loader
bg-category
6 Økologiske DIY Skønhedsrecept

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Nogle af de bedste hudplejende, glødinducerende, linjeducerende hudpleje ingredienser kan findes lige i dit eget køkken. Prøv disse DIY opskrifter med økologiske ingredienser for at reducere din eksponering for toksiner og hjælpe med at beskytte miljøet, og gør dig klar til at sætte dit bedste ansigt fremad.

1Organic Avocado Banana Yoghurt Face Mask

Hvorfor vi elsker denne opskrift:Græsk yoghurt reducerer betændelse og rødme, mens avocado og banan giver naturlig fugt.

Kørselsvejledning:Puré banan og avocado, derefter tilsæt resten af ​​ingredienserne og bland godt. Påfør masken og lad den stå i op til 20 minutter. Skyl godt.

Klik på ingredienslisten

1/4 banan, mashed

1 tsk mosede avocado

1 tsk Stonyfield Organisk græsk yoghurt Almindelig

1/8 tsk bryggersgær

1/8 tsk kokosmælk

2Organic Pumpkin Enzyme Face Mask

Hvorfor vi elsker denne opskrift:Græskar enzymer og citronsaft mildt exfoliate, som oversætter til lysere hud. Pumpkinfrøolie er høj i fedtsyrer, som plump det ydre lag af huden.

Kørselsvejledning:Bland en halv dåse græskar med resten af ​​ingredienserne. Påfør masken og lad den stå i 10-15 minutter. Skyl godt.

Klik på ingredienslisten

1 kan græskarp puré

2 teskefulde citronsaft

1 tsk græskar frø olie

Klem af kanel

Knivspids af muskatnød

3Organic Aloe and Cucumber Mask

Hvorfor vi elsker denne opskrift: Aloe og agurk er begge fremragende til beroligende irriteret, følsom hud. Aloe indeholder naturlige hudhydratorer, og det høje vandindhold i agurker afkøler betændt hud - især når det køles.

Kørselsvejledning: Puré agurk og aloe sammen. Påfør masken, lad den stå i op til 30 minutter og skyll med koldt vand.

Klik på ingredienslisten

1 stort aloe planteblad, vasket og hakket

1 kop hakkede agurk

4Organic Tea Toner

Hvorfor vi elsker denne opskrift:Høj i både hudhelende flavonoider og C-vitamin, er denne toner perfekt til at fortryde solskader.

Kørselsvejledning:Stejl teen i let kogende vand i 15 minutter. Tilsæt den revet citrus og sæt til side i yderligere 15 minutter. Hæld i en krukke, forsegl og lad i køleskabet natten over. Stamme og opbevar din færdige toner i køleskabet. Skab med en bomuldskugle efter rensning, eller brug som en rensende ansigtsplash.

Klik på ingredienslisten

1/2 kop vand

1 rosenkage tepose

2 teskefulde revet citronskind

5Organic Havregryn og Raw Honey Mask

Hvorfor vi elsker denne opskrift:Honning er naturligvis antibakteriel, og havregryn er utrolig beroligende, hvilket gør denne maske ideel til acne-udsat hud.

Kørselsvejledning:Kombiner havregryn og varmt vand og lad havregryn absorbere vandet. Tilsæt honning, bland og bland blandingen. Lad være i op til 30 minutter. Skyl godt.

Klik på ingredienslisten

1 kop havregryn

1 kop filtreret varmt vand

½ kop rå honning

6Organic Spice Mask

Hvorfor vi elsker denne opskrift:Del DIY, del præfabrikeret, det store udvalg af krydderier og bær i denne maske leverer antioxidantbeskyttelse og C-vitamin for at reducere hudens aldring. (Køb blandingen her.)

Kørselsvejledning:Bland pulveret og yoghurt for at lave en pasta. Påfør et tyndt lag, lad det stå i 15 minutter og skyll.

Klik på ingredienslisten

1 tsk Balanced Guru Antioxidant Masque

1 spsk almindelig yoghurt

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære