loader
bg-category
Megyn Kelly er under brand for hendes pro fat-shaming kommentarer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

I en tid hvor størstedelen af ​​amerikanere er anti-body shaming, er der en kvinde - ja, kvinde - hvem er ikke for det og mener, at body shaming rent faktisk tjener et formål. På hendes show Megyn Kelly i dag, Megyn Kelly gik på posten og erklærede kvinder overalt, at fedt shaming ikke nødvendigvis er en dårlig ting midt i at interviewe hendes gæst, fitness blogger Maria Kang. Tilbage i 2013 fik Kang, som var på en nymoms fedtskummende rulle, noget slap sig selv efter at have fået 10 pund efter at have adskilt fra sin mand og lider depression.

Kelly fortsatte med at sige: "Da jeg var i lovskole, gik jeg op og sagde til min bestefar:" Hvis du ser mig gå ind i køkkenet endnu en gang, siger du, "Hvor går du, fedt røv? "Og det virker!"

Mens hun interviewede en fitness blogger på hendes show, fortalte Megyn Kelly seerne, at nogle kvinder vil være skamfulde og tilføje at "det virker!" pic.twitter.com/xqgFPfhgNO

- Mary Ann Georgantopoulos (@marygeorgant) 11. januar 2018

Seere af Kellys show var ikke for glade for hendes kommentar, og hverken var hendes tilhængere på Twitter, der lød på hende.

Jeg blev offentligt fedtet for tidligt i min karriere, og det sendte mig til terapi. Stol på mig, der er virkelige liv forgreninger til fedt shaming af nogen art, det er ALDRIG acceptabelt. Vi bør fremme en sund kultur, der fejrer alle kvinder i alle størrelser. https://t.co/dFn3hGwot6

- Meghan McCain (@MeghanMcCain) 11. januar 2018

Ya. .. um NEJ ..... 😣😣🙄🙄🙄😔😔😔

- Jennifer eller Mulva😂 (@JenisJUICY) 11. januar 2018

Hvaaaad ?! Er du seriøs?! pic.twitter.com/vJ2qozpvWk

- 🗽Christine💋 (@ MindFeast622) 11. januar 2018

Tændt dagens show for at fange @megynkelly dele hendes slankekød: Fader-in-law holder hende ansvarlig ved at sige "Hvor skal du, FATASS ??!" Når han ser hende på vej ind i køkkenet. Geni!

- Justine Harman (@JustineHarman) 11. januar 2018

Hej @ megynkelly kommenterer min krop fra familien, der har bidraget til at blive indlagt på en ED med et fodringsrør, vær så meget mere ansvarlig med din platform https://t.co/LD2xUoohaE

- Brianna Kwasnik (@BriannaKwasnik) 11. januar 2018

En dag efter, at Kellys kontroversielle udsagn gjorde bølgerne online, vendte ankeret sin holdning til, at hun beklager situationen og hævdede, at det førte til hendes spiseforstyrrelse. "Snart var der kostpiller og obsessiv motion, og jeg havde reduceret min kalorieindtagelse til 500 kalorier om dagen," sagde Kelly på hendes show. "Mit hjerte løb hele dagen, mit hår og hud var tørt - men jeg var tynd. Og så ulykkelig. Jeg var bange for at gå i vægt på grund af den vanvittige standard dette land holder sine kvinder til, og fordi jeg var og fortsat er bange for at dø i min 40'ere. "Kelly konkluderede, at overvægtige mennesker" har brug for støtte, de har brug for venlighed og en ting, de absolut ikke gør behovet er at være kropsskammet. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære