loader
bg-category
Produktanmeldelse: Estee Lauder Pure Color Gloss i blæsende koral

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Pure Color Gloss i blæsende koral Mærke: Estee Lauder Størrelse: 2 fl oz Pris: $24.00

Fra Estee Lauder's hjemmeside: Lip Gloss med kraften til at tænde dit ansigt. True Vision ™ teknologi forvandler almindelig farve og gør den ekstraordinær. Højtydende slid. Føler lys og lækker, aldrig klæbrig.

Hvad jeg kunne lide: - Flerfarvet skimmer gør dine læber glitrende smukt - hydratiserende, ikke-klæbrig tekstur - lækker sød duft - Smuk emballage

Hvad jeg ikke kunne lide: - Hvis du ikke kan lide meget rene glosser, er det ikke for dig - gennemsnitlig opholdskraft

Normalt er jeg ikke en stor fan af rene lipglosses. Hvorfor bruge penge på noget, der næppe viser sig på dine læber? Men der er noget om Estee Lauder Pure Color Glosses, som jeg bare ikke kan modstå. Måske er det deres lækre figen duft. Måske er det deres hydratiserende, ikke-klæbende tekstur. Eller måske er det deres flerfarvede shimmer.

Uanset hvad det er, får de mig hver eneste gang. Nå, næsten hver eneste gang. Jeg har lige fundet en skygge, jeg er ikke så opsat på: Blæsende Coral. Blazing Coral har alle de ting, jeg kan lide om disse glosser. Det føles behageligt på læberne. Det lugter fantastisk.

Det er infunderet med sparkly guld og fuchsia shimmers, der smukt fanger lyset og belyser dine læber. Men det er alt, hvad du kan se. I modsætning til de andre nuancer vises denne varme, ferskenkoralskygge næsten ikke på læberne. 🙁

Det er skuffende, men også et spørgsmål om personlig præference. Nogle kvinder kan lide deres glosses uber sheer og super sparkly. Hvis det er dig, vil du nyde Blazing Coral. Især om sommeren. Det supplerer en brunbrun meget godt.

Bare vær klar til at genanvende det om dagen. Blæsende Coral varer kun et par timer på mine læber. Mindre hvis jeg drikker eller spiser. Men i det mindste tillader den neutrale smag mig ikke at spise glansen selv! Når en glans smager lækker, forbliver den ikke så lang på mine læber! lol

Tilgængelig på: Amazon og Nordstrom

Resumé Estee Lauder Pure Color Gloss i blæsende koraller har en meget ren farveudbetaling, en behagelig tekstur og gennemsnitlig opholdskraft.

Bedømmelse: 3/5

Afsløring: denne vare blev sendt af PR til overvejelse. Derudover indeholder anmeldelsen et tilknyttet link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære