loader
bg-category
Hvad Kim Kardashian West spiser at få i den mest tonede form af hendes liv

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det er ingen hemmelighed Kim Kardashian West har en killer-fysik og arbejder hårdt for at få det.

Hendes træner, Melissa Alcantara, talte for nylig med Mennesker om virkelighedsstjernens ønske om at blive stærkere. "Hun ville bare have mere muskel," fortalte hun online magasinet. "Hun ønskede større hamstrings, som fremhæver hele benet. Og hun vil have dem skåret arme og abs!"

Du kan også lide: 4 Berømtheder over 40 hvis organer er bedre end nogensinde

For at opnå dette arbejdede de to seks dage om ugen på centrale kropsdele for at løsne sig: skuldre, biceps, triceps, bryst og ryg. De gør også tre ben dage, som Alcantara siger, at Kardashian West både elsker og hader. "Hun ved hvad det kræver, men det er også meget sjovt. Det er tungt, det er morder, men hun bliver som:" Okay, lad det gøre det! " Hun er en arbejdshest. "

På toppen af ​​kropsbygningen gør hun også cardio, skifter frem og tilbage mellem lavintensitetsvandringer og højintensitets korte udbrud.

Med hensyn til kost hjælper Alcantara med at sikre, at Kardashian West måltider har en afbalanceret mængde proteiner, carbs og fedtstoffer. Dette kunne typisk omfatte blåbær havremel pandekager til morgenmad, kylling søde kartofler og grøntsager til frokost og fisk og grøntsager til middag.

Alcantara bemærker, at det er vigtigt, at alt er frisk, rigtig mad og intet behandles. "Mest sandsynligt, hvis det kommer ud af en kasse, vil det ikke være godt for dig."

Selvom vi ikke alle kan få en personlig træner til at se vores kost og træne seks dage om ugen, kan vi alle tage Kardashian West's arbejdsmoral og anvende det på vores fitness- og sundhedsmål. "Når du er i denne dybe, er det svært at gå tilbage. Hun holder bare det op. Hun er fokuseret, og hun har et mål i tankerne."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer