loader
bg-category
Du har sandsynligvis vinterhår og ved ikke engang-her er hvordan man løser det

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

STACTIC. Flyvsk. Tørhed. Manglende glans. Dette er symptomerne på vinterhår.

Forårsaget af et fald i temperaturer, der bogstaveligt talt strimler ud af håret og din hovedbund og mindre olieproduktion, er nøglen til at bekæmpe "vinterhår" at nære det indvendigt ud med de rigtige produkter og behandlinger.

Vi vendte os til eksperterne hos Cutler Salon for deres anbefalinger om, hvad der skal lagres i denne sæson for at holde dit hår på sin absolut bedste måde.

En god beskyttende spray.Owner og grundlægger af Cutler Salon, Rodney Cutler, anbefaler en beskyttende spray som Cutler Protective Treatment Spray ($ 26), som afskrækker, blødgør og beskytter hår mod overdreven varm styling. "Dette er en nødvendighed for at tæmme vinterhopper."

Of-the-moment hårplader.Ikke alene er de praktiske for on-the-touch touchups, men stylist Ryan Austin siger hårplader holde håret ser sundt og frizz-fri. "Redken Frizz Dismiss Fly-Away Fix Finishing Sheets ($ 25) nemt glatte stressede vinterstrenge og afvise statisk, hvilket eliminerer flyvevejen for alle hårtyper."

Et tykt balsam.Stylist Grace Kim siger at genoprette vinterhår med enhver dyb-condition maske. "Det er en hurtig og enkel proces, der kan erstatte din konditioneringsrutine. Lad ind i tre til fie minutter for en hurtig løsning. "

En DIY søde kartoffelmask.Så vildt som det lyder at bruge mashed sød kartoffel på dit hår, sværger farvelist Adrianna Vizzoni ved det. "Sød kartoffel er en stor ingrediens for håret, fordi det er højt i vitamin A, omega fedtsyrer og indeholder masser af fantastiske mineraler." For at gøre masken skal du fjerne huden og derefter dampe og mose den (som at lave kartofler). Bland derefter i en spiseskefuld olivenolie, før du lægger hele håret fra rødder til ender.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære