loader
bg-category
Denne populære hjemme-træning hjalp Katherine Heigl omdanne hendes krop på bare uger

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Dage af fancy fitness klasser kan officielt være bag os. Millioner af kvinder rundt om i verden, der er kendte personer, har vendt sig til Kayla Itsines 'Bikini Body Guide, eller BBG for kort, for fuldstændig at omdanne deres kroppe i deres egne stuer, og utallige succeshistorier gør programmet lyde som en no-brainer. Det seneste at hoppe på den Aussie-ledede vogn: Ingen andre end Katherine Heigl, og hendes resultater er stjernernes nok til at få dig til at prøve det også.

Du kan også lide: Fitness Star Kayla Dines afslører den eneste fejl, du ikke bør gøre, hvis du forsøger at tabe sig

Det har været næsten 14 måneder siden Joshua Jr blev født, og det har taget mig lang tid at virkelig komme tilbage i form. Det første billede blev taget en måned efter, at han blev født. Det andet billede blev taget næsten et helt år senere, og det sidste billede blev taget i weekenden. Jeg ville ønske jeg havde et par fra mellem første og andet, så du kunne virkelig se, hvor langsomt mine fremskridt var, men desværre ... Jeg havde travlt med at dække det hele i de måneder, og ikke i min unders! Anyway, jeg har en strandferie der kommer op, et nyt job, jeg begynder at filme i april, og mit dybe ønske om at føle mig fit, stærk og sexet bevæger mig frem i de sidste to måneder for endelig at miste den sidste af min babyvægt og lave et dybt dykke Søg efter de ab muskler jeg vidste var begravet under den mave et sted! Jeg var helt og fuldt inspireret af Miss @rachparcell og før og efter billederne delte hun efter at have taget #bbg udfordringen. Jeg havde aldrig hørt om det, men hun så så forbløffende ud (hun havde sin baby bare et par måneder før mig), at jeg måtte tjekke det ud. Jeg fandt en fantastisk app kaldet #weweat, der indeholder flere forskellige #bbg programmer, du kan vælge imellem og gør det utrolig nemt at gøre hvor som helst, hvilket for mig betyder i mit soveværelse derhjemme! Jeg vil ikke lyve, træningen er ægte ass kickers, men de fremskridt, jeg har lavet i kun 5 korte uger, har holdt mig motiveret og inspireret til at fortsætte! Jeg er så taknemmelig, jeg har haft et helt år for at finde disse ab muskler og få min røv sikkerhedskopi hvor den tilhører og ikke blev tvunget af arbejde til at snap tilbage i form, men det er på tide at styrke, fitness og overordnet helbred af min krop en prioritet, og jeg er så taknemmelig for at @ rachparcell delte sin historie og fik denne mor motiveret!

Et indlæg delt af Katherine Heigl (@katherineheigl) den

"Det har været næsten 14 måneder siden Joshua Jr blev født, og det har taget mig så lang tid at virkelig komme tilbage i form," skuespillerinden skildrede Instagram-posten af ​​sine kæbefaldende transformationsskud, som BBG-programmet stærkt anbefaler hver bruger tager som en måde at spore fremskridt på og motivere dig - og resten af ​​BBG-samfundet - at holde styr på. Mens Heigls skud ikke var uger fra hinanden, forklarer hun, at det første billede blev taget en måned efter, at hun blev afleveret. Den anden blev taget næsten et helt år senere, og det sidste billede blev taget den sidste weekend - de er ikke mindre imponerende.

Hun fortsætter: "Jeg har en strandferie, der kommer op, et nyt job, jeg begynder at filme i april, og mit dybe ønske om at føle mig fit, stærk og sexet bevæger mig frem i de sidste to måneder for endelig at miste den sidste af min babyvægt og gøre en dyb dykke søge efter de ab muskler jeg vidste var begravet under den mave et sted! "Men hendes primære motivation til at komme på banen var faktisk en fashion blogger, der har været meget gennemsigtig med sin egen BBG rejse. "Jeg var helt og fuldt inspireret af Miss @ rachparcell [Rachel Parcell of Pink Peonies] og før og efter billederne delte hun efter at have taget #bbg udfordringen." Heigl tilføjer, at hun aldrig havde hørt om programmet før, men på grund af hvordan "Forfærdelig" Parcell så efter at have hendes baby et par måneder før Heigl, hun måtte tjekke det ud. Du kan se et glimt af Parcells transformation nedenfor, som Heigl senere takker hende for at dele og yderligere få "denne mor motiveret."

Jeg kan ikke tro, jeg sender dette !!! Jeg har været så nervøs for at dele det, og da jeg tog billedet til venstre, svor jeg til mig selv, ingen ville nogensinde se det undtagen for mig. Ved at dele dette håber jeg, at det kan motivere og inspirere nogle af jer til at ændre dit liv, fordi for mig har denne fitnessrejse været helt livsskiftende. I maj startede jeg @ kayla_itsines 12 ugers udfordring takket være nogle veninder, der besluttede at gøre det med mig. Jeg indså hurtigt, at dette program, Kayla, blev skabt, var så meget mere end bare at arbejde for at se godt ud i en badedragt. Det handlede om at skubbe mig selv, elske mig selv og se min kropsændring og blive stærkere fra mit hårde arbejde og engagement. Gå over til mit blogindlæg i dag for at læse alt om min fitnessrejse !! Jeg bad jer om at sende dine spørgsmål, så jeg svarede alle dem også! Lad mig vide, om du har andre spørgsmål! ❤️ #bbg #bbgtransformation #bbgmoms

Et indlæg delt af Rach Parcell (Pink Peonies) (@rachparcell) den

Heigl valgte at bruge Sweat appen, den officielle app til Bikini Body Guide, som hun siger indeholder flere forskellige programmer og gør det utrolig nemt for dig at gøre hvor som helst, hvilket for hende var hendes soveværelse. Men hun tilbyder også en advarsel: Hvis du er på udkig efter let-breezy træning, se andre steder. "Jeg vil ikke lyve, træningen er ægte ass kickers, men de fremskridt, jeg har lavet i kun 5 korte uger, har holdt mig motiveret og inspireret til at fortsætte!"

Senere tilføjer Heigl, at det er på tide at gøre kroppens styrke, fitness og overordnede helbred en prioritet - og ved udseendet af bemærkningerne til hendes indlæg, f.eks. "Du gav mig bare motivationen til endelig at komme tilbage i form efter min fulde hysterektomi "- hun inspirerer tusindvis af kvinder til at gøre det samme.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære