loader
bg-category
Undertøj til din kropsform

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Sikkert, de fleste nætter består dit sved, du har købt på college, og din kæreste er perfekt slidt (hvis lidt ratty) softball liga T-shirt, eller hvis du har det godt, måske en cami og pyjama bukser. Men specielle lejligheder (hej, Valentinsdag!) Tjener som en påmindelse om, at det til tider er godt at klare det lidt, når det kommer til vores sovebeklædning og undertøj. Tanken om at barbere vores bedste-er-aktiver kan virke skræmmende, men vi har alle fået noget at vise frem.

Uanset om du er en linjal eller en timeglas eller er et sted imellem, har vi sexet valg, der kun er lavet til din særlige kropsform. Giv dem en hvirvel. Middag og en film valgfri.

* Alle billeder leveres af designere og butikker. Modeller er ikke beregnet til at repræsentere nogen bestemt kropsform.

1Circle: Lån fra drengene

Der er bare noget iboende sexet om en kvinde iført andet end en mands knap-ned. Denne herre-inspirerede nættershirt beder om at blive rørt - den er lavet med super-blød økologisk bomuld - og den komplimenterer en cirkelform smukt og skjuler en mave, men viser de smukke gams. Mand, åh, mand!

Only Hearts night shirt, $ 75

MERE: Har bedre sex nu

2Circle: Baby, Baby, Baby

Vil du se din mand rødme? Overrask ham med dette sassy lille røde og sorte babydoll nummer med en matchende G-streng. Empire-stilen er en cirkelformet kvindes BFF, og hjerteprintet på det rene stof hjælper med at forkæle en tykkere midten. Glad Valentinsdag til dig!

Hanky ​​Panky babydoll med G-streng, $ 98

3Triangle: Hot Couture

Leder du efter lingeri, der er så fashion-forward som dit almindelige tøj? Feast dine øjne på denne bralette og hipster sæt, der ikke kun viser dine kurver, men også din store stilfølelse. Trussens form og farveblokkering smiler en trekant formens nederste halvdel, mens den strukturerede detaljer på toppen trækker opmærksomheden opad. Du arbejder bedre!

Kun Hearts LouLou Longline Bralette, $ 69 og LouLou hipster med strømpebukser, $ 55

LÆS MERE: 7 hemmeligheder til følelser sexet og trygt

4Triangle: Black Beauty

Du ved vigtigheden af ​​en lille sort kjole i dit skab. Nu er det tid til at tilføje en LBN (Little Black Nightie) til din lingeri skuffe. Denne gorgeously draperede chemise er comfy for dig, men stadig sexet for ham. Plus, det skjuler en Triangle formens fyldigere hofter. Tænk, at nogen vil lægge mærke til, om vi smider det sammen med leggings for dagen?

Josie Natori Serene Chemise, $ 250

5Inverted Triangle: Kiss and Tell

Intet siger, "Kom herinde, Valentine!" Som en adorably sexet cami og thong, der er sat i et lækkert læbeudtryk. Cami's form giver dig mulighed for at flauntere en omvendt trekants stærke skuldre, mens højkanten af ​​tangen forlænger dine ben endnu mere. Lip-smacking søde, ville du ikke sige?

Hanky ​​Panky camisole, $ 54 og thong, $ 23

LÆS MERE: Er din iPhone ødelægger dit forhold?

6Inverted Triangle: Lilla Passion

Når din krop er størst på brede skuldre og fyldigere bryster, har du brug for en bh, der giver rigelig støtte, men ser stadig flirtende og sjovt ud. Denne T-shirt-stil ser godt ud under en tynd skjorte - og endnu bedre ud af det! Tilsæt en dreng kort-stor på en Inverteret Triangles tynde ben-og tag på romantikken.

Bare nødvendigheder Cleo af Panache: Jude T-shirt bh, $ 48 og dreng kort, $ 22

7Hourglass: Pin-Up Girl

Timeglasfigur? Du heldige dameundertøj blev lavet til kvinder som dig. Flaunt disse kurver i en vintage-inspireret bh og trusser i sort blonder. Hvis dette ikke får hjerter til at køre, ved vi ikke, hvad der vil. Helt seriøst. Check for en puls.

Masquerade af Panache Harem dunge bh, $ 74 og high-waisted kort, $ 36

LÆS MERE: Nøglen til forståelse af din partner

8Hourglass: Kaste en kurve

Klar til at forårsage kæber til at falde den 14. februar? Bare slip ind i dette sexede blonder nummer. Formfitting til at fremhæve den kurvede bod? Kontrollere. Nok blonde at være sød, men ren nok til at få en voksen mand til at græde? Yep. Det gør det fint.

Journelle Fortnight Mira slip, $ 165

9Ruler: Glat som Silke

Nogle undertøj taler bare om at blive set. Udstilling A: denne silke cami og tappe bukser. Fra den lyseblå farve og båndet, der detaljerer til den smukt indsamlede hule og rhinestone-knapperne på bunden, er lineærerne helt sikkert stunne i dette matchende sæt. Vi vil ikke bebrejde dig, hvis du ved et uheld kommer til at slentre ved et åbent vindue en eller to gange.

Gratis mennesker The Lake & the Stars Ribbon Silk Camisole, $ 158 og silke tap bukser, $ 65

10Ruler: Tag ingen fanger

Jailhouse stripes får en flirtende spin med dette helt søde og meget sexet-bralette og kort. De små flæser, buer og vandrette striber tilføjer illusionen af ​​kurver til en linjers lige krop. Super hot? Erkendt skyldig.

Undrest Amelie halter bralette, $ 26 og Sofia kort, $ 24

LÆS MERE: One Way Love gør dig sundere

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære