loader
bg-category
Produktanmeldelse: Fordel at Gal Brightening Face Primer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Det Gal Mærke: Fordel Størrelse: 11 ml Pris: $29.00

Fra Benefit's hjemmeside: Vores silkebløde primer tager din hud fra sløv til skat! Blot blot blande det for udseendet af lysere, glattere hud. Indeholder lysreflekterende pigmenter, der hjælper med at lyse alle hudtoner og hindbær og kamille for at berolige huden.

Hvad jeg kunne lide: - giver en strålende glød, når den bruges alene eller oven på fundamentet - hjælper med at udjævne skintonen lidt - langlasting - silkeagtig tekstur blander let

Hvad jeg ikke kunne lide: - fungerer ikke godt, når den bruges under stiftelsen - Ikke egnet til meget fedtet hud

At Gal er sådan en drille! Hun hakker dig med løfter om smukt glødende hud. Men leverer hun? Først når hun har det som det. Gør hvad hun vil, og hun vil tage din trætte hud fra kedelig til skat. Men skjul hende under et lag af fundament, og hun vil sulke så meget, hun vil bare nægte at gløde.

Det fuldstændig besejrer formålet med en primer, ikke? Men så er Gal, trods sine påstande, ikke en primer. Det gør ingenting, når det bruges som base. Det lyser ikke dit ansigt, og laver ikke engang din grund længere. Det hjælper selv ud skintonen og gemmer meget små ufuldkommenheder, men kun en lille smule.

Så hvad er det? En highlighter. Den lyserøde nuance er infunderet med lysreflekterende partikler, der fanger lyset og giver din hudfarve en subtil glød, men kun når de bruges alene eller oven på fundamentet. Anvendelse af en primer over hele fundamentet er bare for mærkeligt for mig. Jeg foretrækker bare at dab lidt på de områder, der naturligt rammes af sollys, som mine kindben og broen i min næse.

Jeg bruger også That Gal på de dage, hvor min hud er god nok til at springe over fundamentet. Så bruger jeg det hele over mit ansigt, som øjeblikkeligt lyser op. Jeg taler ikke om en diskoball-effekt (selvom det accentuerer olieagtige patches, hvis din hud er meget olieagtig). At Gal giver en strålende, subtil og sund glød.

Dens tekstur er dejlig. Den er silkeagtig, hverken løbende eller tyk, og blander sig virkelig nemt. Når den anvendes, varer den for det meste af dagen. Det begynder først at falme efter ca. 8 timer fra min svagt olieholdige t-zone, og så langsomt fra resten af ​​mit ansigt. Dens frugtagtig, hindbær duft, i stedet forsvinder næsten straks. Skam, fordi det er lækkert!

Emballagen er sød, farverig og sjov. Men jeg er ikke sikker på, jeg vil gerne bruge den fulde størrelse, limlignende beholder. Min prøve, en del af et gavesæt sendt mig af min ven Janessa, er anbragt i et enklere, klassisk rør. Det er lige så smukt og meget mere praktisk.

Tilgængelig på: Boots, Feel Unique, Sephora, og Ulta

Resumé Som en primer gør That Gal ingenting. Men som en highlighter giver det hud en naturlig og strålende glød, som varer i timevis.

Rating: 3.5 / 5

Afsløring: anmeldelsen indeholder affilierede links. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære