loader
bg-category
Søndag Random Ramblings, Vol.180

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej smukke!

Nyder du din søndag hidtil? Lad mig vide i kommentarerne, men først her er mine tilfældige ramblings for denne uge:

Hvorfor jeg ikke vandmærker mine billeder

Skal en blogger vandmærke hendes fotos? Det er et simpelt spørgsmål, men også en meget kontroversiel. Folk i både pro og anti vandmærke lejre har en tendens til at have stærke følelser om deres holdning, og samtalen kan hurtigt blive grim. Jeg stoler på, at det ikke vil ske her.

Som du har bemærket, om du har set nogle af mine billeder, er jeg fast i anti-vandmærkelejren. Jeg hader dem, og vil snart forklare hvorfor. Men først, lad mig sige, at jeg ikke har noget imod dem, der beslutter at vandmærke deres fotos.

En masse kærlighed og arbejde går ud på at tage et godt skud, og jeg forstår let, hvorfor nogle mennesker tager dette skridt for at beskytte deres arbejde. Mange af mine foretrukne bloggere, som Paris fra My Women Stuff og Michelle fra Lab Muffin, vandmærker deres billeder, og det har aldrig forhindret mig i at nyde og elske deres blogs.

Jeg forstår og respekterer deres valg. Jeg har lige lavet en anden. Her er hvorfor:

1. Vandmærker er grimme

Vandmærker ødelægger oplevelsen. Der kan ikke benægtes det. Et vandmærke, især når det er stort, gipset i midten af ​​et billede, eller bruger en billig skrifttype, distraherer fra et ellers klart og smukt skud. Nogle bloggere har forsøgt at løse dette ved at skabe smukke logoer eller bruge små vandmærker i et hjørne, som ikke er sådanne øjne. Men stadig, imo, uomsynede billeder ser pænere og mere professionelle ud.

2. Vandmærker forhindrer kun dovne tyverier

Mange bloggere begynder at vandmærke deres fotos efter at de er stjålet. Jeg kan let forstå denne reaktion. Det gør virkelig ondt at se nogen stjæle dit arbejde og overføre det som deres eget. Ingen skal nogensinde have at klare det. Men jeg tror personligt ikke på, at vandmærker er en stor afskrækkende virkning.

En doven tyv kan være væk fra vandmærket fotografier, men dem med en smule dygtighed og fritid kan nemt bruge "klon" -værktøjet i hvert grafisk program for at slippe af med det originale logo eller url.

Hvis nogen vil stjæle, vil de. Men hvis nogen har brugt dit billede, fordi de virkelig troede at de kunne (nogle mennesker synes at tro, at alt, hvad der er på internettet, er gratis og er ærligt overrasket over at finde ud af, at det ikke er tilfældet), så bare kontakte dem og anmode dem om at tage ned billedet vil normalt gøre tricket.

3. Vandmærker er ikke et meget effektivt salgsfremmende værktøj

Sociale netværk som Pinterest og Facebook har gjort det nemt at dele billeder med verden. Men det er ikke altid let at opdage, hvem deres oprindelige forfatter er. Hvis billedet er vandmærket, kan alle se, hvem det tilhører, og forhåbentlig kan det lide det så meget, at de vil besøge bloggen, som den først blev vist på. Men få gør.

Endnu værre, hvis du vil have dit billede til at virale, undgår de fleste mennesker at dele et vandmærket billede. Og ikke bare fordi din branding ødelægger billedets visuelle effekt. Nogle mennesker, dem, der ved, at ikke alt på internettet er gratis for alle, er bekymret over, at de ved at dele et ophavsretligt beskyttet billede kan komme i problemer.

Vil ejeren være tilfreds med dem, der deler billedet, eller vil de modtage en vred email med alle mulige trusler? Sikker på at spørge ejeren i første omgang vil fjerne eventuelle tvivl, men hvor mange af os har tid, eller endda vil, at gøre det? Det er meget nemmere at ikke dele billedet overhovedet.

Hvis du er meget beskyttende for dine billeder, fint. Men hvis du vil have dem delt på sociale medier og drive trafik til dit websted, vil vandmærker sandsynligvis komme i vejen. Det kan være gratis reklame. Men det er ikke meget effektiv reklame.

Hvad jeg gør i stedet

Selvom jeg forstår, hvorfor nogle mennesker beslutter at vandmærke deres billeder, er de små fordele, de giver, ikke nok til at kompensere for en mindre behagelig oplevelse og den ekstra tid, det tager at tilføje min branding til mine billeder. Men jeg kan stadig godt vide, om nogen "låner" mit arbejde.

TinEye gør det meget nemt at gøre. Det er en omvendt billedsøgemaskine, der hjælper dig med at finde ud af, hvor et billede kom fra, hvordan det bruges, hvis der findes modificerede versioner af billedet, eller hvis der er en højere opløsningsversion. Alt du behøver at gøre er enten at indtaste webadressens url. De har også browser plugins, du kan bruge til at klikke på billeder, du finder online for at opdage, hvem der bruger det. Den bedste del? Det er gratis.

Hvad synes du om vandmærker? Elsker du eller hader dem? Eller ser du dem som et nødvendigt onde?

Hvad jeg læser nu

Helen of Sparta af Amalia Carosella Jeg har aldrig været en stor fan af Helen of Sparta, eller Helen of Troy, som hun er bedst kendt. Hun kan have været den smukkeste kvinde i verden, et ansigt, der lancerede tusind skibe, men hun var også utroligt kedelig. Myter skildrer hende som en magteløs bonde i guderne Menelaus og hendes familie. Nogle beskylder hende for forræderi og nyder blodbadet, Troy-krigen løsnet. Helen Amanda Carosella har skabt er i stedet helt anderledes. Lidenskabelig, stædig og fast besluttet på at trodse gudernes vilje for at tage ansvaret for hendes liv. Længe før hun nogensinde mødte Paris, er Helen hjemsøgt af mareridt af en brændende by under belejring.Den eneste måde at forhindre, at den kommer i opfyldelse, er ved at nægte at gifte sig med Menelaus. Men både han og hendes familie har andre ideer. Alene og desperate har Helen ikke andet valg end at søge hjælp fra Theseus, King of Athens og søn af Poseidon. Han hjælper hende med at flygte, og de to begynder at bygge et liv sammen. Men mange farer truer deres lykke. Kan Helen virkelig undslippe sin skæbne så nemt? Carosella væver sømløst mytologi og historie i denne fascinerende fortælling om familiedrama, politisk intriger og romantik. Hurtigt og smukt skrevet, vil du ikke kunne sætte det ned. Højt anbefalet. Tilgængelig hos Amazon.

Skønhedsliste, Vol.07

DIOR DIORSKIN NUDE TAN TIE DYE (56,00 €) Dior Tie Dye er en af ​​mine yndlingssamlinger for den kommende sommer. Jeg vil have så mange stykker fra det. Min favorit er de nye ansigtspulvere, Pink Sunrise og Coral Sunset. De har en mosaik af nuancer, der giver huden en flot farve og glød. Tilgængelig på Nordstrom.

DIOR TIE DYE 5 COULEURS PALETTE (56,00 €) Jeg er forelsket i Contraste Horizon. Den har brune, gule, hvide, blå og grønne nuancer, der giver dig mulighed for at skabe et subtilt og farverigt udseende til dagtimerne. Den er tilgængelig på Nordstrom.

DIOR ADDICT TIE DYE LIPSTICK (34,00 €) Er ikke disse lippe søde? Der er seks nuancer til rådighed, en smukkere end den anden. De kaldes Red Bliss, Coral Trip, Hypnotic Plum, Cosmic Pink, Fuchsia Utopia og Nøgle nogensinde. Tilgængelig på Nordstrom.

DIOR VERNIS (€ 25,00) Dior sommer kollektion har også 3 neglelak, der opfylder alle behov. Vil du have en lys farve? Vælg Sundown, en strålende hibiscus. Et strålende pastell look? Vælg Sunwashed, en mælkegul. Et naturligt udseende? Sunkissed, en rosenrød nøgen, er perfekt til dig. De er alle tilgængelige på Nordstrom.

DIOR TIE DYE TOP COAT (26,00 €) Enhver neglelak har brug for en god topcoat for at hjælpe den længere. Denne nye fra Dior fascinerer mig virkelig. Den er tilgængelig på Nordstrom.

GIVENCHY LE VERNIS (€ 23,00) Jeg elsker de nye sommer nuancer af Givenchy Le Vernis. Croisiere Sensation, en lyserød og Croisiere Aquatique, en blød aqua, giver din negle en frisk farvefarve, der er perfekt til den varme sæson. Tilgængelig hos Sephora.

KAT VON D INK LINER ($ 19.00) Jeg suger på anvendelse af eyeliner, men det lover at være tåbeligt, vandtæt og perfekt til "ubesværet drama". Den fås i 10 nuancer. Mine favoritter er Dali, blågrøn og Nietzsche, periwinkle. Tilgængelig hos Sephora.

KAT VON D TATTOO PRECISION BROW ($ 19.00) Tilsyneladende tog det Kat Von D fem år at færdiggøre formlen for denne flydende pandeforing i en række lang slidstærkt naturlige nuancer, der ikke vil falme eller misfarve. Den fås i fire nuancer: Blonde, Lysebrun, Medium Brun og Mørk Brunette. Tilgængelig hos Sephora.

Hvad er der på din skønheds ønskeliste i denne uge?

Links

3 arbejdsvennlige måder at bære blå øjenskygge på kontoret - Mine kvinders ting

En mindre end 5 £ Dupe til MAC's Ripe Peach - Zoe London

6 Money-saving hudpleje tips - Renee Rouleau Ti tips til at hjælpe dig med at overleve forbruget forbud - Tales Of A Pale Face

Kosmetisk Shopping: Pas på disse Marketing Vildledninger - Yummy Mummy Club

Afsløring: Jeg modtog bogen fra Netgalley. Desuden indeholder posten affilierede links. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære