loader
bg-category
5 kost ændringer alle kvinder bør gøre, når de har ramt 40

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Gode ​​nyheder: Alder og vægt behøver ikke at være korreleret. Selvom mange mennesker bliver ved med at gå som de kryber forbi 40, betyder det ikke, at alle skal. Faktisk behøver du ikke engang at genoplive alle de hardcore kostvaner du forsøgte i din 20'erne og 30'erne for at holde pundene fra at pakke på, for selv i en alder fuld af hormonelle og metaboliske forandringer er alt, hvad der kræves, et par vigtige kost ændringer til at holde kig og føle sig bedst.

Ifølge celebrity nutritionist, Kelly LeVeque (hendes klienter omfatter skuespillerinde Jessica Alba og supermodel Molly Sims), bør du allerede følge en sund kostplan godt før du rammer den store 4-0, men det er især vigtigt at være opmærksom på din kost, når du har bestået denne milepæl. Så vi tappede LeVeque på hendes bedste ernæringstips for at forblive slanke, skære sundhedsmæssige problemer og øge hudens sundhed, som du gør dig vej gennem det fjerde årti af livet.

Du kan også lide: Elle Macpherson's Trainer-aktier 5 tips om, hvordan man taber 10 pund om to uger

Ditch the SugarVi skulle alle have skåret på sukker for længe siden, men efter 40 er det især vigtigt. "Sænkning af dit sukkerindtag kan sænke produktionen af ​​skadelige forbindelser kaldet avancerede glycation slutprodukter (AGES), der kan nedbryde antioxidantforretningernes krop og forældre os," forklarer LeVeque. "Ældre produceres, når proteiner eller fedtstoffer kombineres med sukker, og den bedste måde at holde den interne produktion lav er at holde blodsukkeret under kontrol."

Stock op på kollagen"Du bør også øge dit kollagenindtag, fordi din evne til at syntetisere collagen reduceres," siger LeVeque. "Jeg har altid mine ældre kunder bruger et kollagenbaseret protein i deres smoothies versus et plante- eller vallebaseret protein på grund af det anti-aging-stykke." Hendes to topvalg? Vital Proteins Collagen Peptid ($ 25 til 10 ounce) og Primal Kitchen Collagen Brændstof ($ 36). "Primal Kitchen laver et aromatiseret kollagen, som min klienter normalt føjer til deres morgenglatier, og Vital Protein-indstillingen tilbyder rejsepakker, som jeg sender til mine kvindelige klienter," siger LeVeque. "Du kan rive en åben og hæld den i en kop varm kaffe eller te, før du drikker det."

Få nogle ekstra Zzz's"Når folk kommer tættere på overgangsalderen, forringes deres søvnkvalitet," forklarer LeVeque. "Sørg for at du får syv til otte timers søvn, garanterer at dine sulthormoner er reguleret. En dårlig nats søvn kan øge sulthormonet, grehlin og reducere mæthedshormonet, leptin, med ca. 15 procent for begge. "Oversættelse: Hvis du har en 15 procent stigning i sult og et fald i mæthed på 15 procent, er det rent at spise planen kan være super svært at holde sig til dag til dag (søvn-inducerede mad cravings er ægte, folk). Så sørg for at holde dig til en pålidelig søvnplan for at undgå enhver fødevarebinges forårsaget af udmattelse.

Spis Leafy Greens med et fedtstof"Selvfølgelig vil alle dine grønne grønne være meget højt i antioxidanter, hvilket er vigtigt for anti-aging," siger LeVeque. "Men jeg ville aldrig have noget dybt i farve uden fedt, fordi de fleste fedtopløselige vitaminer og antioxidanter er 300 procent mere biotilgængelige i kroppen, når de spises med fedt." Nu betyder LeVeque ikke at tilføje en plade af fede pommes frites til Din daglige frokost, så du er grøntsager, vil absorbere bedre, men snarere at tilføje mad med god-til-du-fedt i din allerede god-til-sal-salat. "Tilføje avocado til en grøn grøn salat eller bestil en grøn salat og tilsæt olivenolie til at fylde de antioxidanter."

Undgå industrielle frøolie"En ting, der kan forværre dig, er indtaget af industriel frøolie," siger LeVeque. "Mange gange oxiderer de og er meget høje i omega-6, hvilket ikke nødvendigvis er en dårlig ting, men du skal have et 1 til 1-forhold mellem omegas 3 og 6. Desværre har de fleste amerikanere et forhold på 15-til-1 eller 25-til-1, hvilket sætter vores krop i mere af en inflammatorisk tilstand. "Hvis du er i tvivl om, hvad industrielle frøolier er, er det her generelt, der er omfattet af denne fødevarekategori: solsikkeolie , rapsolie, majsolie og bomuldsfrøolie, hvoraf de fleste findes i dressinger, marinader, kiks og chips. "Ikke kun er disse industrielle olier højt i omega 6, men de oxiderer også og er ofte ustabile, hvilket betyder, at de bliver et frie radikaler i kroppen, hvilket naturligvis kan skade huden."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære