loader
bg-category
Produktanmeldelse: Avene Skin Recovery Cream

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Skin recovery Cream Mærke: Avene Størrelse: 40ml Pris: $34.00

Fra Aves hjemmeside: Beroligende creme specielt designet til naturligt følsom hud (retfærdig, tynd, tilbøjelig til rødme) eller hud, der er blevet sensibiliseret på grund af klimatiske forhold, overdreven rensning, tørrem kosmetik eller dermatologiske behandlinger. Det beroliger hurtigt irritation, hjælper med at genoprette den hydrolipide film og giver langvarig beskyttelse. Dens formel er specielt udviklet med et minimum af ingredienser, alle udvalgt til deres mildhed.

Hvad jeg kunne lide: - Letvægts tekstur, synker hurtigt - fugter huden og giver den blød og glat - skaber en beskyttende barriere, der forhindrer vand fra fordampning og eksterne midler fra penetrerende hud - blid, irriterer ikke huden

Hvad jeg ikke kunne lide: - meget grundlæggende formel - ikke fugtgivende nok til meget tør hud

Tør, intolerant hud kan være et mareridt. Det bliver rødt, begynder at flage og bliver udsat for alle slags irritationer. Nogle gange virker det alt, hvad du lægger på det, vil forårsage kaos. * Suk *

Avene ønsker at komme til undsætning. Dens Skin Recovery Cream hævder at være i stand til hurtigt at berolige irritationer, hjælpe med at genoprette den hydrolipidiske film og give langvarig beskyttelse. Hvordan udfører det alt dette?

Mineral olie. Er du afskediget? Mange er. Mineralolie er afledt af olie, hvilket er nok for nogle mennesker til at nægte at bruge det. De er bange for, at det vil forårsage kræft eller andre sundhedsmæssige problemer. Men det gør det ikke. Kosmetisk grade mineralolie, den eneste slags, der må anvendes i kosmetik, skal gennemgå en stringent renseproces for at fjerne det fra alle toksiner og urenheder. Så det er sikkert.

Men er det effektivt? Yep. En af de mest fugtige ingredienser, der findes i dag, fungerer mineralolie ved at skabe en beskyttende barriere på huden. Hud har allerede sin egen beskyttende barriere. Når den er intakt, er huden blød, smidig og hydreret.

Men når det går i stykker (hårdt vejr, solskader, tørrende rensemidler og overflaktion er bare nogle af de ting der kan beskadige det), tillader det vand at fordampe og bakterier trænger ind i kroppen. Det er det, der fører til tørhed og forårsager irritation.

Det er, når mineralolie kommer ind. Den barriere, den skaber, forhindrer vandtab, genopretter hudens hydrolipidiske film og giver beskyttelse mod eksterne stoffer, der nu ikke kan komme ind. Nu hvor hudens barrierefunktion genoprettes, er irritationen roligt ned.

Så, ja, Avene Skin Recovery gør hvad det hævder, hvilket er en god ting. Men jeg er lidt skuffet, dens mekanisme er så enkel. Mineralolie er faktisk et godt valg til en creme designet til tør og følsom hud, men jeg ville have elsket at se nogle antiinflammatoriske midler, og måske også antioxidanter og SPF.

I stedet er formlen ret grundlæggende. Ud over mineralolie indeholder den glycerin, som hjælper med at fylde fugt i huden ved at tiltrække nogle fra miljøet. Øvrige indholdsstoffer er glidemidler (de gør det muligt for produktet at glide glat), emulgatorer (forhindre, at de olieagtige og vandige dele af en formel adskilles) og konserveringsmidler.

Selv den termiske kildevand Avene er så berømt for det er temmelig unremarkable. Alle undersøgelser, der rave over sine påståede fordele for huden blev udført af mærket. Men i det mindste indeholder cremen ikke duft, alkohol eller andre irriterende ingredienser, der til tider sniger sig selv ind i produkter specielt formuleret til følsom hud.

Nok om ingredienserne. Lad os tale om tekstur nu. Det er letvægts, spredes let på huden og absorberer hurtigt. Men det betyder også, at det ikke er fugtgivende nok til meget tør hud. Jeg vil også sige, at det virker bedre om sommeren frem for vinteren. Men igen afhænger det af, hvor meget vejret tørrer din hud ud.

Så er det værd at købe? Det kommer an på. Personligt kan jeg ikke lide at bruge penge på fugtighedscreme med meget grundlæggende, omend effektive, formler. Jeg vil have noget, som både fugt og hjælper med at bekæmpe for tidlig aldring. Denne fugtiggør kun. Men hvis du er ok med det, og har meget følsomme, irritationer-tilbøjelige, hud, der reagerer på noget, så kan en grundlæggende formel med få ingredienser som denne være værd at overveje.

ingredienser Avene termisk foråret vand, mineralolie, cyclomethicon, butylenglycol, glycerin, glycerylstearat, squalan, benzoesyre, carbomer, chlorphenesin, phenoxyethanol, tetranatrium EDTA, triethanolamin

Tilgængelig på: Amazon, Derma Store og Escentual

Resumé Avene Skin recovery Cream har en let tekstur og meget grundlæggende formel, der fugter huden (så længe den ikke er meget tør), så den er blød og glat. Blid, det irriterer ikke huden.

Rating: 3.5 / 5

Afsløring: denne vare blev sendt af PR til overvejelse. Derudover indeholder anmeldelsen et tilknyttet link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer