loader
bg-category
11 ferie skønhed tilbud, du bør kontanter i på for dig selv

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Ja, ja, du er nødt til at købe gaver til dine venner og familier, men du ved hvad denne tid på året er fantastisk for? Snagging søde skønhed tilbud for dig selv i form af ferie gave sæt! Bypass peberbrødets læbestil og opgør på skønhedens must-haves, du vil bruge hele året med priser, der kun kommer, men en gang om året.

 

1Jeg snart Holiday Toppings

Værdi: $ 60 Detailpris: $ 48

Glitter polsk, der ikke er rød eller grøn, hvilket betyder at du kan glitre og skinne godt ind i det nye år. Vi elsker at føje lidt glimmer til vores almindelige manis tips - det er mere poleret og moderne end fuldt ud på glimt.

 

2Tarte The Tarte of Giving Collector's Set og Travel Ba ...

Værdi: $ 490 Detailpris: $ 59

Jeg mener, vi kan ikke engang tro på, at alle sminkene får du i dette sæt - for blot $ 59! Tyve øjenskygger, otte lip glosser, to rødme, en mascara og meget mere, plus en super praktisk foldout makeup rejse sag. Det er en skønhedskæres drøm, der kommer i opfyldelse, lige der.

 

3 Førstehjælp Skønhed Åh Så Fab Kit

Værdi: $ 64 Detailpris: $ 40

Næsten alt hvad du behøver for at holde din hud kigget frisk hele vinteren lang. Flere end én YouBeauty-redaktør raser om Facial Radiance Pads i dette kit - de mælke- og glykolsyre gør væk med pore-tilstopning, huddulrende døde hudceller, og når man følger med Ultra Repair Concentrate? Nå, tør hud ligger bare ikke en chance. Og hvis du nyder en tipple eller to (eller seks) kommer nytårsaften (eller bare en regelmæssig tirsdag), gør detox eye roller væk med næste dag puffiness. Selv tak.

Dette produkt er tilgængeligt på vores indkøbswebsted BeautySage, hvor vi kun sælger produkter, der har vist sig at fungere!

 

4Japonesque børste sæt Touch Up Tube

Værdi: n / a Detailpris: $ 20

Højkvalitets børster kan gøre eller bryde dit makeup look, men mand kan de være dyre! Et komplet sæt kan køre dig godt ind i $ 100 + -området. Dette praktiske kit indeholder fundamentet-fundamentet, læben, to øjne og en rødme / pulver børste-i et bekvemt rejse rør, så de ikke rystende overalt og bliver slået op.

Dette produkt er tilgængeligt på vores indkøbswebsted BeautySage, hvor vi kun sælger produkter, der har vist sig at fungere!

 

5Marc Jacobs Fragrance Rollerball Trio

Værdi: $ 66 Detailpris: $ 39

Taler om rejse, hvor irriterende er det at prøve at bringe en fuld flaske parfume på en tur? Hvis du elsker Marc Jacobs duftstoffer (og vi antager, at du gør, fordi duh, hvem gør det ikke?), Her er en måde at få tre dufte-Daisy, Daisy Eau So Fresh and Dot-til en stjæle.

 

6Aveda Giv beroligende (med begrænset udgave Shampure ...

Værdi: n / a Detailpris: $ 44

DU GUYS DET ER SHAMPURE I KONTROLL Vask og LOTION FORM. Den ikoniske Aveda shampoo duft - du ved det, du elsker det - er kun i disse nye former for en begrænset udgave, så må vi foreslå at købe multipler og lagre dem?

 

7Drybar Blowout In-a-Box

Værdi: $ 256 Detailpris: $ 218

Drybar (den vanvittige blowout bar kæde) er hurtigt blevet en integreret del af mange en velstående kvindes liv. En stor blowout får dig til at se 1000x mere trukket sammen og selvsikkert - noget, der kommer til nytte, hvis du har en stor klientpræsentation, en første date eller bare vil føle dig god på en tilfældig mandag. Men hvis du ikke kan få en stående aftale på en Drybar-placering, er dette DIY-kit det næstbedste. Den er fyldt med de nøjagtige værktøjer, som stylisterne bruger i salonerne for at opnå et perfekt blowout-den officielle Drybar-tørretumbler (kaldet Buttercup!), Rund børste, klip og shampoo og balsam til prep.

 

8Bite Skønhed Lip Kit Holiday Set

Værdi: $ 96 Detailpris: $ 38

Er ikke læbestift bare toppe? Vi elsker den kompakte måde, at disse dobbeltsidede duoer har alt hvad du behøver. Neutrale? Kontrollere. Rød? Jep. Super rad mørk bær, som alle burde bære, fordi det er fantastisk som en 90'ers supermodel? Færdig og færdig.

QUIZ: Hvad er din perfekte læbestiftskygge? Find ud her.

 

9Andre smuk farve kollektion

Værdi: $ 102 Detailpris: $ 76

Åh, Oribe, du sødt, fantasiblandt hår, åh så hoppende og skinnende som i magasinet drømme. Du har set sit håndværk på dækker af Vanity Fair, Allure, Vogue, og næsten alt andet, og på lederne af Jennifer Lopez, Scarlett Johansson og hoveder af andre velbevandrede berømtheder. Topsaloner bærer hans hårpleje og stylingprodukter, og hvis du nogensinde har ønsket at prøve dem, men stickerchok er kommet i vejen, er der en chance for at give dem en hvirvel til en lavere pris.

 

10Julep Mind din mani

Værdi: $ 75 Detailpris: $ 39

Bahhhhhh vinteren har ikke engang officielt startet endnu, og vores negle og cuticles ser ud som crap! Det er så tørt derude. Trin 1: Få dette søm rednings kit, stat. Først og fremmest omfatter det næringsrige nagelmasker-negle masker-Den drencher dine cuticles i E-vitamin og ikke-fedtede plantolier. Du glider dem over dine fingre, og du kan endda bruge din smarte telefon og skrive, mens du har dem! Hilarious og awesome.Behold fordelene ved hjælp af en helbredende nagelkalsepumpe, en maling-på forstærkning af neglebehandling og Juleps kult-foretrukne Freedom Polymer Top Coat, som holder farvefrit længere end traditionelt topcoat.

MERE: Skøre sømløsninger

 

11Diptyque 50thJubilæum Mini Candle Set

Værdi: n / a Detailpris: $ 130

Diptyque stearinlys er en-a-a-a-a-a-zing og hæver stort set ethvert værelse i designmagasin status. OK, det er en overdrivelse, men hvad angår lys går det kun om de smukkeste derude, hvorfor modedesignere, redaktører og berømtheder går nødt til dem. De er også $ 68 pr. Pop. Derfor elsker vi dette sæt på 10 minis, der byder på bestselling dufte som Baies (roser og solbærblad), Figuier (friske fig) og Feu de Bois (trænoter).

Flere gaver: Giv nogen en skønhedssøvn

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer