loader
bg-category
Bedste Job Interview Outfits til din Body Shape

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Efter flere måneder med at sende ut utallige genoptagelser og omslagsbrev har du endelig scoret den ubehagelige jobsamtale. Nu den alvorlige del: Hvad skal man have på? Uanset om du har de lineære linjer af en linjal eller har timeglaskurver, får du et varigt første indtryk med disse kropsformede, kontorsværdige tøj, sko og smykker plukker. Og med tøjets ting ud af vejen, vil du være i stand til at koncentrere dig om at wow din nye chef. Klar, sæt, arbejde det!

QUIZ: Find din kropsform

Hourglass Body Shape

Interviewet outfit: Du behøver ikke at ose Marilyn Monroe på din jobsamtale - men du behøver heller ikke at skjule din krumme figur. Dette udseende er alle lady-lignende professionalisme med en stilfuld stil. Den lige, til-knæede nederdel er slank, ikke tøs, takket være sin subtile print. Den åbne cardigan får en sammenklemt vibe ved hjælp af et smigrende bælte. Naglet det.

MERE: Alt om kvinders kropsform

Banan Republic Heritage Ikat nederdel, $ 98 Letvægts åbent cardigan, 89,50 dollar Silke Safari Tank, $ 70 Lizard Embossed Belt, $ 39.50, i Banana Republic

2Hourglass Body Shape

Smykkerne: Dit tilbehør bør ikke overskride dig og dine jobkompetencer, så hold det nemmere med et smukt stykke, som denne glædelige armbånd.

MERE: Forklædning til din kropstype

Classic Wide Bangle, $ 28, J.Crew

3Hourglass Body Shape

Skoene: Denne fornuftige, men alligevel helt stilfulde 2 1/3-tommers kilehæl er jobsamtale passende med sin afrundede tå og neutral grå farve, men spænde detaljer viser, at du har noget kreativt flair.

MERE: Videnskaben til timeglaskroppen Figur

Ni West Gisalette, $ 59, i Nine West

4Circle Body Shape

Interviewet outfit: En struktureret kappe kjole hjælper slanke en cirkel form. Tilføj mørk farveblokerende til midtprofilen og gør dig klar til en tillidstroge, når du går ind i dit interview. Kast en skræddersyet sort jakke eller en simpel sort cardigan, hvis kontormiljøet kræver det og gør dig klar til at forhandle den nye løn. MERE: Body Shape og Attraction

White House Black Market Color Block Shift Kjole, $ 158, på White House Black Market

5Circle Body Shape

Smykkerne: Hvad er du bekymret for? Ingen måde. Ikke med dette "Ikke for at bekymre" armbånd, der er simpelt og så passende til en høj-stress jobsamtale.

Dogeared ikke at bekymre Perle armbånd, $ 38, Athleta

6Circle Body Shape

Skoene: En klassisk, spids-tå pumpe forlænger de tynde cirkelformede ben. Den lysegule farve med et strejf af syninger viser, at du mener forretning - men at du også har en smule af en legende side.

MERE: Spring 2012 Fashion Trends til en cirkel kropsform

Rachel Roy Maysa pumper, $ 99, hos Rachel Roy

7Triangle Body Shape

Interviewet outfit: Denne polerede pantsuit fremhæver en Triangles bedste aktiver. Jakken er smigrende snit og letvægts twill stof sammen med den sløjfeformede pasform, der giver dig et lille ekstra rum i hofte- og lårområderne. Sørg for, at du ser ud og føler dig afslappet, når din interviewer peber dig med spørgsmål.

MERE: Best-Dressed Berømtheder for deres Body Shapes

Talbots Kate Fit Uptown Jacket, $ 169, og Curvy Fit Uptown Bootcut Bukser, $ 109, ved Talbots

8Triangle Body Shape

Smykkerne: Bær stor, redegøre øreringe til en jobsamtale, og dit ansættelseshold kan huske dine tilbehør mere end dig. I stedet holder tingene simple med små øreringe og en moderne, men klassisk halskæde.

MERE: Body Type Øvelser

Macy's Studio Sølv medaljong halskæde, $ 125 og 18k guld kvadrathammede øreringe, $ 75, hos Macy's

9Triangle Body Shape

Skoene: Når din jakkesæt er til stede, er det godt at vise lidt flair med dit fodtøj. Disse iøjnefaldende, lukkede tåsslibber pakker meget stil til et tilbehør. Stol på os, de er værd at investeringen.

MERE: Spring 2012 Fashion Trends til en trekant Body Shape

Ann Taylor Phillipa Læder Sling Backs, $ 228, hos Anne Taylor

10Ruler Body Shape

Interviewet outfit: Interviewing for en koncert på et mere kreativt felt? Vis din stil, mens du stadig er professionel med skarpe, skårne slacks parret med en cardigan og toppet med en monteret blazer. Og vær ikke bange for at gå ud over grundlæggende sort, hvis kontormiljøet er mere afslappet.

MERE: Spring 2012 Fashion Trends til en lineær kropsform

Halogen stretch jakke, $ 58, Taylor afgrøde bukser, $ 34, V-neck cardigan, $ 30 og Caslon camisole, $ 18 på Nordstrom

11Ruler Body Shape

Smykkerne: Et sofistikeret ur i en uventet nuance tilføjer lige den rigtige mængde pop til dit outfit.

MERE: Hvordan vægt og talje-hofteforhold relaterer sig til sundhed

Viscid ur, $ 58, ved Anthropologie

12Ruler Body Shape

Skoene: Selvom du søger en kreativ position, vil du stadig vise noget formalitet ved en jobsamtale. Denne klassiske piggy-pumpe, når den er færdig i en lys orange-rød, siger, at du kan håndtere arbejdet med et vindende blink.

MERE: Brudekjoler til Linjers kropsformer

Kinesisk vaskeri område pumpe, $ 79, hos Piperlime

13Inverted Triangle Body Shape

Interviewet outfit: Sæt vægt på din stærke overkrop med en lys blazer, der er afslappet, men ikke boxet.Tilføj en slank snit beskåret bukser om sommeren for at smigre dine tynde ben, og vi er sikre på dine tilliden vil skinne igennem.

MERE: Er der en ideel talje-til-hofteforhold?

JC Penney Worthington blød blazer, $ 35, og Moderne-Fit Ankelbukser, $ 30, hos JC Penney

14Inverted Triangle Body Shape

Smykkerne: Små øreringe behøver ikke at være kedeligt. Denne stil fungerer, når du er på kontoret og off-the-clock. Faktisk tror vi, de betaler for sig selv, snart du lander dit drømmejob.

MERE: Brudekjoler til en inverteret trekantskrop

Ann Taylor Cabochon øreringe, $ 48, hos Ann Taylor

15Inverteret trekant kropsform

Skoene: Hvis du interviewer til et job, der ikke kræver mørke dragter, sorte pumper og strømper, glider du på disse smarte klassiske lejligheder. Denne stil er tilgængelig i et halvt dusin farver, så du kan vælge en mere neutral tone til dine indledende møder og derefter skifte til noget lysere (vi elsker den krystalblå nuance) til din første dag.

MERE: Body Shape Guide

Madewell Suede Sidewalk Skimmer, $ 98, hos Madewell

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer