loader
bg-category
7 Berømtheder over 40 hvis organer er bedre end nogensinde

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Som en fin vin ser det ud til, at nogle få berømtheder bliver bedre med alderen. Nogle af Hollywoods fedeste og mest attraktive stjerner tilfældigvis er ældre end 40, hvilket viser, at dette årti kan være nogens hotteste endnu. Nedenfor afrundes nogle af de berømte ansigter, der viser os alder, ikke andet end et tal.

Tillykke med alle mine Leo brødre og søstre. Lad os spise kage!

Et indlæg delt af Angela Bassett (@ im.angelabassett) den

Angela BassettAngela Bassett vendte lige 60, og til ære for sin store dag sendte stjernen et billede af sig selv i en bikini på sin Instagram-konto. Mens billedet som helhed er tydeligt smukt, er det hendes buk, at vi ikke kan synes at rive vores blik fra (de er lige så mejslede!). "Grattis på fødselsdagen til alle mine Leo brødre og søstre", skrev hun det ab-fokuserede indlæg. "Lad os spise kage!"

Et indlæg delt af Angie Harmon (@angieharmon) den

Angie HarmonSom fejring af hendes 46-års fødselsdag tilbragte Angie Harmon en tid på en strand med venner og familie og viste ud af sin uhyre fit fysik i processen.

Et indlæg delt af Naomi Campbell (@naomi) den

Naomi CampbellNaomi Campbell, 48, sendte for nylig et episk, bikini-klædt billede på sin Instagram-konto for at fejre starten af ​​august. "HAPPY 1st of AUGUST MY LOVES," skrev hun på posten, mens de stod på en yacht og demonstrerede, hvad klart er den bedste måde at starte måneden til højre.

Et indlæg delt af Sofia Vergara (@sofiavergara) den

Sofia Vergara"Solen er ude!" Skrev Vergara på et Instagram billede af sig selv i en bikini. Ved 45 år ser skuespillerens timeglasramme helt utroligt ud.

Et indlæg delt af Heidi Klum (@heidiklum) den

Heidi KlumHeidi Klum, 44, skrev et fantastisk billede af sig selv uden en skjorte på fra et fotoskyt, hun gjorde med Harper's Bazaar Germany. Ikke kun viser supermodellen hendes utroligt tonede abs i billedet, men hun har også et smilfrit ansigt.

Et indlæg delt af Jennifer Lopez (@ jlo) den

Jennifer LopezVed 48 år, kan Jennifer Lopez nok være i den bedste form i hendes liv, og med en sådan dedikeret fitness rutine er det helt sikkert fornuftigt.

Et indlæg delt af Hilary Swank (@hilaryswank) på

Hilary SwankHvis du følger Hilary Swanks Instagram-konto, ved du allerede, at stjernen er en fitness-fiend. Ved 43 år er hun mere tonet end mange berømtheder halvdelen af ​​sin alder.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære