loader
bg-category
Søndag Random Ramblings, Vol.176

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej smukke,

en anden uge, en anden runde af tilfældige ramblings. Parat? Nu sker det:

Confessions of A Beauty Blogger

Skønhedsbloggere har et ry for altid at se poleret, tage perfekt pleje af deres hud, og bare aldrig lægge en mad forkert skønhedsvis. Det er det, vi viser dig. Men bag kulisserne er virkeligheden meget anderledes. Vi praktiserer ikke altid hvad vi prædiker, kan være dovne og har nogle temmelig dårlige vaner.

Det er på tide for mig at 'få fat i nogle af mine hemmelige, chokerende skønhedskonflikter. Nu sker det:

1. Jeg afslutter meget sjældent makeupprodukter. Jeg tester så meget for bloggen, at det er næsten umuligt for mig at ramme pan på noget. Når jeg gør det, ved jeg, at jeg har fundet en HG perle.

2. Jeg rengør ikke mine børster så ofte som jeg burde. Sandsynligvis kun hvert par uger, men nogle gange kan jeg afsætte det i en måned. Den eneste undtagelse er min fundament og concealer børster. Jeg vasker dem ofte. 3. Jeg tager ikke så godt vare på mine bryn, som jeg heller burde. Det føles som en opgave. Skønhed bør aldrig føle sig som en. Det skal være sjovt. Hvis det ikke er tilfældet, slår jeg det off og off ... og off. Heldigvis kan jeg godt lide deres naturlige form, men jeg synes, jeg bør pusse dem oftere. * Suk *

4. Jeg bærer sjældent neglelak. Jeg elsker det, men både applikation og fjernelse er et besvær, jeg hellere vil gøre uden. Så det er noget, jeg normalt reserverer til særlige lejligheder.

5. Jeg stoppede med at holde tæller af hvor mange ting jeg har. Min samling fylder nu fem store og dybe skuffer og fortsætter med at udvide. Snart vil det sparke mig ud af mit værelse. lol

6. Jeg kan ikke stoppe med at købe pink lipglosses, selv om jeg har for mange, og de begynder at se det samme. * Ahem * 7. Jeg forlader ikke altid huset med FOTD. Nogle gange laver jeg et kig bare for at vise dig, hvor smukt noget er, og så tager jeg det af.

8. Jeg kan bruge op til to timer i et bad. Jeg ved, det er ikke godt for huden, især når vandet koger varmt. Men det føles så varmt og afslappende!

9. Når jeg kan, forsøger jeg at vaske håret om aftenen, eller om dage forbliver jeg hjemme, så jeg kan undgå at blæse det. Det er bare for kedeligt.

10. Jeg er ked på at stylere mit hår. Jeg ved bare ikke, hvad jeg skal gøre med det. At lære at lave nogle få grundlæggende frisurer er en af ​​mine beslutninger i 2015, men det har indtil videre været en langsom og frustrerende proces.

11. Jeg hader hudpleje pressemeddelelser. De er alle fulde af uforståeligt, videnskabeligt klangende jargon, der anvender dette eller det naturlige ekstrakt, der i virkeligheden ikke gør noget for huden. Det er bare der for at få produktet til at se naturligt ud og godt.

12. Jeg frygter også det, når jeg har sendt hudplejeprodukter, før jeg havde mulighed for at kontrollere ingredienserne. Chancerne er, de er bare over-hyped, grundlæggende formler, der fugtiger og gør intet andet. Så skuffende!

Jeg vil også gerne høre dine hemmelige skønhedsbønder!

Skønhedsliste, Vol.03

KEVYN AUCOIN CONTOUR BOOK - KONKURRENSKUNDE + DEFINERING ($ 59.00): Contouring er i nu, men mange af os er stadig bange for at give det en chance. At have de rigtige produkter er ikke nok til at mestre en af ​​de mest udfordrende makeup teknikker nogensinde. Du har også brug for de rigtige tips, tricks og instruktioner. Denne smukke bog indeholder både: kontur- og fremhævende pulvere og en nyttig illustreret vejledning, der lærer dig, hvordan du anvender dem korrekt. Tilgængelig hos Sephora.

LUSH BUBBLEGRUB BUBBLE BAR ($ 7,95) Jeg hader fejl, men denne er yndig! Det lugter som vanille, tonka og sandeltræ og har øjne lavet af to typer chokolade. Det lover at fugte din hud også. Tilgængelig ved Lush.

LUSH HOPPITY POPPITY BATH BOMB ($ 4,95) Hop denne søde kanin i dit bad, og lad sin forfriskende duft (violet, lime og lavendel) energisere dig. Kaninen indeholder også grønne popping stearinlys, der knækker, pop og sizzle som du bad! Tilgængelig ved Lush.

BOBBI BROWN ART STICKS ($26.00) Smukke, cremet og fugtgivende, de nye nuancer af Art Sticks - Hot Berry, Hot Pink og Hot Orange - er sjove og perfekt supplerer et nøgen øje. Tilgængelig hos Bobbi Brown.

ARTDECO MAGIC FIX (€12.80) Må du ikke hader det når læbestifter fjer bløder i fine linjer omkring læberne og efterlader pletter overalt? Nu behøver du ikke mere at klare det. Magic Fix kommer til din redning. Det skaber et usynligt skjold på læberne, der gør din lippie overføringsbestandig og vandtæt. Tilgængelig hos europæiske apoteker.

Hvad jeg læser nu

Krystalliserende offentlig udtalelse af Edward L. Bernays Lidt kendt i dag var Edward L. Bernays far til PR. I 1923 skrev han en bog eller bedre et manifest om betydningen af ​​det offentlige forholdsråd, omfanget og funktionen af ​​PR, de teknikker, der bruges til at forme den offentlige mening og den rolle, som dette nye erhverv ville spille i et demokratisk samfund . Det er den mest fascinerende og skræmmende del. Her beskriver Bernays "besætningens mentalitet" og forklarer, hvordan masserne drives af følelser og primære instinkter snarere end logik og grund, som gør det muligt for dem at blive let manipuleret af skrupelløse eliter.Bernays mener i stedet, at masserne skal styres af en uddannet, ærlig elite og understreger de etiske metoder, der er nødvendige for at forhindre masserne i at blive udnyttet. Selvom det er skrevet for lang tid siden, siger alt Bernays stadig meget relevant for vores tid. Det eneste, der er dateret, er skrivestilen. Meget formel, det er næppe engagerende for moderne læsere brugt til en mere kolloquial tone. Ikke desto mindre anbefaler jeg det til alle, der er interesseret i at forstå, hvordan PR, markedsføring og reklame fungerer, eller som simpelthen ikke vil blive dårligt stillet af dem. Tilgængelig hos Barnes And Noble.

Links

Hvordan regnbue farve dit hår til weekenden - Phyrra

Tre Great Eyeliner-kuglepenne til perfektionering af Cat Flicks - London Beauty Queen

Min nye favorit type emballage! Dr. Lewinn's, Code - Lab Muffin

Chemo Dry Skin: Pleje og Produkter til Hjælp - Ageless Beauty

Ingen flere Mascara-mærker - Skønhedsafdelingen

Sunday Survey, Vol.250

1. Dit største drengeband crush som en teenager? Boyzone. Jeg var besat af dem, og havde en stor crush på Ronan Keating. Han var så sød! 😳

2. Har du nogensinde haft din sminke stjålet? Heldigvis, endnu ikke. Jeg håber det vil aldrig ske.

3. Har du dit hår op eller ned i dag? Ned.

4. Guld, rose guld eller sølvsmykker? Jeg er en sucker for rosa guldsmykker. Så pæn!

5. Kan du lide jumpsuits? Ikke rigtig. Nogle er meget smukke og smigrende, men de er så ikke praktiske. Du skal helt afklæde for at bruge badeværelset!

Det er din tur nu! 1. Dit største drengeband crush som en teenager? 2. Har du nogensinde haft din sminke stjålet? 3. Har du dit hår op eller ned i dag? 4. Guld, rose guld eller sølvsmykker? 5. Kan du lide jumpsuits?

Afsløring: Jeg modtog bogen fra Netgalley. Derudover indeholder dette indlæg affilierede links. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære