loader
bg-category
Fire måder at finde ud af om han er den ene

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Får du hvad du har brug for ud af din romantik? Du må muligvis ikke sætte dine følelser i ord, men tilfredshed i dit forhold kan pege på tegn på, at han er Den ene. Forholdstræner Kira Asatryan ser tilfredshed som et fælles træk blandt par, der er alvorligt forelskede. Fire flag kan tippe dig.

  1. Hvad er niveauet for tilfredshed med dit nuværende forhold?

Tænk på de forskellige dele af dit forhold: følelsesmæssig intimitet, sex, kommunikation, pengeforhold. Hvor glad er du i hver af disse afdelinger?

  1. Er du utilfreds med et af disse områder?

Start samtalen, hvis du erkender, at tilfredshed mangler. Du behøver ikke at fortælle ham, at din tidligere kæreste ikke var så hensynsløs med penge, og du føler at din fremtid sammen er økonomisk rystende, men du skal nok undersøge din følelse af ubehag. Harbour en liste over sammenligninger med exes kan forgifte dit forhold.

  1. Drømmer du om noget bedre?

Hvis du længes efter et følelsesmæssigt tæt forhold på toppen af ​​al den store lidenskab, lad ham vide, at sexet er godt, men du vil også være hans bedste ven. Han er nok ikke en tankelæser, og du bliver nødt til at fortælle ham, hvad du har brug for. Hvis du vil have mere, skal du gå til mere.

  1. Har du en vag følelse af ubehag?

Du forstår måske ikke rigtigt hvad du har brug for i et forhold, hvis du ikke kan ryste forestillingen om, at noget er galt. Giv nogle tanker om dine dybeste behov og værdier for at præcisere, hvad du virkelig søger. Du kan overveje at bruge lidt tid alene som en enkelt for at sortere den ud.

Du ved, at du elsker fyren. At tackle disse spørgsmål kan hjælpe dig med at afgøre, om romantikken skal vare. Hvis du finder en stor tilfredshed i dit forhold, kunne han være The One. Og hvis du mangler tilfredshed i nogle områder, er der måder, du kan udarbejde.

Gå dybere ind i tankerne om forholdstræner Kira Asatryan om, hvorvidt han er The One og tjek hendes bog om hvordan man holder op med at være ensom. Hun tilbyder forholdstips på www.kiraasatryan.com.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære