loader
bg-category
Hvordan man laver Rouge

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Rouge var en af ​​de mest populære kosmetik, der tidligere blev brugt. Båret af både kvinder og mænd for at tilføje farve til deres kinder og læber, siges det at give et ungdommeligt kig på hudens hud og gøre dig mere attraktiv. Det skyldes, at den rødlige nuance efterligner farven på kinder og læber under seksuel ophidselse.

Toiletten for sundhed, skønhed og mode, udgivet i 1834, gav læserne et par tips og opskrifter til at hjælpe dem med at lave deres egen hjemme:

Det ville være godt, var de damer, hvis smag kan føre dem til at lindre manglen på deres hud ved hjælp af rouge, skulle de komponere artiklerne selv. De risikerer ikke at risikere at bruge de farlige rødder, hvor skadelige mineraler er ingredienser, at ødelægge huden og at udsætte sig for de ulemper, som vi har påpeget, som følge af brugen af ​​metalliske malinger.

De mere farlige røde er de der er sammensat med minium, som er en kalk af bly eller cinnabar, ellers kaldet vermilion, produceret af svovl og kviksølv. Vegetabilsk rød bør derfor alene anvendes. Disse er til stede med lille fare, især når de bruges med moderation.

De vegetabilske stoffer, der leverer rouge, er røde sanders træ, rod af orkan, cochineal, brasiliansk træ og især bastard saffron, der giver en meget smuk farve, der er blandet med en tilstrækkelig mængde fransk kridt eller talkum.

Nogle parfumerer komponerer vegetabilske rouger, som de tager eddike som hjælpestof. Disse røde kan skade skindens skønhed. Det er mere tilrådeligt at sammensætte dem med olieholdige eller uforanderlige stoffer og at danne salver. Til dette formål, balsam af mekka, smør af kakao, olie af ben, og c. kan for eksempel være ansat.

Der er kvinder, hvis hud ikke kan forenes med uhyggelige kroppe; derfor kan man bruge følgende:

1. Tag Briancon-kridt og reducer det til et meget fint pulver - tilsæt karmin i forhold til den røde livlighed, som du har til hensigt at producere; og omhyggeligt triturate denne blanding, som kan påføres huden uden fare; eller

2. Tag fransk kridt tilberedt, fire ounces; mandelolie, to drakmer; carmine, en ounce.

Obs. - Skaberne af rouge, fra motiver af økonomi, undertiden erstatte cinnabar til carmin. Det kan konstateres, om carmin er ægte, da det i dette tilfælde ikke ændres enten af ​​blandingen af ​​oxalidsyre eller flygtige alkalier. Den rouge, som vi lige har givet sammensætningen til, kan ligeledes være sammensat af salver; det producerer så en overlegen effekt, der er en bedre efterligning af de naturlige farver.

3. En flydende rouge til at producere en perfekt efterligning af naturens farver kan fremstilles som følger: - Tilføj til en halvliter fransk brandy, en halv ounce benzin, en ounce af rød sandeltræ, en halv ounce af Brasiliens træ, og den samme mængde af rockaluminium. Kork flasken forsigtigt, ryst den godt en gang om dagen, og i slutningen af ​​tolv dage vil den være egnet til brug. Kindene skal let berøres af det.

4. Tag Brasilien træ og rock alum; pund og tilsæt dem til en flaske rødvin, og kog den, indtil den er reduceret til en fjerdedel. For at bruge dette skal du dyppe et stykke bomuldsuld ind i det og gnide kinderne.

5. Tag en halv ounce røde sandeltræ, en halv ounce af fedter og fem pund søde mandler. Pund hele sammen. På denne pasta hældes to ounce hvidvin og en ounce og en halv rosevand. Lad det hele blive rørt op godt sammen. Omkring otte eller ni dage, spænd denne pasta på samme måde som det gøres for at ekstrahere olien af ​​søde mandler, og en meget god rød olie vil blive opnået.

6. Alkanet rod rammer en smuk rød, når den blandes med olier eller pomatums. Et skarlagen eller rosenfarvet bånd, fugtet med vand eller brandy, giver kinderne, hvis det gnides med det en smuk blomst, der næppe kan skelnes fra den naturlige farve. Andre bruger kun en rød svamp, som tinder kinderne med en fin nellikerfarve.

Ville du have brugt rouge da?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære