loader
bg-category
7 Berømtheder, der deler dine hudproblemer (men du ville aldrig vide det)

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

En stor, vred slynge eller plaster af skællet hud kan få dig til at skjule under concealer og en overdimensioneret sweater, indtil det er sikkert at komme ud, men stjerner skal træde ind i high definition spotlights i stedet. Her er berømtheder, der har været på rekord om deres hudproblemer, sammen med ekspertrådgivning om, hvordan man søger relief, hvis man forholder sig alt for godt.

1Cameron Diaz

I sit blanke sofabord læses "The Body Book", skuespillerinde Cameron Diaz, der beskæftiger sig med smertefuld cystisk acne i løbet af hendes teenage og tyve år. Hun tilskriver de ubarmhjertige breakouts til en uønsket kost fyldt med sukkerholdige forarbejdede fødevarer og mejeri. "Hvis du er hvad du spiser, var jeg en bønneburrito med ekstra ost og ekstra sovs", hvirvler hun i bogen og hævder, at hendes hud ryddes op efter at hun begyndte at spise sundere, rene fødevarer.

2 Hvis du har cystisk acne ...

"I mange år har forholdet mellem kost og acne været kontroversielt," siger dermatologen i New York City Francesca Fusco, M.D. "Men der er ingen tvivl om, at der er en sammenhæng mellem, hvad vi spiser og vores huds tilstand Det er bare meget udfordrende at bevise. "Undersøgelser har hidtil antydet, at raffinerede carbs, mejeriprodukter og højt sukker kan forårsage breakouts for nogle. At holde en dagbog med mad kan hjælpe dig med at genkende mønstre, hvis du har mistanke om, at kost kan forårsage din acne.

3Vanessa Williams

Fra hendes dage som den første afroamerikanske frøken Amerika og i en succesfuld Hollywood karriere siger Vanessa Williams, at hun har kæmpet for voksen acne. Breakouts var så alvorlige og stædige, hun siger, at hun selv tog det kontroversielle recept Accutane - som ofte er forbeholdt de mest alvorlige tilfælde. Nu har den 50-årige mor af fire siden været en talsmodel for Proactiv og har for nylig lanceret sin egen serie af anti-aging hudpleje, Revitalistic Skincare.

4Hvis du har voksen acne ...

En undersøgelse fra Journal of the American Academy of Dermatology vurderer, at over 50 procent af voksne kvinder lider af acne, med orale præventionsmidler, menstruation, graviditet og overgangsalder factoring som hovedårsager. "Hud bliver generelt tørre, når vi alder, så hårde ingredienser findes i de fleste acnemedicin er alt for aggressive," siger Dr. Fusco. I stedet anbefaler hun at bruge en salicylsyrebaseret rengøringsmiddel til behandling, der ikke irriterer, at vælge kun oliefrie, ikke-komedogene produkter og ændre din pudebetræk ofte for at forhindre bakterieopbygning.

5Cynthia Nixon

Som berømthedspokesmodel for National Rosacea Society, er Cynthia Nixon ikke kun vokal om sin fælles tilstand, der rammer 16 millioner andre amerikanere, men vil hjælpe andre med at indse, at de ikke behøver at leve med en permanent flush, at 76 procent af patienterne siger får dem til at føle sig selvbevidste. "For indtil fem år siden havde jeg ingen anelse om, hvorfor min hud ville blive så rød ... Jeg troede det var bare på grund af min retfærdige hudfarve. Problemet var, det gik aldrig rigtigt væk, "siger hun.

6Hvis du har rosacea ...

Hvis du tror at du har rosacea, er det bedst at se en derm for en personlig behandlingsplan. Nixon arbejdede sammen med en hudlæge for at identificere flere udløsere, der forværrede den røde rosacea i hendes ansigt, som solbeskyttelse, krydret mad og rødvin. Diagnostiseres med en mildere form kendt som subtype 1 rosacea, følger Nixon en behandlingsprotokol for oral medicin og følsomme hudplejemidler for at holde hendes tilstand i kontrol. Andre løsninger omfatter naturlige midler som fuldmælk komprimerer og tilføjer omega-3 fedtsyre fødevarer til kosten for at lette betændelsen samt receptpligtige antibiotiske opløsninger, svovlpræparater og laserbehandlinger på lægehuset.

7Kim Kardashian

I en episode af "Holder op med Kardashiansne", hæver Kim Kardashian det til dermatologen Harold Lancer, M.D., efter at have fundet store flaky pletter af rød hud på benene. Dr. Lancer antyder, at stress kan have bragt på den autoimmune sygdom, der er kendt som psoriasis, der også rammer 7,5 millioner andre amerikanere - men det har kun lidt trøst for Kardashian. "Folk forstår ikke presset på mig til at se perfekt ud ... forestil mig, hvad tabloids ville gøre for mig, hvis de så alle disse pletter?" Klapper hun til kameraet.

8Hvis du har psoriasis ...

Psoriasis udløses, når immunsystemet sender ud signaler for hurtigt at øge hudcellevæksthastighederne, hvilket resulterer i de fortykkede, rød-hvide patches, som læger refererer til som "plak". Disse kløende pletter kan dukke op overalt på kroppen , selvom de er mest almindelige på albuer, knæ og hovedbunden. Genetik er ofte en faktor i: Kardashian's mor, Kris Jenner, har også haft psoriasis siden alderen 30. Behandlingsmuligheder varierer fra topiske steroider til vitamin D cremer og injektioner til fototerapi, og vurderes bedst af en bestyret certificeret hudlæge.

9Tamar Braxton

Tamar Braxton, den yngre søster til R & B sangestressen Toni Braxton, har fået anerkendelse på We TV'ets "Braxton Family Values" reality-serie, og så har udviklingen af ​​hendes hudfarve også. Kritikere har for nylig hævdet, at sangerinden har lettet hendes hud med blegemiddel, og Braxton reagerede ved at oplyse, at hun har vitiligo - den samme farve-forandrende tilstand, som Michael Jackson mest berømte havde, og som også påvirker 1 til 2 millioner andre amerikanerne.

10Hvis du har vitiligo ...

Eksperter mistanke om vitiligo er en autoimmun sygdom, hvor dit system nedbryder melanocytter i huden og efterlader hvide pletter. "Vitiligo er meget vanskeligt at behandle. Excimer laser kan virke i nogle tilfælde, og topiske produkter som protopisk salve 0,1 procent kan virke som en immunstimulator, "siger YouBeauty Dermatology Expert Jeanine B. Downie, MD Andre muligheder omfatter oral medicin, fjernelse af farve fra omgivende hud, så den passer til den patches eller tilføje pigment med tatovering.Fuld dækning makeup som Dermablend kan midlertidigt maskere forskellen i skintone.

11Michelle Monaghan

Skuespilleren Michelle Monaghan siger i sin 30-årige, at mand Peter White reddede sit liv ved at opdage hendes hudkræft, før det var for sent. En mole var vokset på bagsiden af ​​hendes ben, der kiggede mistænkelig for White, og han opfordrede sin kone til at tjekke det med en læge. Det viste sig at være kræft, og Monaghan havde kirurgi for at fjerne cellerne, hvilket involverede at tage, hvad hun kaldte "ganske chunk" ud af hendes kalv.

12Hvis du er i fare for hudkræft ... (som alle er! ...

"Det er tid for alle at tage hudkræft alvorligt - hvert år er der flere nye tilfælde af hudkræft end den kombinerede forekomst af bryst-, prostata-, lunge- og tyktarmskræft," siger Dr. Downie. Heldigvis er selv den mest dødelige melanomtype af hudkræft 99 procent behandlet, hvis den bliver fanget tidligt, selvom denne figur falder til kun en 15 procent overlevelsesrate, hvis tumoren forløber forbi huden. Årlig hudkontrol hos hudlægen anbefales til alle, og de med en historie med hudkræftlæsioner bør gøre turen to gange om året.

13LeAnn Rimes

Omkring ni ud af 10 personer med kløende, rød tilstand kendt som eksem-oplevelsessymptomer inden en alder af fem og landesanger LeAnn Rimes var ingen undtagelse. Diagnostiseret med lidelsen på bare to år, fandt Rimes symptomerne formative, da hun voksede op. "Eksem har haft en dybtgående indvirkning på mig i hele min barndom og i teenageår, og jeg har aldrig følt mig komfortabel med at diskutere min tilstand før," sagde hun, mens hun lancerede en national opmærksomhedskampagne.

14Hvis du har eksem

"Når man har eksem, er der en skifte i huden, der tillader essentielt vand at flygte, så pollen, støvmider og bakterier kan komme ind," forklarer dermatologen i Californien Neal Bhatia, MD. De tørre pletter føles kløende og fører til ridser, der kan sammensættes problemet ved at skabe sprækker i huden. Forebyggende foranstaltninger omfatter at holde huden fugtet med duftfrie produkter, iført handsker, når du vasker op for at forhindre tørhed, og ved hjælp af steroidkrem og lette terapi på dermatologens kontor for mere avancerede tilfælde. Få nedskæringen om, hvordan du kan behandle eksem fuldt ud her.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære