loader
bg-category
Denne negle polsk farve gør dine hænder se år yngre

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Undersøgelser har vist, at kvinder, der bærer neglelak, opfattes som yngre, end de rent faktisk er. Men inden du tager fat på den første flaske polsk du ser, ved dette: Nogle nuancer kan henlede opmærksomheden på tegn på aldring på dine hænder; andre kan have den modsatte virkning, så dine hænder ser yngre ud om sekunder.

Du tror måske, at sarte nuancer som nøgne eller røde pinks ville gøre tricket, men som det viser sig, fordi naturlige nuancer er tæt på tone i din hud, de tillader kun øjne at springe over dine negle og fremhæve dine hænder 'problemområder (tænk: vener, rynker og ujævn tone) i stedet. Men hvis du søger at holde opmærksomheden på dine negle, ikke dine hænder, tænk det samlede modsatte.

"For yngre hænder fungerer oransje eller ferskenbaserede nuancer bedst," siger Colette Keenan, smør LONDON's nationale feltleder, og tilføjer, at nuancer med orange undertoner som røde eller koraller slår opmærksomheden væk fra tegn på aldring. "Problemer som hyperpigmentering eller misfarvning vil virke mindre mærkbare, og den oransje undertone hjælper med at udbrede hudens naturlige glød." For at holde dine hænder så ungdommelige selv uden polsk, siger essie manikuristen Michelle Saunders, at det altid er en god idé at bære solcreme på toppen af ​​dine hænder. "Du tilføjer solcreme til dit ansigt hver dag for solbeskyttelse og rynkereduktion; du skal gøre det samme for dine hænder. "

For en skinne, der ikke vil stoppe, prøv smør LONDON Patent Shine 10X neglelakk i smashing! ($ 18). Eller til langvarigt pigment, der konkurrerer med din professionelle gelmanikyr, prøv essies to-trins Gel Couture farve i Sizzling Hot ($ 11,50) eller på listen ($ 11,50) for en koral vibe på dine tip.

Et indlæg delt af essie (@essiepolish) på

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer