler for at give os den suveræne luksus til at glide tæer til shearling-foret moccasins på julemorgen. Du behøver ikke tiptoe barfodet over det isete hårdttræsgulv for at få juletræet. Bliss!

Og kappen du ombryder omkring dine rystende skuldre, når du vågner ud fra under gåsedækslet. Kunne det være andet end guttenes Scotch Plaid Flannel-kappe? Det tror jeg ikke.

L.L.Bean giver os vores helt egen Tartan Flannel Sleepwear pyjamasæt og natkjole. Men jeg foretrækker mændens Scotch Plaid Flannel sovebukser og en gammel trikotage skjorte. Du foretrækker måske at gå solo med sin overdimensionerede top, fordi udseendet er så sødt. Den slags besejrer varmemålet, men du vil se uimodståelig. Det er vinteren, der svarer til at bære sin store hvide skjorte og intet andet.

Så lad ham give dig femme-versionen eller du giver ham mændene og derefter låne PJ'erne og kappen tilbage. Men du vil arbejde det ud.

En af de ting, der er mest tiltalende om Scotch Plaid Flannel Sleepwear er ægtheden af ​​tartanerne. De er for virkelige. Du kan se dem op. Royal Stewart. Sort ur. Grå Stewart. Jagt MacLeod.

Jeg er i tvivl om de Holiday Flannel Pants og Boxers. De ser godt ud, men hvad klan hævder dem?

Jeg ved, du tror, ​​det er næppe skræddersyet modevis. Jeg føler dog stærkt, at vi alle kunne bruge lidt varme og god stemning lige nu. AndL.L.Bean tjener en rigtig toddy til kroppen med deres hjemmesko, pj og robes.

Gem La Perla til nytårsaften, når du vil sizzle. Gå retro og gå hjem til L.L.Bean til jul i år.

Tjek L.L. Bean for flere gaveideer!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære